אני בשוק אני בהלם אני המום (הא?)

אני בשוק אני בהלם אני המום (הא?)

העלתי ברשתי (היא רשת האינטרנט) קליפ של כוורת מ-1973 של השיר יו-יה. מרגע התחלת הקליפ ראיתי משהו יוצא דופן שמבחינתי הוא יואצ מן הכלל ונדיר ביותר, ואיני מבין למה לא ידעתי עליו עד עכשיו. גידי מנגן על גיטרה מהלך כל השיר. אפרים שמיר מנגן על תופי רומבה בעוד שגידי כנראה מחליף אותו בנגינה. בחיי, לא ידעתי שגידי בכלל יודע לנגן על גיטרה! םריצת דרך חברייס!

porky169

New member
גם אני לא ידעתי

והקליפ הזה משודר מידי פעם בערוץ 24 ביחד עם סוכר בתה סיפורי פוגי וברוך ההופעה הזאת צולמה ב1974 ע"י צוות צילום גרמני שהיה בארץ(בגלל זה זה בצבע) אני גם לא ידעתי בכלל שגידי יודע לנגן על גיטרה עד שראיתי תמונה שלו בוואלה שהוא מנגן על גיטרה קלאסית

רגע רגע רגע

לא הייתם בהופעה שלו פעם? הוא מנגן בהופעות שלו!!! לא נראה לי שהוא גיטריסט מחונן אבל הוא יודע, תנו לו ת'כבוד

הקטע הוא

שהוא לא מנגן על קלאסית. הוא מחליף את התפקיד של אפריים שמיר ונגן על הגיטרה המובילה. מדובר פה על גיטרה עם 12 מכוונים שעושה סאונד שגורם לך לחשוב שהגעת לגן עדן ואתה שכן שך ג'ימי הנדריקס (לפחות עד שאחד מהמחוננים שלנו בכוורת חס וחלילה ייאסף אל אבותיו).

porky169

New member
סורי

אבל כל החיים שלי הייתי בהופעה של אלון אולארצ'יק ושל קובי אוז

YulaShpil

New member
למרות שהוא טוען שאף פעם לא למד

גידי גוב אכן יודע (מעט) לנגן על גיטרה. קלאסית עד כמה שידוע לי. גם בלהקת הנח"ל הוא ניגן בגיטרה, ולהוכחה ראו "קליפ" של השיר "נאום תשובה לרב חובל איטלקי", שמשודר מדי פעם ב-
. וגם בסרט "דיזינגוף 99" הוא פרט עלי גיטרה... אבל ככלל הוא לרוב לוקח לידיו תוף מרים...

dudwity

New member
כן הוא מנגן על גיטרה. בהופעות..

לפעמים הוא מנגן עליה גם. לפחות ביום העצמאת לפני כמה שנים . ובכלל תראו לי אמן שלא מנגן על אף כלי..

אורי404

New member
המשך - הידעת?

כפי שכתבו, גידי גוב מנגן על גיטרה בהופעות שלו וגם מתוך האלבום "לילה גוב" הוא מנגן בגיטרה בביצוע לשיר "אך ש..." שכתב יוסי אלפנט ז"ל. את השיר הזה שר ומנגן גוב ביחד עם יזהר אשדות ויושי שדה מלהקת תיסלם וגם עם אהוד בנאי. כמו כן, גידי גוב הפיק מוסיקאלית וניהל אמנותית את אלבום הסולו של אפרים שמיר "סוף סוף גשם" והשתתף בעיבודים עם שמיר ועם הנגנים שבאלבום: יואב וולונסקי (קלידים), זיו הרפז (בס), רוני צדיק (תופים) ונאור דיין (גיטרה). זהו אלבום שיצא בשנת 1992 וזהו אלבום מעולה עם שירים יפים מאוד, כמו: "דמעות וחיוכים" (מלים: אסתר שמיר. לחן: אפרים שמיר), לפעמים זה מתחרז (מלים: אהוד מנור ז"ל. לחן: שמיר), "אנו באנו" (מלים ולחן: שמיר) עם השתתפות חביבה של גוב שמשחק בתור "פקיד הסוכנות", "אתה משגע אותי" (מלים ולחן: שמיר), "עלינו ועל אהלינו" (מלים: אהוד מנור. לחן: אלון אולארצ'יק ואפרים שמיר). למרות ששמיר הוא גיטריסט טוב מאוד, גידי גוב, כאמור המפיק המוסיקאלי והמנהל האמנותי, החליט ששמיר צריך להתפנות לטובת השירה עצמה ופחות לנגינה ובכך שמיר מנגן בסך הכל בשני שירים בלבד באלבום: "אני אוהב נשים" ו"עלינו ועל אהלינו".

למעלה