אני בשוק מהפרק היום!!!

danlian

New member
אני בשוק מהפרק היום!!! ../images/Emo58.gif

זאת פעם ראשונה שאני רושמת אבל אני לא יכולה לשבת בשקט. אני בשוק! איך אפשר לחשוב שסטיבי תרצח את הארי. 100 אחוז שהיא לא הרגה אותו . באמת תהיתי למה לא התייחסו לאיומים שהארי קיבל ועכשו יש את הסיבה. אני חושבת שסנדרה הרגה אותו. זה בדיוק מתאים לה במיוחד שהארי אמר שהוא רוצה להתגרש. המבט שסטיבי נתנה בסוף היה כל כך קורע לב . דנה

nitzi m

New member
קייט כזאת מרובעת ומעצבנת

איך היא יכלה לעשות את זה סטיבי?????

yaelelele

New member
רציתי לחכות שמורי תעשה את זה.. :)

טוב. יאללה.. פרק היום! אני בשוקקקקקקק מקייט!!!! איך היא בכלל מסוגלת לחשוד בסטיבי?!?! מה קרה לה?! עד כמה שאני אוהבת אותה... בפרק הזה היא ממש עיצבנה אותי!!!

סורי רק עכשיו חזרתי הביתה

יש רל פרק ככה זה בימי רביעי אני לומדת.. בכל אופן קייט ממש איכזבה אותי !! יצאה זבלית משו!! ואממ אם מישהו עדיין רוצה תקציר תגידו ואני אשים

נועה167

New member
כנ"ל!

לא רק שאני בשוק מקייט אלא זה נראה הזוי כל הסיפור. זאת סטיבי. היא רק מוצאת כמה הוכחות וישר מזמינה משטרה? איך היא בכלל יכולה לחשוב שזו היא?! אני גם חושבת שזו סנדרה... ואם זה יתברר כנכון בטח סנדרה תעוף מהסידרה לתמיד והנה הלכה לה עוד דמות, למרות שמקרה הזה זה לא מפריע לי היא היא ממזמן מוצתה... אה, וריילי חמוד!

natalya10

New member
להעיף את קייט ומייד!!!!

אם היא נשארת בסדרה אני לא ממשיכה לראות יותר. גם ככה מאז שקלייר כבר לא בסדרה זה רק נהייה גרוע מיום ליום. וזה ממש ברור שסנדרה הרגה את הארי.

שיר בלב7

New member
מאוכזבת

מרגישה שהסידרה שכל כך אהבתי הולכת לאיבוד. זהו נגמרו הסיפורים המעניינים ומתחילים ללעוס........ אין שחקנים, אין התרחשות. סטיבי רוצחת? נו באמת? מה השלב הבא? דייב גנב? די שיתנו לסדרה הזו להגמר בכבוד. זה מתחיל להיות מגוחך. לא ככה???

crazy rock girl

New member
אוףף לא ראיתי

בבקשה ספרו לי מה היה!!! פרטי פרטים אתן מותחות אותי! ואני הלוחשת לסוסים6 סתם פתחתי כרטיס אחר לא הצלחתי לשנות את הכינוי

למעלה