אני בשוק

ריטה1

New member
אני בשוק

שמתי את הילדה שלי בלול לפני 15 דקות על הגב, הסתכלתי עכשיו והיא על הבטן. מה זה התעלולים האלה בגיל כל כך צעיר? היא עוד מעט תרצה ללכת. האמת היא שהיא כבר הרבה זמן מנסה להתהפך מהגב לבטן, רק שהראש היה לה כבד.

ligo

New member
איזה התרגשות../images/Emo13.gif

מזל טוב למהפך. מקווה שבפעם הבאה תהיי נוכחת ברגע הגורלי. אני אישית הייתי מתחילה לחשוב אם באמת שמתי אותה על הגב ולא על הבטן...הזיכרון נדפק קצת ואגב, מאי עשתה בשבוע שעבר 2 היפוכים מהבטן לגב בשידור חי ליובל, והיום סוף סוף גם אני זכיתי לקבל מהפך (בת 10 שבועות) ונורא כיף לי

שיר עשתה את זה במפגש פורום

כך שהיה ברור לעולם שהיא מתהפכת וזהו! זה ממש כיף. שמים אותם על הגב ו...אופס, הם על הבטן. קצת קשה להחליף חיתול אבל עם משחקים בהישג יד מתגברים על זה. תהנו!

ריטה1

New member
האמת היא שהיא מראה סימני זריזות

בכל דבר. היפוך מהבטן לגב בגיל חודש וחצי. בידיוק בגיל 4 חודשים היא התחילה להושיט ידים לחפצים. מטיילת במיטה ועושה שיבובים של 180 מעלות. (בבוקר הראש שלה נמצא איפה שהיו הרגלים בלילה) וכבר שבוע וחצי בערך היא מנסה להתהפך, נאחזת בפעלולון שתלוי על הלול ובסוף בוכה כי הראש מתקע לה. כנראהשזה תורשתי אבא שלי סיפר לי שאני התחלתי ללכת בגיל 10 חודשים, והבת הג´ינג´ה שלי דומה כנראה לאב טיפוס, שלא לדבר על האבא והדוד ההיפראקטיבים (אוי מה שמצפה לי, יש לנו המון היפראקטיבים ודיסלקטים במשפחה). ועכשיו לאנקדוטה שרציתי לספר, חברה שלי היתה היום באולטרסאונד (שבוע 21) והרופא אמר לה לחסוך כסף לניתוח פלסטי באף כי רואים בעיקר אף במקום שאמור להיות פרצוף (שני ההורים מנותחי אף)

ligo

New member
גדול...(הקטע עם האף) לפי הסקירת

מערכות שלנו, מאי היתה אמורה להיוולד עם אף סולד, אבל זה לא בדיוק כך, אז אולי עוד יש סיכוי שהאף הגדול לא כל כך גדול...

ולפי הסקירה שלנו אלה היתה אמורה

להיוולד 1.83 מ´
- זה תמיד היה "רגליים ארוכות".... שאלתי אם יש גם שיער בלונדיני גולש ועיניים כחולות - שלפחות נוכל "לעשות עליה" קצת כסף אחרי כל מה שהשקענו בה... ברכות למהפך - מכאן, השמיים הם הגבול.

יונתן התחיל להתהפך מהבטן לגב

כבר לפני יותר משבוע - ביום רביעי שעבר, במלאות לו שבועיים וחצי. חשבתי שזה "בטעות", אבל הוא ממשיך... הוא גם מסתובב במיטה כמו נחש קטן (תולעת קטנה?...
) ואם אני משאירה אותו שם ער כשאני חוזרת הוא בהיפוך של 180 מעלות. מסתבר שגם אני התחלתי להתהפך בגיל 3 שבועות... אם הוא ימשיך ככה תהיה שנה לא קלה (אני הלכתי בגיל 10 חודשים ודיברתי בגיל 11 חודש... לעומת זאת הייתי גמולה מחיתולים בגיל 9 חודשים).

היונתן הזה ממש זריז!

אמיתי רק לאחרונה התחיל להסתובב במיטה, מי חולם על להתהפך בכלל? ומה עם לישון? אמיתי ישן יפה מאוד אבל ממש לא כל הלילה, מקסימום 6 שעות וגם זה רק לפעמים וכמובן לא "בשעות הנכונות" (עד חצות במקום מחצות עד הבוקר). חבל שזה לא עובר בגנים, כי אני ישנתי מגיל שבועיים לילה שלם, ואצלי לילה שלם היה 12 שעות... ליאור, אפשר להזמין סקר קצרצר: מי ישן כמה ומאיזה גיל? אני לא מתכוונת לשגע את אמיתי בכל מיני נסיונות לשנות לו את שעות השינה, רק הסקרנות... וסוכריה-תכיני לו ספרים, כי עוד מעט הוא גם יתחיל לקרוא-תולעת או לא תולעת?

שמש - זו שאלה שפחות מתאימה לסקר

כי הסקרים במערכת בנויים על שאלה וצריך לבחור תשובה יחידה מתוך אוסף תשובות מוכנות מראש את היית מעדיפה מן הסתם שכל אחת תספר מנסיונה ותדבר על כמה גילאים והתשובה תראה בערך כך : עד גיל חודשיים - 4 שעות בלילה, אכילה ועוד ארבע שעות. בשעות היום אחרי כל שעתים ערות שעת שינה עד גיל 4 חודשים - .... עד גיל שנה - .......... אז בואי תפתחי שרשרת עם השאלה ונראה מי זוכר כמה ליאור

ככה את מכירה אותי???

יש כבר ספרים מוכנים, וכשרון לא בבית (=אין מי שיצחק עלי) אני גם מקריאה לו...

למעלה