אני בשוק מוחלט!!!

דביר-מן

New member
אני בשוק מוחלט!!! ../images/Emo12.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif

אההההההההההה!!!! ביום ראשון אנחנו (הצוות של האתר) נגיש זרי פרחים לשחקנים כשהם ירדו מהמטוס!!!
וביום שני, בזמן התכניות, אנחנו נקבל את קמילה ופליפה לשיחות אישיות!!!
אני המום!!!! שמישהו יחזיק אותי!!!!! דביר

Rotem Lisa

New member
שמישו יחטיף לך עכשיו.. אני!!!

:((((( אל תדאג, זה לא משנאה, זה מקנאה!!! אררררר!!!!! אין לי סיכוי.. אין לי סיכוי.. וואוף!- אני אגיב על ההודעות אח"כ, אני בפורום אחר. ביי!

קארין13

New member
נכון או לא?!

ממממממממניייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק זה לא פייייירררררר על שיש לנו את ההזמנות לפגוש אותם אנחנו לא פוגשים רק ילדים אם פרוטקציות יכולים ללכת

charmingirl

New member
וואלה יופי, למי שיש פרוטקציות

הולך לפגוש אותם מי שאין לו פרוטקציות מסתכל בטלוויזיה!! ממש ממש לא בסדר..!! אני חושבת שהיה צריך לעשות באיזשהו מקום מפגש איתם לכל המעריצים!

Sharon Potter

New member
אם היו עושים את זה...

אז היו צריכים מקום ענק מספיק לאיזה 3 מיליון אנשים וגם היו צריכים לשים מלא מאבטחים כי אם כולם היו שם קמילה ופליפה היו מתים.... חחח
*+שרוני+*

G@T

New member
תגובהההה../images/Emo33.gif

אני איתך בכל מילה ומילה!!! מי שאין לו פרוטקציות לא יכול לעשות כלום!!! והמעריצים האמיתיים בכלל לא מרוויחים!! אבל על דביר אי אפשר להגיד שזה פרוטקציות תראו כל הזמן הוא בונה את האתר הזה שמתעדכן קבוע ..... טוב....זהו :(

היית חייב, נכון ?

בתור עונש אני לא אביא לך את השאריות קרוסואנט של קמילה !

דביר-מן

New member
אמממממממם....

לא התכוונתי להגיד את זה כדי שתקנאו, אלא בגלל שנורא שמחתי והתרגשתי ורציתי לחלוק את זה עם מישהו. אם זה נראה כאילו אני משוויץ- מצטער, אבל זו לא היתה הכוונה שלי, באמת. בכל אופן, זה הכל! מקווה שהבנתם אותי! דביר

למעלה