אני בשוק יואב קוטנר........

xyfactor

New member
אני בשוק יואב קוטנר........

קבל עם ועדה ירד על דנה ואמר שהיא בכלל לא חולה ושיהירות היא מחלהץ טוב דנה כנראה גמרה עם ערוץ 24- ירתה לעצמה ברגל. כמה חבל.

nana23

New member
לא נראה לי שערוץ 24 ימשיך לקדם אותה בחיים

וחבל שהיא מצליחה תמיד להסתכסך עם כל העולם... למרות שהכעס והכאב שהיא לא קטפה שום פרס...

Nancy Aajram1

New member
למה היא חייבת להם בכלל משהו?

זכותה לא להגיע... הם צריכים להודות לה בכלל שהיא יוצרת לערוץ שלהם קליפים מושקעים כאלו

Nancy Aajram1

New member
לא רק דנה לא באה.. גם שרית חדד לא הגיעה

סתם טקס ירוד נותנים פרסים ויורדים במקביל על אמנים

dandan 23

New member
ברוך שפטרנו מעונשו של זה

למר קוטנר היקר היו בעבר כבר דעות ביקורתיות כלפי ההתנהלות של דנה, הפעם זה עם השתתפות בטקס ובפעם הקודמת זה היה כתיבת מאמר שלם עם יציאת השיר LOVE BOY, במאמר הזה הוא דאג להגיד עד כמה השיר לא רציני ולא טוב. אז להפתעתו, השיר הזה הפך לשיר המושמע בכל תחנות הרדיו בישראל בעשור האחרון והופק לו קליפ שכל האומנים הישראלים יכולים רק לחלום ולקנא שיהיה להם ביום מן הימים אחד כזה. הבשורה המשמחת שיציאה מהטקס הזה היא שיואב קוטנר עוזב את ערוץ 24. נקווה שהמנהל החדש יהיה עם ראש פתוח יותר ואהבה לראות יותר מוזיקה צבעונית ומתקדמת ולא אפורה ומשעממת. יואב קוטנר, שלום!!

giladgg

New member
קוטנר, ה' יתחשבן איתך- קקה אחד!

וסלחו לי על ההתבטאות, אבל לאדם כל-כך לא מקצועי ולא קשור למוזיקה בשיט, שעובר את משבר גיל הבלות לא מצאתי דרך אחרת לבטא את עצמי...

דעתי אחריי היום המזעזע הזה.... ../images/Emo70.gif

עוד הרבה לפני האלבום "הכל זה לטובה" עם הקליפים של דנה הוא בכלל לא משדר אותם ואם הוא היה משדר זה "אני ניצחתי" ו"דיווה" מה אין עוד קליפים?????.... אם לא היה ציפייה כל כך גדולה אחרי סרט הודי ואחריי לאב בוי.. הערוץ לא היה שם אותם.. הוא לא מפרגן לדנה בשום צורה.. ואני שאני חושב על זה דנה עשתה טוב שלא באה לטקס הזה למה? לתת שיר וללכת? עדיף לשבת בבית דנה את שלה עשתה עם או בלי הערוץ הזה.. חבל.. הערוץ הזה בעצמו דפוק.. ההנהלה שם לקוייה הכל משחק מכור.. איך ידעו ת'תוצאות שבכלל האצבעה לא נסגרה???..... ובקשר למירי מסיקה זה משחק מכור וידוע מראש.. אני אמרתי שמירי מסיקה תקח זמרת השנה כי ככה היא לוקחת כל שנה מה שונה שנה זאת משנים אחרות שבהם היא לקחה תואר "זמרת השנה"... ובכלל דנה לא שמה לעצמה רגל דנה יודעת יפה מאוד לשחק ת'משחק דנה קיבלה אחריי שתיקה של 5 שנים קיבלה אהבה והעדה שאני לא חושב שאף זמרת ששותקת כל כך הרבה זמן מקבלת... לאב בוי לא מפסיק להשמע באירועים ובקרב נוער.. סרט הודי הפך ללהיט עוד לפני בכלל שיצא כסינגל... דנה לקחה אלבום פלטינה בחברת פלאפון דנה קיבלה להופיעה בעולם עם כתבות נהדרות ופירגון בשמיים ויש עוד את ההורדות בחברות הסלולר בכללי.. רואים שדנה יודעת איך להשתמש בתעשייה... ועל כל ההשגים שדנה הגיעה עד היום ... אני חושב שצריך לבוא לברך אותה על זה ולא לזרעות מלח על זה שהיא לא הופיעה בערוץ מפגר כמו ערוץ 24
נ.ב: ערוץ 24 יכל לתת לדנה תואר שיר השנה בשקט. !!!!!!

ZiV CoHeN8

New member
גם לפי דעתי היא גמרה עם ערוץ 24

כמה חבל הערוץ הזה קידם אותה ולפי דעתי כבר לא ימשיכו להשמיע אותה כמו שהיא הושמעה שם עד עכשיו אם בכלל ישמיעו אותה...בכל זאת מחבקים אותך ואוהבים אותך והחלמה מהירהה!!

הערוץ הזה לא קידם בכלל...

