אני בשוק! קיבלתי עכשיו תמונות

gal33

New member
אני בשוק! קיבלתי עכשיו תמונות

שהצטלמתי בדיוק לפני הניתוח הראשון - ספטמבר 2000. סוף כל סוף מסרתי את הפילם לפיתוח... הקיצר, מדהים איך זכרתי שנראיתי, לאיך היום אני רואה את עצמי אז. הייתי ממש בהלם. אני הייתי בטוחה שאני נראית מצויין על כל הק"ג שלי. הרי לולא הבריאות שנדפקה לי בחיים לא הייתי עושה ניתוח קיצור קיבה. תמיד אמרתי לעצמי שכשארזה ואשים תמונה ליד תמונה, אני אוכל להראות לכולם, הנה שמנה שנראתה טוב! הקיצקץ, בהתחלה נהייה לי ממש עצוב, ואחר כך התגנבה לה תחושה טובה על זה שהתרחקתי משם ועל זה שאני עתידה להתרחק משם עוד אי אילו ק"ג. לא יודעת אם תחושה טובה זו ההגדרה, יותר נכון תחושה של חוזק, של בטחון בדרך, של שביעות רצון על המקום בו אני נמצאת היום. השוויתי לתמונות מלפני יומיים, והייתי מאוד מבסוטית מהחדשות. מעניין מה אחשוב עליהן עוד כמה חודשים... מאחלת לכולנו המשך דרך צליחה, שנרד ונצליח!!! גל

רוני#

New member
בעוד כמה חודשים ..... ../images/Emo48.gif ../images/Emo58.gif

את תצחקי על התקופה ההיא - ולא תביני איך הזנחת את העסק עד עתה איפה היית כל השנים ... ותוציאי את התמונה בכייף במפגשי הפורום - ותעודדי את החדשים ותתני לכולם שוב לראות איזה יופי של שינוי עברת בדיוק כפי שעשתה רונית במפגש האחרון והתמונות יהיו אבן דרך שתאמר משם אני באה - ולשם לא אשוב לעולם
- רוני

RomiVais

New member
גלוש... ../images/Emo24.gif

עוד כמה חודשים, אולי יקרה לך שוב מה שקרה היום... אבל אז, לא נראה לי שיהיה לך עצוב כלל וכלל!!! אני אישית, לא אוהבת להצטלם - בכלל בכלל לא!!! לצלם אחרים כן
אבל חייבים מדי פעם להצטלם כדי "לשמר" רגע או תקופה מסויימים. מאוחר יותר מביטים על התמונות אחרת... תמיד מקווים שזה יהיה לטובה... אני ממש שמחה שהתמונות האלה הביאו לך את התחושות שהזכרת - זה חיובי ביותר. ועוד כמה חודשים התחושה תהיה טובה בהרבה הרבה יותר!! כי כבר תהיי אחרי הכל וזו תהיה הסטוריה מבחינתך... אז מה? תצרפי את התמונות האלה לבוק??
המשך דרך צליחה לך ולכולם רומי

לגל../images/Emo80.gif

שרק תתחזק לך התחושה של החוזק הביטחון ושביעות הרצון. קראתי תיאור של המאכלים שנתקלת בהם אמש וממש הזלתי ריר. וחוץ מזה מתי תפרדי מ
ותעברי למשהו אחר.? בהצלחה בהמשך הדרך

gal33

New member
ענקוש ../images/Emo25.gif

נראה לי שלעולם אני אשאר עם ה-
, זה בנשמה. תודה.

למעלה