אל תפחיד
A am i New member 8/12/05 #1 אני בשוק!!!אני מתה מפחד עזרו לי!!!! אומרים שאני דומה להילארי דאף!!!!! אוי פויה פיכסה אני לא דומה לבלונדינית, עד שנפטרתי מהתדמית של הבלונדינית וצבעתי תשיער עכשיו אומרים שאני מזכירה בלונדינית...פוי אנשים תגידו לי שזה לא נכון...
אני בשוק!!!אני מתה מפחד עזרו לי!!!! אומרים שאני דומה להילארי דאף!!!!! אוי פויה פיכסה אני לא דומה לבלונדינית, עד שנפטרתי מהתדמית של הבלונדינית וצבעתי תשיער עכשיו אומרים שאני מזכירה בלונדינית...פוי אנשים תגידו לי שזה לא נכון...
I Instinct Tame New member 8/12/05 #5 את? הילארי דאף? שקט את את לא בלודנינית ואת חמודה, היא סתם אחת שחושבת שהיא שרה יפה.
I Instinct Tame New member 8/12/05 #12 טוב בנוגע לזה אני לא יודעת ../images/Emo153.gif אני דווקא מסתדרת עם השיער שלי סבבה
I Instinct Tame New member 8/12/05 #18 אממ אממ ../images/Emo153.gif טוב כרגע לא אבל אממ... בואי נגיד שבעבר הלא כ"כ רחוק שיערי לא היה מבייש אפילו את רוני אין רפרטואר בשיט...
אממ אממ ../images/Emo153.gif טוב כרגע לא אבל אממ... בואי נגיד שבעבר הלא כ"כ רחוק שיערי לא היה מבייש אפילו את רוני אין רפרטואר בשיט...
T the saiyan prince New member 8/12/05 #9 אממממ איפה הבניין הזה נמצא מממ כי גם אני ראיתי אותו ולא זוכר איפה, זה בבריטניה נכון?
T the saiyan prince New member 8/12/05 #14 יש משהו כזה גם בבריטניה או בצרפת הוא נקרא בניין המלפפון או משהו כזה אני יכול להשבע:|