אני בשוק

מאור 87

New member
אני בשוק../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif

סוף סוף דברים כאלה קורים גם לי..
היום גיליתי שיש לי בבית מארז שנקרא "Lennon/McCartney Songbook" שזה 4 דיסקים של קאברים לשירים המפורסמים שג'ון ופול כתבו.. ממש מגניב!! אהבתי, וממליץ על let it be של ארתה פרנקלין, love me do של סנדי שו (השולטת..) ו- hey jude של וילסון פיקט.. וכמובן יש שם את I call your name שהוא שיר ענק (למרות שבחיים לא שמעתי את הגרסה של הביטלס..)

אני בהלם../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

עכשיו רק חסרה בת שתגיד "אני המומה" וזה יהיה מושלם. אגב... אני לא מת על קאברים לשירים של הביטלס... לדעתי זה בדרך כלל הורס את השירים.

מאור 87

New member
כן, גם אני לא בד"כ..

אבל יש גם קאברים טובים.. גם help של טינה טרנר ממש חביב, למרות שהיא שינתה קצת את הלחן..

קאברים../images/Emo58.gif

זה דבר רע מאוד.. במיוחד כשזה נוגע לביטלס *אהמ* להקת מג'יקל מיסטורי טור*

אפרופו קאברים

לילה טוב לכולם גם על שירי המלך יש מאות קברים ולא שמעתי אף אחד מהם כי אין כמו המקור כך גם לגבי הביטלס. בהמשך לשוק של מאור וההלם של מקרטני אני המום ממה שראיתי השבוע ברשת חניות "טאוור רקורד" סט של 5 DVDים ומעל 11 שעות של צפייה
. יש למשהו מושג מה יש שם ? ועוד המלצה חמה, ברדיו וואלה יש ספיישל שירי הביטלס. תכנסו לוואלה
WOW
רדיו
ארכיון תחנות מומלצות. זה נמצא "באמצע" בין כל האלבומים האחרים. בהצלחה ולילה טוב אמיר

Miss CB

New member
ס-ו-ו-י-ט!!

יש שם את "עם קצת עזרה מחבריי" של ג'ו קוקר? מה עם "הלפ!" של דיפ פרפל (ביצוע ממש חביב!)

מאור 87

New member
../images/Emo12.gif

לא, אין את שניהם..
, אבל יש את הלפ! בביצוע של טינה טרנר, והוא ממש יפה, למרות שהלחן הוא לא אותו לחן..

למעלה