אני בשוק!!!!

רינתבי

New member
אני בשוק!!!!

כל מי שכתב את השטויות האלו צריך להתבייש בעצמו. לא צריך להוסיף על זה דבר. בכל אופן רציתי לשתף אתכם בחווית המבחן הנוראה שעברתי. היום סיימתי מבחן החשוב ביותר בכל התואר,הוא מסכם את כל הקורסים. ישבתי ולמדתי במשך שבוע ימים מלא בלי הפסקה,אולם הזכרון כמובן לא עבד וכך הריכוז ויכולת הניתוח. כמובן שאם היה לי יותר זמן הייתי יותר יודעת. בכל אופן לא הצלחתי להרדם בלילה מתוך לחץ,לא עזר שום דבר (שמתי נר ריחני והדלקתי מוסיקה מרגיעה) כלום...התחילו לי כאבי מפרקים והאמת מרוב לחץ אני מרגישה שמגיע לי גל של דכאון כתגובה. אבל אסור לי לנוח,אני במרדף אחר הזמן בחיפוש אחר דירה,ויש לי עוד מבחן אחד ולהתחיל לכתוב עבודת הב.א. טוב די להתבכיין,אני צריכה לפגוש את חברה שלי לראות דירות בת"א או ר"ג ובדרך אולי לעשות קניות . שיהיה לכולם
בעיניים.רינת.

gaia20

New member
אנשים משועממים.....

כמובן שההודעות נמחקו והעניין בטיפול. וואי, אני רואה שתופעת הלחץ במבחנים לא משפיעה רק על שירי אלא גם עליך... מה כל כך מלחיץ במבחנים האלו? אני בחיים לא זוכרת שהיתי בלחץ כזה, אולי רק במבחני בגרות וגם אז נכנסתי ויצאתי מהמבחן בהרגשה טובה. רינת- בקשר לדירה, אני מבינה שזה ענין דחוף אבל אל תתני גם לזה להלחיץ אותך, דירות יש כל הזמן וכמעט בכל מקום, מספיק לשבת עם העיתון ויש לך כבר כמה דירות נחמדות. בכל מקרה, בהצלחה בחיפוש, מקווה שתמצאי את מה שאת מחפשת.

ל3

New member
לגיאוש´ המקסימה

לא חסרים אנשים דפוקים בעולם האלה. רק מה שמבדיל בנאדם דפוק מבן אדם דפוק לחלוטין הוא שהשני אינו חכם מספיק כדי להסתיר את דפיקותו ולכן אני פונה " לאורח היקר" - יפה שתיקה לחכמים! אלוי תרשום את עצמך לאיזו קיטנה, תקרא ספר טוב ( זה עוזר לאינטילגנציה שבה אתה כה לוקה בחסר), צטרף לאיזה חוג. חבל על הכישרון המבוזבז שלך! בקיצור תעשה הכל אבל על נוכחותך פה אנו מוותרים. גיאה, אל תתרגשי ממנו. חבל על הטירחה. זה בטח לא שווה את זה. לגבי הלחץ מהמבחנים, מאז שאני זוכרת את עצמי היה לי חרדת מבחנים. לפעמים זה ממש התבטא בשילשולים ובחילות לפני מבחן. זה נכון שבריא הרבה יותר בלי זה אבל זה עניין של אופי שנורא קשה לשנות. זה מעין פרפקציוניזים.

ל3

New member
רינתוש´

אני כל כך מבינה את התחושות שאת מתארת כי אני עוברת בדיוק את אותו הדבר. אני מקווה שתעברי את תקופת המבחנים בהצלחה ואז גם תרגישי יותר טוב. ספרי איך היו המבחנים- אני מחכה לשמוע. ובאשר לדירה, קחי את הזמן שלך הם לא יברחו. אל תהרגי את עצמך בשביל זה- זה לא שווה. מקווה שתרגישי יותר טוב. קחי
גדול ואיחולי
שלך, שירי

רינתבי

New member
שירי תודה../images/Emo51.gif

טוב,אז בקשר למבחן הוא לא היה משהו,היה לי מאוד קשה להתרכז וזה שהחליטו בדיוק באותו רגע לגזום את הצמחיה בטח לא עזר. בקשר לדירה אני לחוצה בזמן היות והחוזה מסתיים לי בסוף החודש,ולהתחיל להעביר את כל הדברים לצפון ואח"כ בחזרה לא פרקטי,מה עוד שאבא שלי צריך לעבור מעקפים גם כן בסוף יולי,אז אני צריכה שהכל יהיה כבר פחות או יותר מאורגן. טוב אני ממשיכה לחפש אחר דירות,אתמול הייתי עם חברה שלי בב"ב,ראינו דירה חמודה,אך חסרים בה ארונות ומיטות שאין לי איך להשיג ולהעביר,גם אם אקנה מיד שנייה איך אעלה למעלה אני לא יודעת,ואני חושבת ששתינו נעולות על אותו החדר,מה שיכול לגרום לבעיות. אעדכן פרטים בהמשך,שיהיה לך יום טוב וקל!!!!! שלך רינת

ל3

New member
קודם כל בהצלחה לאבא שלך

בניתוח. אני מחזיקה לו אצבעות. בקשר לדירה, את לא יכולה להשיג סבלים שיעלו לך את הדברים למעלה? כי אם הדירה חמודה והמחיר סביר אז אולי כדאי להשקיע כסף בכמה ארונות ולסגור עניין.

למעלה