אני בשוק שקיים דבר כזה.

אני בשוק שקיים דבר כזה.

לא להמשך בכלל ?? אפילו לא לרצות להתנשק?לגעת? ואו..זה הזוי

Berethor

New member
אז מה את עושה פה ?

יש שלא נמשכים בכלל ויש כמעט בכלל כן , אז מה ?. לא להתנשק..אויי, לגעת במי ?. מה זאת הצביעות הזאת. ואנשים שרודפים אחרי סקס כול החיים לא נראה לך הזוי. תחזרי לפורום סקס לנוער תעשי טובה. היה טוב עד שהגעת.

../images/Emo41.gifמה פשר הכעס? זה שאני חושבת שזה לא אנושי?

כן, זה לא אנושי. וזה דיי עצוב וזה לא שאני רודפת אחרי סקס..אני לא אחת שנהנת מסקס אבל לא להמשך בכלל? לא להנות ממזמוז עם החבר\חברה? זה לא הגיוני.כמעט בטוח שניתן לרפא את זה.

Berethor

New member
בדיוק, זה פשר הכעס.

מי את שתחליטי מה אנושי ומה לא ?!, את יכולה להסביר מה עצוב בזה בדיוק ?. אז מה שלא נהנים, מה אכפת לך בכלל ? לכי תמזמזי מי שבא לך. לרפא את זה ?? We Dont need a Cure,We are the Cure

p019

New member
מה שעצוב זו נקודת המבט הצרה שלך

אם אדם הוא שונה ממה שאת חושבת שאדם צריך להיות - במקום לשנות את ההגדרות שלך לאנושי - את מוציאה אותו מקבוצת האנושות? יש אנשים שונים רבים בעולם, כל אחד נהנה ורוצה דבר אחר. לא כולם צריכים לרצות את מה שאת רוצה. יש דרכים רבות להגיע לאושר - ולא כל הדרכים מתאימות לכל האנשים. תחשבי על זה לפני שאת מגיבה.

ואולי את לא אנושית כי את לא מקבלת את השונה?

התשובה שלי היא לא - את בהחלט אנושית, וגם אנחנו. את צריכה להבין שלא כולם חולקים את אותם רצונות והעדפות שאת מרגישה. אבל זה לא במקום שאת באה ומקללת. אנחנו לא קיללנו אותך על הרגשות והנטיות שלך. אגב, שמת לב שאת מדברת כמו שלפני כמה זמן דיברו על הומואים? "לגבר לא להמשך לנשים בכלל? זה לא הגיוני. כמעט בטוח שניתן לרפא את זה."

BosniaHer93

New member
למה שמישהו לא ירפא אותך ?

את חוסר היכולת לקבל את השונה ? את יודעת יש מלא אנשים בהיסטוריה שניסו "לרפא" אנשים אחרים ורצחו מיליונים בדרך ל"ריפוי" הזה .... אני לא צריך לספר לך את ההמשך

מקמיקא

New member
העוינות פה באמת הייתה די מיותרת

בסופו של דבר הבחורה הגיעה בהפתעה בנוגע לנטייה. זה די מובן, ואם במקום להתנכל לה היית מסביר לה איך אתה רואה שזה אפשרי ומאיפה זה בא (או אפילו מכוון אותה ל'שאלות נפוצות'), אולי היא הייתה עוברת מ'חוסר אמונה' ל'קבלה מאופקת'. ברגע שאתה תוקף אותה היא נכנסת למגננה ותוקפת בחזרה וזה לא עוזר לאף אחד. בסופו של דבר היא לא תקפה אף אחד בהודעה שלה.

BosniaHer93

New member
אה באמת לא תקפה ?

זה לא אנושי ... ואפשר לרפא את זה - זאת מתקפה וואחד מתקפה זה בדיוק כמו שחברים נוצרים שלי כשחייתי בחו"ל אמרו לי -יהודים זה לא דבר אנושי - אפשר לרפא אותך ולהכניס אותך לחיק הנצרות - אתה נשמה תועה - תן לנו להדריך אותך תחת המעטה הזה של "אכפתיות" אז תסלח לי שאני לא מציע לה כוס קפה ועוגה - נשבר לי שדווקא כאן כשאנחנו לא מבינים למה יש כל כך הרבה אנטיגוניזם כלפי יהודים אנשים הכי לא מבינים שיש אנשים שונים כאילו .... מה ?

מקמיקא

New member
את זה היא כתבה בתגובה אליו

אולי אם הוא היה פחות תוקפני, היא הייתה יכולה להיות יותר סובלנית

Berethor

New member
כן ולא, היא כתבה מה היא חושבת עלינו

אין פה מקום לאוליי, זה כמו להגיד "אם רבין היה עושה שלום, אוליי הערבים היו טובים היום". בולשיט, קודם כול לא תקפתי אותה, ולא היא אותי, דבר שני היא הסבירה טוב מאוד על מה היא דיברה בהודעה הראשונה לאלה שעוד לא מבינים. שום דבר אישי פה, זה מופנה נגד כול הא-מיניים כאן אם לא שמת לב. אגב אני לא צריך תסובלנות שלה, ותפסיק לתמוך באוייב.

Berethor

New member
הנה הפיסמייקר הגיע

בסופו של דבר הבחורה לא הייתה אמורה להגיע לכאן בכלל. ובטח שלא להתחיל להגיד שאין דבר כזה צריך לרפא וכו. דבר שני אם היית נכנס לכרטיס האישי שלה, הייתה רואה מאיזה פורומים היא במקור. אתה לא מצפה ממני לתרץ למישהי מפרום סקס לנוער, ודוגמנות. אתה מוזמן לעשות את זה. היא כן תקפה, בדרכה. כולם הבינו את זה חוץ ממך.

למעלה