אני בשוק מהכתבה של כלבוטק

משוש30

New member
אני בשוק מהכתבה של כלבוטק../images/Emo5.gif

מישהי פה מכירה את האטינגר הזה?

משוש30

New member
הראו גניקולוג שבאופן סידרתי עשה

צריבות חוזרות ברחם של נשים בריאות (תמורת סכומי כסף לא קטנים) בטענה שיש להן זיהום חמור בנרתיק וזה הדבר היחיד שעוזר. הצריבות גם נעשו ללא הרדמה. משהו ממש מזעזע

אביטלתל

New member
מכירה וגם הייתי מטופלת

בהריון הראשון שלי אושפזתי מספר פעמים במחקלת נשים בנהריה והוא היה מנהל המחלקה מדובר באדם שאז ראיתי בו מאוד אמין מאוד עדין וסובלני כלפי החולות והיולדות בהריון השני (הוא כבר פרש אז) התברר לי שהוא היה פחות עדין וסובלני כלפי הצוות הרפואי אבל הסיפור הזה פשוט מזעזע אותי קשה מאוד לקשר את זה כלפי האדם שפגשתי

Arfilit

New member
הכתבה העלתה בי נשכחות

לא מכירה את הרופא הזה, אבל בעברי עברתי ארוע צריבות טראומתי, נטול הרדמה מקומית, על ידי רופא גס ותוקפני שנזף בי על כך שסיננתי זעקות כאב מבין שינים חשוקות. הצריבה היתה מוצדקת, ואף הייתי צריכה לעבור אחר כך טיפולים נוספים ואחרים על ידי רופאים אחרים - כולם נחמדים יותר, מסבירי פנים יותר ומבינים יותר את הרגישות. זכורה לי היטב הטראומה, וזכור לי שבביקורים הראשונים אצל גניקולוגכים לאחר מכן, הייתי יושבת בחדר המתנה ובוכה מרוב הפאניקה. ואני בדרך כלל ממש לא בוכה מרופאים או מבדיקות רפואיות. אז לחשוב שנשים עברו את כל זה - ועוד לחינם... זוועה!!!

תומרלי

New member
כן אני, אבל לא כמטופלת

פעם הייתי אסיסטנטית למחקר על רשלנות רפואית ונפגשתי איתו לשיחה. הזהירו אותי מראש שהוא יהיה קצת יהיר, אבל הוא היה די נחמד ואף הפגיש אותי עם הצוות שלו בבית החולים בנהריה והם שיתפו פעולה. לשמחתי, לא הייתי מטופלת שלו ואני לגמרי בשוק משיטת הפעולה שלו. בבשר החי בלי הרדמה? הוא ניסה את זה פעם? חבל שלא... אני עוד יותר בשוק מתגובתו של פרופ' רכס שהובא לאולפן.

למעלה