אתמול באולפנים../images/Emo26.gif../images/Emo153.gif
אתמול נסעתי לאולפנים של אקזיט[הסיפור המלא...] אז ככה... נסעתי עוד עוד 8 חברות לאולפנים וישר נכנסנו וחיכינו למטה ואמרו לנו שהמנחים ירדו אלינו עוד שעה... סבבבה ישר ראיתי את סנדרה שירדה במעלית וביקשתי להצטלם איתה אז היא חתמה לי, והצטלמנו[וגם לכל החברות שלי עופקורס] הסנדרה הזו עושה פוזות של סנובית אבל במציאות היא ממש לא ככה... היא ממש בובה!!! והיא יפיופה!!!!!!! הלכתי לכמה דקות לקיוסק וכשחזרתי ראיתי את החברות שלי מקיפות את מיכאל שבדיוק באותו רגע הגיע אז התחלתי לבכות מהתרגשות והוא ממש ממש חמוד!!! אז הוא אמר לי "אל תבכי חמודה,אני אעלה אותך לאולפנים!!!" מממ... אז עליתי איתו-וחברות שלי נשארו למטה כשהגענו כולם כזה :"מי זו הילדה הזו..??" ואז מיכאל אמר"תרגעו היא באה איתי" ואני שומעת את כולם מתלחששים היא באה עם מיכאל.. חיחי הרגשתי חשובה!!! מיכאל עלה לחדר הלבשה ואני ישבתי באולפן ליד הצלמים והתחלתי לדבר איתם איזה חמודים!!! הם היו מזה נחמדים אליי וגם בסוף השידור שעפר אמר תודה לצלמים ראו אותי!! כי ישבתי ליד הצלם!!! מי שרואה שידור חוזר ביום ראשון תסתכלו עלי הייתי עם חולצה לבנה...
בסוף השידור הצטלמתי עם עפר ויעל מלא תמונות באולפן ואז ירדתי למטה והייתי במעלית עם כמה פרחות שעיצבנו אותי לאללה!!!!!!! כשירדתי למטה סיפרתי לחברות שלי הכל וחיכינו למנחים... כשהם ירדו הצטלמנו עם כולם וביקשנו חתימות והם היו מזה נחמדים אלינו הם התנהגו כאילו הם מכירים אותנו שנים!!!! ומלי ממש לא סנובית... לכל מי שאמר שהיא כן... אחת החברות שלי שלא יכלה להגיע התקשרה לחברה שלי ובכתה לה בטלפון ומלי הרגיעה אותה.. ואמרה לה שיהיה בסדר וכאלה... וגם מושיק היה שם!!! והוא כזה מלך!!!! הוא הומו חמוד כזה...
))))))) בזמן שחברות שלי ניסו לעלות לאולפנים הלכתי למסעדה שליד וביקשתי חתימה גם ממיקי גבע... וגם הצטלמתי איתו... אז בסה"כ יש לי מלא תמונות עם עפר,ושתיים עם יעל, תמונה עם מיקי גבע,עם מלי,עם מושיק, עם מיכאל,עם סנדרה... וחתימות מכוווולם חוץ מיעל שלא חתמה לאף אחד כי היא ממש מיהרה.. אבל היא הלכה בצורה נחמדה כזו אז אפחד לא כעס עליה או משהו... סוווווווווווווף!!! תגיבו סורי שאין איקונים