אני בשוק, אני בהלם אני המומה

אבא גאה

New member
אני בשוק, אני בהלם אני המומה../images/Emo12.gif

אתן זוכרות שסיפרתי לכן על זוג הלסביות המקומיות שלנו ועל חתונתם נטולת הילדים? (שמנתולה, תביאי קישור....) אז אני לא יודע אם סיפרתי לכן שהתעקשתי ובאותו מעמד גם ביקשתי שיחשבו בכל זאת לאשר לנו לבוא עם הפרעוש כדי שיוכל להיות גם בחתונות גאות ו....נענינו בסירוב מנומס. אתמול אכלתי א.צהריים עם חברה שהיא גם חברה טובה של הזוג הנישא....ופתאום היא אומרת לי: "אז מחקו אתכם מרשימת המוזמנים, הא?" אני: "מה?" היא:"כן, לא ידעת? הן החליטו שלא להזמין אתכם" .......................................... ואח"כ עוד אומרים שהקנדיות מנומסות

זואיzoe

New member
אנשים שיש להם בעיה עם ילדים

לי יש בדרך כלל בעיה איתם (עם האנשים האלה). כל הסיפור של אז נשמע צורם למדי, קר ומנוכר ולא שמח. חתונה אמורה להיות מאורע שמח. אני אומרת, לא צריך! שיתייבשו להם עם החתונה המשעממת שכנראה תהיה, ו...שיתביישו!

איזה בעסה..

אתמול היינו בחתונה, באורח פלא, התחתנו שם איש עם אשה, והיה ממש כייף. הזעטוטים נהנו עד בלי די, ובחצות, באוטו, בדרך הביתה, שקעו בשינה עמוקה רוויית חיוכים וקונפטי. לדעתי? הן לא יודעות איך הן מונעות מהחתונה של עצמן להפוך לאירוע שמח באמת. חבל.

a w1

New member
יש שני צדדים למטבע

היי, דוקא ניתן להבין זוגות כאלו לדוגמא ,זוג סטרייטים שלנו מאוד טובים עשו מסיבת ברית לבנם השלישי בערב ובקשו לבא בלי ילדים . כי זה לא מתאים זה אירוע למבוגרים בסגנון מסויים , וגם עלויות של מנות לא לשכוח . איך שאני רואה את פני הדברים צריך לכבד אנשים שעושים אירועים על פי ראות עיניהם חתונה עושים "פעם בחיים" ....

אבא גאה

New member
אירוע למבוגרים?

ברית? ברית זה אירוע למבוגרים? כבר הסכמתי בשירשור הקודם שזו זכותם לעשות בלי ילדים, אבל ככה יפה? ככה מנומס? להזמין מישהו ואח"כ לא לשלוח לו את ההזמנה??

a w1

New member
"התעקשות"

אבא גאה היי, יש לציין שספרת שהתעקשת על הפשוש שיבוא לחתונה לדעתי אנשים המתכננים אירוע גם כך לחוצים מהעניין ולא צריכים אנשים שיתעקשו ו "ינדנדו" . לא לשלוח הזמנה מצידן זה גם לא יפה, אך כמו שלמדתי מהחיים כל אחד צריך לבדוק את חבריו.......

אם כבר ברית, צריך להזמין את

יוניצ"ף. בברית האחרונה שהתארחתי בה גהענו "בזמן" לשם שינוי (בדרך כלל אנחנו באיחור אופנתי ישר לאוכל). וכשחתכו ממש כאב לי. פיזית. אז דווקא אין להשוות לדעתי, ולברית לא הייתי מביא ילדים (בטח לא כאלה ממין זכר).

נכון.

באירועים יותר "מכופתרים" - ילדים בהחלט פחות "מתאימים". אבל = למה לעשות ברית, ועוד לחגוג
אבל... מה שבטוח שכל אחת/ד צריך לתכנן את המסיבה כראות עיניה. אני למשל, ביומולדת שישים שלי, מתכננת 48 שעות של מסיבת פיז'מות פרועה, עם מוזיקת רוק וקאונטרי, מדורה בחצר ומרשמלו, וכמובן - לא לנשים בלבד. אז -: מה תעשו לי? אה?

G o z a l

New member
../images/Emo6.gif

תזמיני גם אותנו?????? לענינו של אבא, אצלנו כשילדים לא מוזמנים זה מופיע בהזמנה או נאמר בעל פה אבל לא מבטלים את ההזמנה של ההורים?!?!?! זו החלטה של ההורים אם מתחשק להם להגיע כי הם האורחים. מה גם שבטול ההזמנה נעשה בצורה ממש לא יפה.

אני פולניה ../images/Emo68.gif

מה אמרתי לך? (המחשב מסרב להעביר אינטונציה פולנית למשפט הזה) לא אמרתי לך לא לסמוך על הצפוניים האלה? ככה תמשיך לא לעשות מה אמא אומרת... אנחנו קוראות להםן פלצנימות. יש פה ה מ ו ן כאלה. מרוב התייחסות לרצונות והמאוויים שלהם (סיפוק עצמי הוא מטרת החיים...) הם שוכחים שיש גם שמחה בחיים, חברים אמיתיים. ומנסיון, טוב בטח שלא תלכו זה בטח יהיה משעמם לאללה...

למעלה