אני בשוק שאני עדיין ברשימה....

אני בשוק שאני עדיין ברשימה.... ../images/Emo12.gif

טוב לא משנה..... אחרי תקופת יובש שלא נכנסתי לפה חזרתי.....אבל לא לצמיתות... מדי פעם אני נכנסת להגיב על משהו אבל הפעם נכנסתי כדי לספר לכם משהו... יש לי בעיה לא רצינית אבל בעיה קטנה... ידידי הטוב ביותר התעצבן עליי כי לא הסכמתי לשדך לו את החברה הכי טובה שלי(ראוי לציין שהם ידידים טובים ובאותו כיתה אפילו) עכשיו הוא כועס ועצבני עליי...ולא הסכמתי דרך אגב כי היא לא סובלת אותו ואני לא רוצה להכנס לזה.... מה לעשות?

לך נערה...../images/Emo13.gif

אני שמחה שחזרת..... והדלת תמיד פתוחה..... מקווה לראות אותך פה... ועכשיו לבעיה שלך.... מה שאני חושבת שפשוט תגידי לו את האמת... הרי זאת חברה שלך והוא ידיד שלך ושנייהם חשובים לך... אז פשוט תאמרי לידיד שלך.... שחברה שלך לא מעוניינת וסוף הסיפור,,,, כך ידיד שלך לא יכעס עליך חברה שלך לא תכעס על דברים אחרים... ואת לא תהיי באמצע והכל יבוא על מקומו בשלום.
שלך.....חוקרת

המרחפת

New member
לנערה חדשה בשכונה

אני חושבת שאת צודקת שאת לא מסכימה לשדך ביניהם (אחרי הכל, אחד הצדדים מתנגד לכך), אבל את בהחלט חייבת להסביר לו מדוע את מסרבת. זה קצת סותר שאת אומרת שהם ידידים טובים ואח"כ כותבת שהיא אל סובלת אותו, אבל ראוי לומר לו משהו בסגנון שהיא לא מעוניינת (כפי שהציעה החוקרת הפרטית). זה לא שקר, ואת גם יכולה להסביר לו שאת לא מוכנה להתעסק בשידוכים בין ידידים. ציטוט של מישהו שפעם אמר: עדיף לי לתווך בין שני אוייבים שלי, מאשר בין שני ידידים שלי. כאשר אפשר בין אוייבי, תמיד ארוויח חבר. וכאשר אפשר בין ידידי, תמיד אפסיד חבר. מהמרחפת. תמיד צריך לתת לבנים סיבה, לא להשאיר אותם תוהים באוויר.

פומיקית

New member
צריך לשדך

אני חושבת שהיא כן צריכה לשדך בניהם. אם היא לא רוצה, אז שהיא תגיד לו את זה או שלפחות תועילי בטובך לשאול אותה אם היא מעוניינת. ואם את לא רצה לשדך בניהם, זה אולי בגלל שאת רוצה אותו... סתם חומר למחשבה
דנה.

המרחפת

New member
צודקת שהיא צריכה לברר עם

החברה שלה לפני כן, אבל מישהו שמחליט שבאמת אין לו כוח לכאב ראש שבשידוך ותיווך? אין לה הזכות לומר- אני לא נכנסת לזה, לך ותאמר לה בעצמך?

הם ידידים טובים אבל היא לא סובלת

אותו?! מוזר... טוב בכל מקרה... אמממ....... תיראי תגידי לה שהוא מעונייןם בה. ותגידי לו שאמרת לה. אבל מפה הדברים הם באחריותו. זהו. מקווה שעזרתי גלית.

למעלה