אני בשוק מהתגובות ..ואודי כן חמוד.

אני בשוק מהתגובות ..ואודי כן חמוד.

נכנסתי לפורום והייתי המום מהדיון האחרון בנושא שלי... כשמארחים אותי בפורומים שונים אני לא זוכה לכזה עיניין. אין לי מושג מי זאת יעל ואני מייד התייחס גם אליה : אל תדאגו. מה זה ניתוח האישיות שעשיתים לי כאן ועל פי איזה מבחן אמפירי הנכם מודדים? יעל היאאאאא זאת ששפכה דם ראשון, או שהיא "טרול" של פורומים (אותם אלה שמנגחים בשביל האקשן ללא מצפון ונהנים מתגובות) או שהיא בדיוק פתחה את המחשב ביום הלא נכון שלה בחודש.שוב מקרה של קיפוח גברים ניכנס לסטאטיסטיקה. אני לא מסכים עם כך שאנשים מפרגנים, הם מפרגנים למעגל הקרוב שלהם, אבל הישראלי הממוצא לא מסוגל לפרגן, כמעט בכל מגזר. אנחנו עם של אגו מטורף. רציתם פסוקים?:" כסף יוסיף רעים הרבה , ודל מריעהו ירחק." (ש.המלך-קוהלת) שאלתם במה אני עוסק, אני מרצה ומאמן אנשי ומנהלי שיווק ומכירות להשגי שיא והקניית כלים ומוטיבציה וצמיחה אישית. (במקרה של יעל אני מודה שאני לא יצליח) בעלים של הפורטל הישראלי לאנשי המכירות : www.SalesMan.co.il אגב, אביבה צודקת, בתחום השיווק הרישתי לא ניתן להרוויח ללא עבודה, והמקום כאן קצר מלהכיל מה זה בדיוק..תוכלי לקרא על כך באחד המדורים באתר לעיל, רק אוסיף שכל מה שהנכם יודעים על השיטה אם לא הצלחתם בה הוא דעות, אני מכיר את העובדות, השיטה עובדת אם תרצו או לא תרצו והספר "הגל הרביעי"(לינק מצ"ב למטה) של ריצ'רד פו כתב המגזין היוקרתי Sucssess , יצא בארץ בהוצאות איגוד לשכות המסחר ומתאר מדוע הגל הבא של העושר בעולם יבוא דווקא משיטת שיווק זאת כמו גל התעשיה והנדל"ן של שנות ה-70, גל החשמל והאלקטרוניקה של שנות ה-80 וגל האינטרנט והמחשים של שנות 90 בו כל גניך ניהייה מיליונר. כאמור: מה שחשוב בחיים זה: או לאיזה חור אתה נכנס או מאיזה חור יצאת... ועכשיו מוניקה יקירתי, ציטוט: "אני מצטרפת לאגרוף הישיר של יעל גם מתוך סולידריות (היי יעל) וגם בגלל שיש משהו מרגיז באמת באנשים שנדמה להם שזכו "לראות את האור" התעסוקתי." ומעבר לכך אני מניח שרק את הבנת את מה שכתבת שם. איזה אנליזה עשית עלי.. תיהייה בריאה, אם זה לא היה פורום אינטיליגנטי הייתי ממציץ לך וליעל לעבור לפורום: BDSM
אתם תסתדרו שם יופי עם האגרסיות שלכן. אך לפני שתעשי זאת מוניקה אני מציע לך להצטרף אלי כדרך חיים ואת תסתנוורי מהאור התעסוקתי שתזכי לו. עכשיו חוץ ממוניקה ויעל, שעתה יש להם באמת סיבות טובות לאהוב אותי, אני לא מעוניין לשמוע יותר כלום על ניתוח האישיות שלי..בשביל זה אני משלם כסף לפסיכולוגים וגם הם לא כל כך מצליחים.
הדרך הכי טובה לסלק אותי מכאן זה להמשיך לנתח את האישיות שלי, האינטיליגנצייה ומספר הספרים שקראתי במקום את דברי..

monicala

New member
בכל זאת שנה חדשה

אודי שלום, האישיות שלך לא כל כך מעניינת אותי למען האמת אבל צר לי שלא הבנת מה כתבתי ולכן אנסה שוב ובמילים פשוטות: יש אנשים שלא אוהבים לראות את המציאות רק על פי כמות המוצרים שהם מצליחים למכור. יש אנשים שלא מאמינים במה שנשמע כמו סוג של שטיפת מוח במסווה כלכלי. יש אנשים שלא חושבים שאנשים פחות מוצלחים מהם מנסים להשפיל אותם. יש אנשים שלא מתנהגים כמו פילים בחנות חרסינה. יש אנשים שחושבים ששיווק רשתי מנצל אנשים אחרים, יש אנשים שאישיותם האגרסיבית מתעוררת לפעולה כשנדמה להם שמישהו הרבה יותר אגרסיבי מהם לא יודע להרפות ולא מבין רמזים, יש אנשים שחושבים שלאף אחד אין בלעדיות על החוכמה, יש אנשים שלא מבינים שיש גם אנשים כאלה. ויש אנשים שלא מומלץ לקרוא להם יקירתי. אני מקווה יקירי, שהייתי יותר ברורה הפעם. בברכת שנה טובה ומוצלחת, עלה והצלח מוניקה

