אני בשוק

אני בשוק

כמו רבים אחרים כאן בפורום גם אני בעל צימר(בגליל המערבי) חשקה נפשנו אני זוגתי ושני זוגות חברים לצאת לצימר בגליל העליון או ברמת הגולן,אני רוצה להגיד לכם,עכשיו אני מבין את אלה שמחפשים צימרים ומתקשים למצוא משהוא נורמלי,וגם לא יקר,ראשית באתרים קשה מאד להבין לאן אתה הולך,שנית המחירים בגליל העליון ובמיוחד בישוב רמות זה קטסטרופה,נכון גם אני תמיד אמרתי שהמחיר הוא פונקציה של הצע וביקוש וגם היום אני ממשיך להגיד כך,אבל בישוב רמות יש לי תחושה לאחר שהתקשרתי ללפחות 10 בעלי בקתות שהמחירים שם מתואמים,בחודש יולי באמצע השבוע מבקשים שם בין 500 ל-650 ש"ח ללילה אחד לא כולל ארוחת בוקר,הייכן שאני גר רוב הצימרים מבקשים ביולי אמצע שבוע בין 300 ל-400 ש"ח ללילה .בקיצור מה אגיד לכם ,קשה להיות בעל צימר וקשה להיות זה שמחפש צימר.טוב אני הולך להמשיך לחפש,נעזוב את רמות,נמשיך הלאה

ה דרומי

New member
../images/Emo45.gif לחפש מקום אחר עדיף על רמות

וכבודו איפה נמצא הצימר שלו. ולמה לא ללכת לכיון אחר מלון. צימר יש לך\לכם כול השנה?

בלבי

New member
יש ישובים שנחשבים "יקרים" באופן

כללי, כמו ראש פינה (בהשוואה לאותה תמורה במקום אחר). ויש יישובים שנחשבים "זולים" (כמו מצפה מתת). זה באמת כאב ראש לא קטן לחפש צימר. שיהיה בהצלחה

drtrip

New member
שלום לך../images/Emo13.gif

אנו נשמח לעזור אם תגיד באיזה אזור אתה מחפש צימר. בכל מקום יש מחירים גבוהים ויש נמוכים יש מחירי ON SEASON ו-OFF SEASON אשמח אם תתמקד יותר ואז אוכל לעזור לך למצוא מקום

יש בעיה עם המחירים ברמות?

תנסו במעלה גמלא: יותר גבוה, יותר נוף, פחות צפוף, יותר יפה, אותה רמה של צימרים ו...יותר זול! זוג במעלה גמלא באמצ"ש (לא באוגוסט) 400-350 ש"ח. סופ"ש אצל הכי יקרים 550 והסטנדרט הוא 500-450. למה ברמות המחירים כ"כ יקרים? מכיוון שנוצר שם ביקוש עצום, וגם באתר זה עשו להם יחסי ציבור מוגזמים, וכבר כתבתי על זה בעבר, ולכן המחירים שם הם כאלה. ואתם יודעים מה? הם צודקים. אם הם גובים כאלה מחירים זה סימן שאתם, הלקוחות, משלמים, אז למה לא? אין מחיר מוגן לצימר. אגב, חודשים יוני-יולי (עד מחציתו) נחשבים לחלשים באופן יחסי והמחירים יורדים, ואם בחודש חלש גובים כאלה מחירים אז סימן שיש מי שמשלם, ותתארו לעצמכם איזה מחירים הם גובים באוגוסט.

אכן סיפור של הצע וביקוש...

נוצרו מצבים של יישובים שלמים וצימרים בודדים שכתוצאה מנפח פעילות רישתית (אינטרנט/פורומים) ויחסי ציבור א-פרופורציונאליים שהרימו את רמת המחירים באופן לא הוגן. אני ממליץ להתרחק מהם עד שירגעו ויחזרו לפרופורציה. אכן יש תקופות של רוויה וביקוש יתר וזה בא לידי ביטוי במחירים אבל בימים קשים הם כבר נראים אחרת. כמה יפה שבעל צימר "פוגש" ת מציאות החיים של לקוחותיו ומשתף אותנו בהם. וכמה טוב שאין כאן הכפשה, אלא הצגת מצב והתייחסות צרכנית נבונה - מנסים במקום אחר. יישר כוייח....

למעלה