הערוץ לא קידם את דנה זאת העבודה שלנו כמעריצים וביקושים... הערוץ לא עשה שום דבר.. מלבד לשדר אחרי בקשות.. אז לא לבוא להגיד סתם דברים כי אם לא אהבה של הקהל לא הערוץ ולא נעליים.. לפני האלבום הכל זה לטובה הערוץ לא שידר שום קליפ... רק ניצחתי ודיווה ... ויש לדנה עוד קליפים שאותם הוא לא שידר למה???.... ובוא אני יתן לך דוגמא קלאסית הקליפ לולה יצא לפני כמה שנים טובות ... למה הערוץ לא הגדיל ראש ולקח ושידר למה רק שיצא האלבום הכל זה לטובה הערוץ פתאום החליט לשדר?... כי נחמד לו פתאום ... לא חמוד כי דנה חזרה אחריי 5 שנים של שטיקה ואז החליטו לשדר וגם כן אחריי ביקוש אין סופי.. של מערצים... יקירי עם לא מעריצים לא הערוץ... ודיי להגיד סתם דברים!

dandan 23

New member
ערוץ 24:"דנה לא הגיעה כי מסיקה גברה עליה"

כולנו שמענו איך קוטנר פתח את דבריו בכך שאיחל החלמה מהירה לכל החולים ואמר שעדיף לא להיות יהיר. לאחר מכן שוב פעם הוא "עקץ בעדינות" כאשר אמר שלא משנה הזכייה, חשובה יותר ההשתתפות. היום בצהריים פרסם ערוץ 24 כי דנה ביקשה לשנות את התוצאות, ערוץ 24 סירב ולכן דנה לא תשתתף. כעת ערוץ 24 מודיע: מסיקה גברה על אפרת גוש ודנה אינטרנשיונל, שלפי הערוץ בחרה שלא להגיע לטקס מהסיבה הזו בדיוק. שימו לב כיצד בכתבה המצורפת, מתחת לתמונה של מירי מסיקה כתוב:לקחה לדנה את התואר. בקישור המצורף. זו גם ההזדמנות לברך את כל הזוכים בטקס עמ"י ולאחל להם בהצלחה.

אפשר לחשוב עוד וואחשה ....

לאחל לה בהצלחה ממש לא..... אין מה להגיד לה בהצלחה כי זה מה שקורה כל שנה.. חחח זה פשוט מעצבן אותי... עד כמה המשחק מכור... עד כמה אפשר.... בגלל זה ככה ניראה המוזיקה בארץ... בושה לערוץ בושה בכלל למנהל הערוץ... ובושה עוד יותר גדולה... ליחצנים של הערוץ....

shaylovesmj

New member
הטקס היה פשוט זוועה

ממש כמו שכבר נאמר פה בלי דנה המלכה הטקס הזה היה פשוט משעמם מוות וחסר כל תכלית..... דנה המדהימה עשתה כ''כ הרבה השנה...הוציאה אלבום מדהים בעוצמתו ...כל שיר שלאגר יותר מהשני... 3 קליפים מושקעים ציבעוניים ועוצרי נשימה(שלשימחתי יצא לי להיות בצילומים של שניים מתוכם-לאב בוי וסרט הודי...).... אין מילים בכלל לתאר את הגדולה שדנה עשתה בשנת 2007...ללא שום צל וספק זו היתה ה שנה של דנה בהי''ד!!!!!!! ודנה ממש לא צריכה את ההוקרה הזו גם מהטקס האינפנטילי.... לדעתי זה שלאב בוי היה הכי מושמע ברדיו בעשור האחרון ולסרט הודי היו מס הורדות הזוי בפלאפון...זה מראה כמהכ שדנה הצליחה לנגוע ולרגש השנה כמות ענקית של בני נוער ,ילדים ומבוגרים כאחד.....כל ההופעות שהיו השנה....אני אישית הייתי ב11 הופעות(מדהים שלא להאמין בכלל).... כל ההופעות בחו''ל שהיו לה גם השנה ...איפה יש עוד זמרת כזו בארץ????????אין!!!!!!!!!!! דנה היא מס 1!!!מלכת הפופ ללא שום צל ספק!!!!! בקיצור,דנה תודה רבה לך על שנה ניפלאה גדושה בהופעות מרהיבות,קליפים מדהימים,ואלבום שמלווה אותי לאורך כל הזמן.....תמשיכי לעלות עוד ועוד למעלה ולעשות לכולם בית ספפפפפרררררררררררררררררררררררר והכי חשוב:תרגישי טוב החלמה מהירה ...נשיקות לברדפורד החמוד:))))) באהבה....שי של מושיקו:)... ת''א

וואלה בחיי, מזל שלא ראיתי אותו ../images/Emo13.gif

לא ראיתי היום ת'טקס כי חזרתי מאד מאוחר הביתה. עכשיו שאני רואה מה כתוב פה בפורום אני אומר לעצמי שבאמת מזל שלא ראיתי אותו!!!