שוב לא היית ברורה

אני יודע שאת אישה חכמה(באמת) אולם ביל קליטון חושב אחרת ממך על תעשיית השיווק הרישתי שהיא שונה מהפרמידה הלא חוקית עימה את מתבלבלת.הוא כותב את המילים הבאות: "אתם מחזקים את ארצכם ואת הכלכלה לא רק משום שאתם חותרים להצלחה שלכם, אלא מפני שאתם מציעים הזדמנות גם לאחרים. עקבתי אחרי הצמיחה של הענף שלכם במשך שנים, אחרי ככלות הכל, הענף שלכם נותן לאנשים סיכוי להפיק את המירב מחייהם, ובעיני זהו ליבו ועיקרו של החלום ... " ביל קלינטון. רוברט ט' קיוסקי מחבר "אבא עשיר ואבא עני וכמו כן את "לפרוש עשיר לפרוש צעיר וכמו כן את" בית ספר לעסקים לפרוש צעיר לפרוש עשיר-שיווק רב שיכבתי- כל אחד יכול להתעשר" אומר: "רוברט ט' קיוסאקי, מחבר רב המכר :אבא עשיר, אבא עני " ו"לפרוש צעיר-לפרוש עשיר" הוציא ספר שלישי הנקרא: "בית ספר לעסקים - שיווק רב שכבתי (MLM)- כל אחד יכול להתעשר בגדול". קיוסאקי, מולטי מיליונר, עוסק בהשקעות, בעל נכסים , מורה ומרצה פרש בגיל 47 לאחר שהיה שותף ומייסד של חברת Chashflow Technologies, מסביר כי הקמת עסק של שיווק רב-שכבתי: ...היא דרך מהפכנית להתעשרות. ...מאפשרת לכל אחד להתעשר ובגדול. ...פתוחה בפני כל אדם בעל דחף, נחישות וכושר התמדה. וכמו כן מחבר הספר הגל הרביעי שיצא עתה בהוצאת איגוד לשכות המסחר: "....ההזדמנות מעולם לא הייתה גדולה יותר מי שיחליט היום לעבור לשיווק מרושת יהנה מיתרון מיוחד: הוא ייכנס לענף בדיוק ברגע שבו הוא נכנס לשלב התפתחות חדש, רב עצמה... חברות מכובדות כמו סיטי גרופ MCI ו IBM מוכרות את שירותיהן מתוך אמון באמצעות מערכי מכירות רב שכבתיים. אסטרטגיה עסקית חזקה זו נעשתה לעמוד השדרה של כלכלת המאה ה 21." "מנהלי עסקים רבים התייחסו פעם לשיווק המרושת כמו אל איזו מזימה אפלה להתעשר במהירות הדומה למכתבי השרשרת או לתוכניות הפרמידה, אבל הימים ההם חלפו עברו. חברות הכלולות ברשימת ה 500 של פורצ'ן נוהרות כיום לעסקי מכירות ברשתות שר"ש, והאנליסטים של וול סטריט מהללים ומשבחים את שיטות המכירה הרב שכבתיות" ( מתוך "הגל הרביעי מאת ריצ'רד פו" - הוצאת איגוד לשכות המסחר בישראל ) מיכוון שהאת ניזונה משמועות הגובלות בבורות אני לא מתכוון להתיחס לשאר הדברים שאת כותבת ואני אתן לך טיפ קטן על כסף: אנחנו חיים בעולם חומרי, וטרם הכרתי(חוץ מהחרדי) אנשים דלי אמצאים מעושרים. הכסף הוא מה שנותן לנו את היכולת לא לדחות את הרצונות שלנו ונותן לנו את האפשרות להשיג אותם. אנשים כמונו החיים בעולם הישגי מאוד מסכנים אם הם דלי אפשריות אבל במקום להודות בזה ולנסות הלאה הם מוותרים על החלום. המורה בכיתה א' אמרה להם להפסיק לחלום..והם לצערי הפסיקו. עלי והצליחי.

אודי

אדם אינטיליגנטי כל כך כמו שאתה מציג את עצמך, לא צריך להגיד את המילה האחרונה תמיד. אפשר גם להרכין ראש, להתנצל ולהגיד, סליחה, לא התכוונתי להתפרץ ולהיות נודניק, זו לא הייתה מטרתי. הניגוח האישי שלך את מוניקה, או את יעל, ומן הסתם גם אני אכנס לרשימה שלך... מאוד ילדותי ולא מוכר אותך בשום פן מוצלח. ואגב, הציטוטים הנבחרים מכל מיני ספרים נוסח "הנזיר שמכר את הפארארי שלו"... לא עושים רושם. נסה לכתוב רק מהגיגך הפרטיים, זה יהיה הרבה יותר מרשים. זהו. אני סיימתי. אבל אתה בטח לא. אין ספק שעוד תמשיך את הסאגה המייגעת הזו בעוד הודעה אחת ארוכה ומעייפת במיוחד שחיציה יופנו גם אליי. עלה והצלח בדרכך שלך, שחר

mstern

New member
לגבי הספרים על העשיר והעני

לאחר שקראתי את הספר, הדבר היחיד לגביו אותו ניתן לומר: הסיבה שהמחבר עשיר היא רק כי הוא יצר מוצר מעוור עיניים שהצליח לסחוט גם ממני 80 ש"ח. החיים הם לא כאלו חומריים. סתם מתוך סקרנות: גם אצלך בבית הטיח מתקלף, כמו אצל גיבור ילדותו של המחבר? מוטי

יונית א

New member
פותחים ספרים, קוראים, ממליצים?

