אני בשוק!

Dave1972

New member
אני בשוק!

נברתי קצת בבדיקות שלי באתר של מכבי.
מצאתי שם שתי בדיקות מעבדה עם בדיקת A1C. האחרונה היתה ביוני 2014 ועמדה על 8.
לא חדש. זה מה שידעתי כל הזמן. ערך הגלוקוז בצום היה 210. גם לא חדש לי. היום זה מחריד אותי המספר הזה, אבל זה משהו שהייתי מודע לו.

מה שלא הייתי מודע לו זה שעשיתי בדיקה דומה באוקטובר 2013 ואז ה-A1C היה על 9.4!
והגלוקוז בצום על 310!!!

שמישהו יחזיק אותי... אמאל'ה! פלא שאני חי...

Dave1972

New member
אפשר להסתכל באופן חיובי ולהגיד שיש שיפור רציני בין הבדיקות

זה באמת להיות אופטימי מדי. אבל גם אפשרי.

אבו זקן

New member
זה לא אופטימי מדי

זאת בדיוק הגישה הנכונה: השתמש בנקודת ההתחלה שלך בתור מוטיבטור, ותן לעצמך טפיחה על הכתף (אם זה קשה לך סימון שאתה עוד לא בכושר מספיק טוב!) על ההישגים יחסית לאותה נקודה.

Dave1972

New member
תודה!!!

אני לא יודע כמה מודע הייתי לשינוי בין אוקטובר 13 ליוני 14.
אני כן יודע שהתחלתי לרוץ בזמנו, אבל בתזונה לא שיניתי כלום ובריצה לא הגעתי להישגים רציניים גם לאחר מאמץ של שלושה חודשים (גג 3 ק"מ). השינוי האמיתי התחיל בסוף אוקטובר תחילת נובמבר האחרון, באופן מודע. ובגלל זה אני מצפה לראות שינוי רציני ב-A1C הקרוב. אולי 6.5? הלוואי.

שים לב שרוב האפקט החיובי של פעילות גופנית קיים

גם בחצי שעה הליכה ביום.
&nbsp
פעילות הרבה יותר נמרצת וארוכה תשפר את הכושר הגופני כמובן, אבל האפקט החיובי הנוסף של הכפלת הפעילות היומית יהיה הרבה יותר קטן.

Dave1972

New member
כל 10 ק"מ ריצה, זה קילו אחד פחות

לא משהו שהייתי משיג בהליכה של חצי שעה.
אבל תודה על הדאגה.

אבו זקן

New member
חשבון

ההוצאה הקלורית על ריצה היא בערך קלוריה לק"מ לק"ג משקל גוף. קילו שומן שווה ערך ל 7700 קלוריות, כך שאם ריצה של 10 ק"מ גורמת לך לאבד קילו ממשקלך , אתה שוקל 770 ק"ג.

Dave1972

New member
אתה מתעלם מהנוזלים. אני דווקא אוהב כשאתה עושה בכוונה. :)

תסתכל על ההתחלה להבין את הדרך הנהדרת שאתה עושה

לא כדי לחלחל או לפחד.

בהצלחה

כל הכבוד!

תתלה את הבדיקות הגרועות ליד המקרר ותזכור שאם אתה מתחיל להזניח תזונה ופעילות גופנית אתה חוזר לשם כמו טיל וחבל.
&nbsp
תזכור שאתה מתמודד עם מצב כרוני: אתה עדיין חולה בסוכרת, אבל עכשיו אתה שולט בה.

תומרונתם

New member
מנהל
מצטרפת לכותבים לפני...

גם אם לא "הצלחת יותר מ-3 ק"מ", עדיין קמת מהכורסא.
וכנראה שמבחינת איזון הסוכר בגוף, זה היה יותר משמעותי ממה שאתה חושב... אבל כאמור, האיזון הוא שילוב של פעולות שאנחנו עושים ולא דבר אחד בודד.
&nbsp
רק דבר אחד אני רוצה להגיד לך על הציפיה שלך לבדיקת ה-A1C שלך.
תשתדל לא להשתולל עם ציפיות, וכך גם לא תתאכזב. לא שאני חושבת שאתה תתאכזב, אבל איך אומרים "כגודל הציפיה כך גודל האכזבה". אתה בתחילתה של דרך ארוכה ומצויינת, ולדעתי כל מספר מתחת ל-8.4 שהיה באוקטובר הוא מצויין, הוא שיפור.

Dave1972

New member
תודה יקירה

אגב, באוקטובר היה 9.4. אני ממש לא רוצה משהו שנמוך מזה. אני רוצה נמוך מה-8 של יוני.

למעלה