ממש לא הם עוד ילקקו לה את הנעל

בעבר היה להם סיכסוך עם מאיה בוסקילה,הערוץ רץ אחריה ליקק לה את הנעל שמאיה תישלח אליהם קליפ דנה לא היא זאת שזקוקה לערוץ 24 ההפך הדבר ברוך ה' לא חסרים ערוצים שדנה ממלאת בהם מישבצות,תחנות רדיו ואיפה כל ההשמעות במועדונים בסך הכל ערוץ 24 קיים 4 שנים הוא עדיין בחיתולים וכל הזמן הוא חוזר על אותה פאדיחה!!! ערוץ 24 שילך כפרות על דנה הם לא שווים יריקה

AlanisJunkie

New member
ירתה לעצמה ברגל? זה לא. ואם כן, באקדח קפצונים

דנה היתה פה הרבה לפני שערוץ 24 היה קיים (וכנראה שתשאר הרבה אחרי שהוא יעלם). לדעתי זה מביש שדנה לא קטפה אף תואר בתחרות הזו, ועם כל הכבוד וההערכה שלי למירי מסיקה (שאני מאוד אוהב), לדנה מגיע הרבה יותר להקרא "זמרת השנה". בכל מקרה אם יש משהו שאי אפשר לקחת מדנה ויהי מה - זה יצר ההשרדות שלה. וכשדנה עשתה את הקאמבק המפואר שעשתה השנה, המטרה ממש לא היתה הטקס הזה והזכייה בתואר. המטרה היתה הדרך - ההופעות, הקליפים, חו"ל, מעריצים וכו'. ואת זה מן הסתם אי אפשר להשיג בתואר "קליפ השנה". אז אתם יודעים מה? קחו את התארים האלה, קליפ השנה, זמרת השנה, עמה זאפה השנה, רק תשאירו את דנה עם מלא הופעות ומעריצים ובלב העשייה. זה מן הסתם הרבה יותר שווה (ומכניס לכיס...)

../images/Emo10.gifאני מקיאה את טקס עמ"י מתוכי בעעעעעעעעעעעעע

טקס עלוב רדוד האנשים נראו כאילו יצאו לשפוך את פח האשפה,מירי מסיקה שכחה לסרק את שיערה היא ניראתה כאילו יצאה....א.....מאחורי הקלעים,אפרת גוש ניראתה כאילו חזרה במינהרת הזמן מברים של..ז....בפריז,לשרית חדד נתנו פיצוי פחדו שחלילה לא יכתבו על ערוץ 24 שהוא ערוץ גיזעני אייל גולן אמר את בשנה שעברה סימו לב למי העדיפו להעניק את הפרסים,מי שקרב לשולחן של ערוץ 24 כל הכבוד לדנה שלא הגיעה אני חזרתי עכשיו מחברים כולנו היינו מאוכזבים עם כל הכבוד לזוכים היה שקוף שכל הטקס מכור זה לא יתכן שדנה לא תצא עם פרס 1 את עידן יניב פיצו על שנה שעברה כל הטקס היה ניראה שידור חוזר משנה שעברה עים ערמת אבק ליכלוך וסירחון מהביוב , רק שהשנה היתרבו ג'וקים עכברים וחולדות טקס כזה הוא תת רמה לזמרים או זמרות שמחזיקים מעצמם אני פיהקתי לא סוף הרגשתי כאילו אני נימצאת בתישעה באב!!!
לערוץ 24 יש עוד הרבה לילמוד מMTV איך להפיק ערב "נוצץ" דנה לא שייכת לאף שום קטגוריה שהוזכרה דנה שייכת לליין אחר הליין של חיי הלילה והמועדונים שם זה הקהל האמיתי,הבחורים הכי סקסיים והבחורות הכי יפות הכל ציבעוני ואמיתי שם מחכה לדנה קהל אמיתי!! דנה כל הכבוד לך את מלכה אמיצה מהממם שהחרמת את הטקס את יצאת היום הכי אמיתית וישרה טיפ אליך אני מאחלת לך שתמשיכי בשלך עוד אלבום עוד להיטים ועוד קליפים מפוצצים אל תיתני לערוץ 24 לישבור אותך,הם לא שווים את הבדל סיגריה שאת מכבה במעפרה בע"ה באלבום הבא מראש תצאי מהמישחק המרושע ששמו "תחרות" זה לא בישבילך ולא מתאים לזמרת במעמד שלך ההצלחות שלך הם שמפולין או ספרד מזמינים אותך לאולמות הכי נוצצים עכשיו אני מבינה למה את לא מחפשת להופיע בזפא או בהכל התרבות.. דנה את היית ותישארי בישבילנו לא רק זמרת השנה,את בישבילנו זמרת של כל השנים אוהבים אותך עד סוף הזמן איתך לאורך כל הדרך באש ובמיים שאלוהים יעניק לך כחות אושר ושימחה לשמח בחתונות וארועים. קבלי חיבוק אוהב ואמיתי מכל חברי הפורום,מהמעריצים שלך בשוק,מהבליינים שמחכים להופעות שלך במועדונים וממני שאוהבת אותך המון המון המון אהבה ללא תנאים אהבה אין סופית בשבילנו את מלכה
עמנואלה {ניקול}

למעלה