פתחנו ספריה? אז ממליצה למר אודי - בעל הצעת העבודה היחידה לקרוא: 4. גולמן, דניאל ( 1995). אינטלגנציה רגשית. תל אביב: הוצאת מטר. 5. גולמן, דניאל (1999). אנטלגנציה רגשית להצלחה בקריירה. תל אביב: הוצאת מטר (יכול להיות יותר ממוקד לצרכיו). אינטלגנציה אינה מתן תשובות, סיסמאות וציטטות. אלא הקשבה לאחר,בגרות, הפעלת שיקול דעת ,רגישות, תגובה מותאמת לנסיבות ולתוכן. תחשוב עם עצמך מר הצעת עבודה יחידה- מה מטרתך בכלל ? - להבנתי למשוך לקוחות לשיטת המכירות -שווק שאתה מציע. הצגת מודעה ראשונה- הצגת מודעה שנייה- התגובה הייתה אגרסיבית, כלפי המודעה (ולא אתייחס למידת ההצדקה לעניין) הפכת את זה להתנצחות אישית. להוכיח ש.... (אתה צודק??) שנשים דעתן קלה ומושפעת ממחזור חודשי (?) שאתה לא נשאר "חייב" לאיש? הוכחת. אתה גם "אינטלגנט" גם חמוד וגם (יהיר לטעמי,אבל זו הבעיה שלי -לא שלך). עכשיו - באם אתה ממשיך את ההתנצחות הזו -האם תרוויח ממנה לקוחות? מודעות לשיטתך? הסכמה עם תפיסת עולמך? סביר להניח שלא. אלא אולי תצרף עוד אדם למתנגדיך (אישית) מה שלא יוביל לתקשורת עיסקית איתך. אז כאיש שווק ומרצה בתחום , מה אתה עשוי להרוויח ומה להפסיד? צא ולמד. שתהיה לך שנה טובה.

ymmy

New member
אודי.אתה שחצן.אתה יהיר..ובעל נתונים

כנראה מולדים של כחש ונוכלות בעזות מצח לאחר סיבוב אין סופי בכל הפורומים אתה מופיע כאן שוב מפרסם את הסחורה שאף אחד לא מעונין בה ולוקח לעצמו דרור לתקוף את חברות הפורום. אתה האחרון שרשאי ומסוגל לומר למישהו כאן מה החלום שלו פילוסופית החיים שלך-מרגע יציאתך מהחור שאתה מדבר עליו בחוצפתך זה כסף...כסף..כסף שאתה!!! אני חוזר אתה!!! תרויח ולא אנחנו כל השאר זה פלצנות ריקנית לחם חוקם של נוכלים!!! עשה עימי חסד בפתיחת השנה החדשה, פשוט אל תגיב להודעה זו!!! לכל שאר החברים חלומות פז

יאממי,מה קורה לך היום ? תסתכל עליו

בטלסקופ חלל,כנס לבן אדם חזק לנשמה,לפני שאתה נכנס באם אמא ש'לו... די !!! יאממי,אם הוא יחזיר לך אותו הדבר,אתה תמשיך.....וזה יהיה לא הכי יפה לפורום. למה אתה לא מעשיר אותנו בידע קטן על אסטרונומיה,"איזה קטנה"..אתה יודע.. פעם שאלתי אותך פי כמה מקריב הטלסקופ "האבל" זוכר? וואלה,זה מעניין אותי,פי כמה הוא מקריב. יש אתר בעיברית ?

יונית א

New member
מה עושים כשנתקלים ב../images/Emo121.gif? גם לשחר

יש כמה טיפים מה עושים כשנתקלים בטרול (לא מה שאתם חושבים,דווקא). אבל לגופו של עיניין- אפשר להניח כי אודי ביקש את רשותה של מוניקה מראש לפרסם את התכתובת בניהם, כי הרי לא יעלה על הדעת כי יקח מכתב פרטי ויתלה אותו על לוח המודעות הצבורי. אז לא כדאי למגר וגו... ולתשומת ליבך גם הודעה של אודי המביאה את התכתובת בינו ובין מוניקה, הייתה גולשת לתהום הנשייה (למרות שהיא ההודעה השלישית שמר אודי פתח ביומיים האחרונים שעוסקת בו ,תפיסת עולמו וכו..) אבל התגובה אל ההודעה יוצרת את התהודה. אגב, מנסיוני עם טרחני אינטרנט (לא בהכרח טרולים) הכי הכי יעיל להתעלם. לא להגיב.

למעלה