אני בשוק,אני בהלם אני המומה!

elalush

New member
אני בשוק,אני בהלם אני המומה!../images/Emo153.gif

יוווו לא ידעתי שפתחו פורום לאקזיט!!! שיייאלה איזה התרגשותתתתתתתתתתת
אני אלה בת 13[ב-19.10.90] מרעות.. חולה על עפר שכטר,מיכאל הנגבי,מלי לוי ויעל גולדמן השווים!!! אתמול הייתי באולפנים ביום שני יהיו לי תמונות אני אצרף ואני תיכף אשלח גם משהו שאני כבר כתבתי בפורום בנות בתפוז ובפורום אקזיט בנענע פשוט אין לי כח לכתוב שוב... תסלחו לי...
אז... תציגו את עצמכם ומקווה להשתלב

elalush

New member
אתמול באולפנים../images/Emo26.gif../images/Emo153.gif

אתמול נסעתי לאולפנים של אקזיט[הסיפור המלא...] אז ככה... נסעתי עוד עוד 8 חברות לאולפנים וישר נכנסנו וחיכינו למטה ואמרו לנו שהמנחים ירדו אלינו עוד שעה... סבבבה ישר ראיתי את סנדרה שירדה במעלית וביקשתי להצטלם איתה אז היא חתמה לי, והצטלמנו[וגם לכל החברות שלי עופקורס] הסנדרה הזו עושה פוזות של סנובית אבל במציאות היא ממש לא ככה... היא ממש בובה!!! והיא יפיופה!!!!!!! הלכתי לכמה דקות לקיוסק וכשחזרתי ראיתי את החברות שלי מקיפות את מיכאל שבדיוק באותו רגע הגיע אז התחלתי לבכות מהתרגשות והוא ממש ממש חמוד!!! אז הוא אמר לי "אל תבכי חמודה,אני אעלה אותך לאולפנים!!!" מממ... אז עליתי איתו-וחברות שלי נשארו למטה כשהגענו כולם כזה :"מי זו הילדה הזו..??" ואז מיכאל אמר"תרגעו היא באה איתי" ואני שומעת את כולם מתלחששים היא באה עם מיכאל.. חיחי הרגשתי חשובה!!! מיכאל עלה לחדר הלבשה ואני ישבתי באולפן ליד הצלמים והתחלתי לדבר איתם איזה חמודים!!! הם היו מזה נחמדים אליי וגם בסוף השידור שעפר אמר תודה לצלמים ראו אותי!! כי ישבתי ליד הצלם!!! מי שרואה שידור חוזר ביום ראשון תסתכלו עלי הייתי עם חולצה לבנה...:) בסוף השידור הצטלמתי עם עפר ויעל מלא תמונות באולפן ואז ירדתי למטה והייתי במעלית עם כמה פרחות שעיצבנו אותי לאללה!!!!!!! כשירדתי למטה סיפרתי לחברות שלי הכל וחיכינו למנחים... כשהם ירדו הצטלמנו עם כולם וביקשנו חתימות והם היו מזה נחמדים אלינו הם התנהגו כאילו הם מכירים אותנו שנים!!!! ומלי ממש לא סנובית... לכל מי שאמר שהיא כן... אחת החברות שלי שלא יכלה להגיע התקשרה לחברה שלי ובכתה לה בטלפון ומלי הרגיעה אותה.. ואמרה לה שיהיה בסדר וכאלה... וגם מושיק היה שם!!! והוא כזה מלך!!!! הוא הומו חמוד כזה...:)))))))) בזמן שחברות שלי ניסו לעלות לאולפנים הלכתי למסעדה שליד וביקשתי חתימה גם ממיקי גבע... וגם הצטלמתי איתו... אז בסה"כ יש לי מלא תמונות עם עפר,ושתיים עם יעל, תמונה עם מיקי גבע,עם מלי,עם מושיק, עם מיכאל,עם סנדרה... וחתימות מכוווולם חוץ מיעל שלא חתמה לאף אחד כי היא ממש מיהרה.. אבל היא הלכה בצורה נחמדה כזו אז אפחד לא כעס עליה או משהו... סוווווווווווווף!!! תגיבו סורי שאין איקונים

elalush

New member
שאלתי חברות מפורום אקזיט ../images/Emo153.gif

בנענע... זה לא מסובך... אבל אם מביאים לכם את הכתובת אל תתנו אותה לאף אחד כדי שלא יהיה עומס ואז למנחים יהיה פחות זמן אליכם

