אני בשוק

havlaz

New member
אני בשוק ../images/Emo12.gif

האם יכול להיות שאני קרוב לסיים את עבודת הגמר??? נשאר רק מדריך משתמש עם כל הפרינט סקרינים, בדיקות התקינות בJS באתר ושהמורים בבית הספר יעברו על כל התיאוריה ויגידו מה לתקן ומה להוסיף. אבל בגדול, אני חושב שאני בדרך לסיום! כל המערכת למיטב ידיעתי עובדת בצורה מלאה! הופה ללה!!

havlaz

New member
לא.. לא!!! זה לא קורה לי!!! ../images/Emo7.gif

פתחתי פה לשטן!!! אני לא מאמין! כל הצהריים הייתי בשיחות טלפון.. האחראית על עבודת הגמר בבית הספר שלי התקשרה אלי, היא דיברה עם המפקחת על העבודה.. אז קודם כל משהו נורא מרגיז, כל הפיתוח של התוכנה המזורגגת הוא רק 30 אחוז מהציון, מבינים????? וכל התיאוריה המטומטמת של איזה 30 עמודים היא 60 אחוז מהציון! סעמק! והבעיה היותר גדולה העבודה חייבת להתבסס על מקורות.. הבבליוגרפיה שביקשתי ממכם לפני כמה ימים לא מספיקה, אני חייב במהלך המבוא והסיכום, בהם אני מסביר על העבודה, על השפה, מדוע בחרתי דווקא בפתרון זה (שאלת החקר היא: כיצד ניתן להגדיל את מספר הקוראים של עיתון והפצתו בתפוצה רחבה יותר). אני צריך להביא ציטוטים ממאמרים על פיתוח דברים דומים שכאלה, להביא למשל ציטוטים ממאמרים (גם באנגלית למזלי) על הפופלריות של שפת ASP (אחרת למה בחרתי בה?), מאמרים על המעברים של עיתונים לסביבת האינטרנט וכו'.. מאיפה אני יביא את כל זה??? אלוהים!!! נשארו לי שלושה ימים, וזה לא שסיימתי עם הפרוייקט! סעמקק!!! HELP!!!!

havlaz

New member
מי פה תותחי חיפוש?

למישהו יש מושג מאיפה אני מתחיל בחיפוש אחר כתבות ומאמרים העוסקים בנושאים האלה? איזה מילות חיפוש לנסות? (עברית\אנגלית) - פופלריות שפת ASP ויתרונות ASP - מאמרים העוסקים במעברים של עיתונים מודפסים לסביבת האינטרנט, משהו כמו העברת המהדורה המודפסת של מעריב גם לאינטרנט - כיצד ניתן לשווק טוב יותר מוצר? (במקרה שלנו עיתון) - היתרונות של ארכיון עיתונות ממוחשב לעומת מודפס? אני מזה בדכאון.. דאמט...

למעלה