אני בשוק! *&^יום באסטדי לגמרי&^

סתיוית

New member
אני בשוק! *&^יום באסטדי לגמרי&^

שיווווווווו עשיתי סדר במגירה שלי, ומצאתי את הכתבה של באסטד מראש1!!! והייתי בשוק כי חיפשתי אותה מלאאאאאאאאאאאאאא זמן! אחרי זה מצאתי חמישה שישה עיתונים של ראש1 ואמא בכל אחד היה משהו על באסטדדדדדדדדד ..אמאאמאמאמאמ...וקלטו אנמלא אספתי או משהו כזה.. בשתי עיתונים היה תמונה שלהם מהטופ10 של להקת פופ בשתיים אחרים היה כתבה בניוזיק: אחד. על זה שהם ואבריל נבחרו לזמרי הרוק השנואים של השנה בערוץ של רוק (מן הסתם.. כי לא אבריל ולא באטסד עושים ממש רוק..אז דיי הגיוני שהרוקיסטים לא יאהבו את הרוק פופ שלהם) שתיים. על סיבוב הופעות שלהם וכמה האוטבוס נוח ושהם לא יכניסו לשם אוסטרלים (???) ובאחר היה בשער (חטפתי שוק) "נערי הפוסטר: באסטד" ואני כזה מהמהמהמהמהממהמהממהמה?!?!?!? ואז הסתכלתי והיה פוסטררררררררררררר (קטן אבל חפיפ) קיצר תליתי אותו ישר :) ותאחרים סרקתי :) ושמרתי.. אה ובירור, נכון צרלי מקום 50 ב"הכי שווה שיש" של ראש1?? קיצר..היו 66 מתחרים ורק 50 נכנסו וצרלי גם :) אז *** בעין הוא לא מקום 50

סתיוית

New member
שלא נדבר על מקפליי

שגם עליהם מצאתי משהוווווווווווווווווווווו שיו זה הי בפוקס רגע לפני שזרקתי את העיתונים אחותי רצתה משהו אז חישפתי ופתאום קלטתי איזה כתובנת עליהם בכתבה על כשרונות חדשים :) אני הייתי בשווווווווווק ממה שקרה לי היום מצאתי כל כך הרבה חומר ודברים שאני מחפשת שנהההה

למעלה