SofyTofy

New member
וואו../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

זאת המילה הראשונה שיצא לי להגיד.. אממ.. איזה כיף לך
האולפנים ברמת גן או רעננה נכון
בכל מקרה- איזה כיף לך
וברוכה הבאה|4ו| מחכה לראות אותך בשידור החוזר ביום ראשון

elalush

New member
האולפנים בת"א../images/Emo6.gif../images/Emo153.gif

ורואים אותי רק לכמה שניות ממש ממש בסוף כשעפר אומר תודה לצלם ואני הייתי לידו ואז המצלמה התמקדה עליי כמה שניות... וזהו ובשידור של יום שני מלי תהיה עם עגיל שחברה שלי הכינה לה... ממש יפה מין יהלום כזה בכחול

Liloush

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה אלה../images/Emo24.gif

שמחה שנהנת באולפנים!!! איזה כיף לך שמיכאל הכניס אותך חחח מה הוא השאיר את החברות שלך למטה? חחח נ.ב http://vipic.co.il/galery/5/4sep/exit/ תמונות נוספות של השידור ביום חמישי

elalush

New member
באתר שצירפת יש תמונה שלי../images/Emo153.gif

עם עיניין עצומות... תמונה קצת מעוותת... אני תיכף אוסיף עוד תמונות חשובות... ותמונות שלי עם המנחים יהיו לי ביום שני

elalush

New member
הצלם הכוסון../images/Emo153.gif

שישבתי לידו... הוא הרגיע אותי כי ממש בכיתי כשהייתי באולפן... נראה לי כולם נבהלו
זה האיש עם הנייר בתחת

elalush

New member
חברה שלי עם עפר../images/Emo153.gif

החולצה שהיא לובשת שלי...

elalush

New member
סתם איש נחמד../images/Emo153.gif

שעובד באולפן והיה ממש נחמד אליי
חחח הוא סידר את האולפן וכל זה... אההה וסתם שתקנאו אני ישבתי על הספה הלבנה המפורסמת...
טוב,דיי אני אפסיק אני לא רוצה שתחשבו שאני סנובה על ההתחלה אם אני מתלהבת אל תקחו ללב זה מהתרגשות...

elalush

New member
חברות שלי מקיפות את מלי../images/Emo153.gif

במציאות מלי ויעל רזות פחחחחחד!!! ומלי ממש רואים לה את העצמות בלחיים ממש בבולט איזה ציפלונת

את זוכרת אותי

היינו באותו יום שהמנחים אכלו ואת עלית אם מיכה ואני הייתי כבר שלמושיק היה רסטות והכול..

../images/Emo23.gif2ר!כה הX2ה!../images/Emo23.gif

אני טלי..בת 14 מהמרכז.. וואי איזה תמונות פיגוז
הכי אהבתי את זאת
חחחחחחח בווווופררררררר תעשה לי ילדדדדד

elalush

New member
כאן הוא התחיל לעשות פוזות../images/Emo153.gif

שהצלם של הדיגיטלית אמר לו לעשות פוזה מגניבה הוא התחיל להתגלגל על הרצפה השרוט הזה

BigD00

New member
מי שרוצה לדעת....

האולפנים של אקזיט הם ברמת החייל בדיוק ליד אולפני מימד...

elalush

New member
האולפנים של אקזיט זה אולפני../images/Emo153.gif

מימד...!!!!!!!

SofyTofy

New member
ומותר לכולם להגיע לשם../images/Emo103.gif

בכל יום חמישי
ועפר, מלי, יעל ומיכאל יוצאים אל המעריצים

נוקי8

New member
אכן כן