אני בשוק שיש לכם פורום..

P h e n i x

New member
אני בשוק שיש לכם פורום..

טוב, אבל אני ממש שמחה כי תוכלו לעזור לי. אני בשבוע הבא צריכה להיות בכפר האורנים (ואני חייבת לציין שהיישוב לא נמצא ב EMAP.. ממש לא חשבתי שיהיה לו פורום..). אני מגיעה מאזור הצפון... מישהו יוכל להגיד לי כמה זמן נסיעה זה מתל אביב אלייכם? ואיך מגיעים אלייכם (אני כותבת תל אביב כי לשם אני יודעת להגיע..). תודה לכם. וסחטיק על הפורום. (יש פה נציגות לאיחוד החקלאי?)

לארי

New member
../images/Emo73.gif הגעה ברכב מת"א ../images/Emo26.gif

נסיעה שלווה על כביש ת"א ירושלים (כביש מס' 1), פנייה ימינה במחלף מודיעין (לאחר בן גוריון), נסיעה במסלול ישר עד לצומת שילת (מצד ימין הכניסה למודיעין, משמאלך תחנת דלק שילת). בצומת שילת את מבצעת פנייה שמאלה , ממשיכה ישר בכביש ופנייה שנייה ימינה (כניסה דרך הישוב לפיד) תוביל אותך אל כפר האורנים. את ממשיכה ישר עם הכביש (בלפיד) במעלה הבמפרים, עד שתראי פסלים של שתי נשים חסודות מבצעות ג'וגינג! ברוך בואך לכפר האורנים !

idopel

New member
תיקון קטן

המחלף למודיעין הוא השני אחרי בן-גוריון (אחרי המחלף של לוד-רמלה), הכי טוב לשים לב לשילוט למודיעיןולפנות. צומת שילת זה הצומת המרומזר השני לאחר הירידה מכביש ת"א - ירושלים ואכן יש בישוב נציגות של האיחוד החקלאי.

אנחנו על המפה

אנחנו מופיעים ב- eMap וגם באתרי מפות אינטראקטיביים אחרים, רק ששם אנחנו עדיין נקראים "מנורה"...

אפילו יש קומונה

כן, יש סניף של האיחוד החקלאי בישוב ואפילו קומונה בישוב של גרעין אחים 15 (בכניסה לישוב מימין) ביקור נעים - זמר

P h e n i x

New member
כן, יודעת..

שאלתי אם יש כאן נציגות של האיחוד:) (זמר מהאיחוד?)

למעלה