אני בשוק אני בהלם

אני בשוק אני בהלם

בחור סבבה אבל מה זה הדבר הזה שאתה אומר שאני לא מאמין שיש אלוקים חשבת פעם לרגע מי נתן לך את הכוחות האלו מה ניראה לך שהכל הגיע פתאום???? ממש לא מובן!!!!! מה אני יגיד לך מענין שאיש כמוך שרואה את כוחו של אלוקים מול העיניים ובכל זאת עיוור מכדי לראות מי עומד מאחורי כל העוצמה הזאת... תחשוה על זה!!!!

LiorLF

New member
איזה שטויות

תחשבי לרגע, אם הוא לא מאמין באלוהים כנראה שהוא די בטוח שהוא זה שהביא את עצמו למיומנות כזאת ולא איזה אגדה בתוך ספר וחוץ מזה הוא אומר בעצמו שזה לא כוחות זה קסמים ופסיכולוגיה אפשר ללמוד את זה

Another Someone

New member
אלוהים

כל מי שלא יכול להסביר משהו ישר אומר "אלוהים אחראי על זה" נשמע לי ממש טיפשי... ונמרוד אמר שאין לו "כוחות" ושום דבר על-טבעי וכל מה שהוא עושה הוא למד ולא "קיבל ככוח מאלוהים" זה שזה נראה לך לא מוסבר לא אומר שזה על-טבעי ואלוהים גרם לזה! אם נמרוד לא מאמין באלוהים בטח יש לו סיבה, בעצם, אם חושבים על זה, למה צריכה להיות סיבה ל"לא להאמין"? אם כבר, אז למה להאמין? ודעתי האישית שאם אלוהים בעצם קיים אז הוא בטח יצור שפל ואכזר או לא אכפתי...

יש אלוקים

אנשים לא יודע מה קורה לכם אבל יש לכם טעות ענקית וחמורה!!! נו אז מה אם הוא אמר שזה לא כוחות על טיבעים ושאפשר ללמוד את זה לכן מה??? לכן זה אומר שהוא ברא את עצמו או האפונה שהתפוצצה ברא אותו ואת ה"יכולות"שלו??? תחשבו לרגע מה שאתם אומרים!! מי ברא אותך ואת אבא שלך ואת,,,, עד אדם הראשון ואת אדם הראשון מי??? עוד בן אדם?? אז מי ברא את הבן אדם שברא את הבן אדם שברא... ההיגיון מחייב להגיד שיש דבר שהוא למעלה מכל זה ושמלפניו אין אף אחד!!! ותחשבו לרגע בשכל הכי פשוט שאפשר.. ניראה לכם שזה מציאותי שאלפי שנים אבא עובד על הבן שלו שהיה הר סיני וקבלנו את התורה וכו' והבן הזה ממשיך לפנטז את זה לבן שלו והבן לבן אחריו וואבות אבותינו מסרו את נפשם ואת כל חייהם בכל דור בשביל לשמור על הגחלת היהודית ושתורת ה' לא תשכח ח"ו ככה אלפיים שנה כל זה מתוך פינטוז שאדם אחד צץ לו רעיון להגיד שיש אלוקים????? נו בחייכם תחשבו קצת על מה שאתם אומרים!!! לא כל מה שסיפרו לכם כשהייתם קטנים ותמימים זה אומר שזה נכון. תפעילו קצת מ500 גרם שהקב"ה שם לכם בראש ותגיעו לתשובה אחת ברורה "יש מי שמנהיג את העולם" והוא החליט איך כל דבר יווצר בעולם ושהאדם הזה יהיה לו ככה כסף ולשני פחות ולאחד הוא נתן כאלו יכולות ולשני זה צריך להגיע על ידי לימוד של 20 שנה והכל מתוך חישובים של מנהיג היודע מה מתאים ואת צורך הפעולה שכל אחד!!! ולזה שכתב דברי נאצה על הקב"ה אז דע לך שלא כל מה שאתה חושב שצריך להיות ולא קורה זה אומר שזה טעות או אכזריות וכדומה אולי שכחת אבל כשהיית קטן אז אמא שלך שמרה עליך מכל משמר ואם ח"ו החזקת איזה משהו שעלול לסכן אותך אז אמא שלך לקחה לך את זה מהיידים ולפעמים היא הייתה צריכה גם להשתמש עם קצת כוח ואתה בכית והשתוללת ואפילו חשבת לעצמך איזה אמא אכזרית יש לי!! מה היא לוקחת לי את זה מהיידים היה לי מאוד כיף לשחק בצעצוע (המסוכן) הזה אבל עכשיו אתה יודע שהיא צדקה והיא ממש לא אכזרית אלא להיפך מתוך לב של אמא היא עשת את זה אלא שאז פשוט המוח שלך היה אז כזה קטן ולכן לא הבנת מה אמא עושה.. עכשיו דע לך שעם כל הכבוד אבל לצערינו השכל שלך ושלנו כזה קטן לעומת החישובים של הבורא הגדול המחייה דוב גדול בג'ונגל ובאותו זמן הוא מחייה את הנמלה הקטנה עם כל הפרטים הזקוקים לה וכל זה מתוך כל כך הרבה חכמה ודייקנות אז בא אחי היקר למה לך ובזבז זמן יקר בלחקור אחר ההתנהגות של אמא..

למעלה