אני בשוק....
T the Girl of Love New member 7/11/06 #5 ../images/Emo214.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif לאדעת מה איתכם, אני קצת בשוק ...
../images/Emo214.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif לאדעת מה איתכם, אני קצת בשוק ...
א אנוש14 New member 7/11/06 #7 שאלה.. תגידי מה לא היבנתי הם יהיו ביחד?ומה אם זה שקטי מתחתנת איתו? זה יקרה אחרכך<? מחכה לתגובה..מועה
T the Girl of Love New member 7/11/06 #8 ../images/Emo214.gifאלו תמונות מהמציאות!../images/Emo13.gif לא מהסדרה, במציאות הם ביחד! בתכנית..בסוף...את תראי ותגלי ***פעם הבאה שמדברים על העתיד של התכנית תשימי אייקון : ..
../images/Emo214.gifאלו תמונות מהמציאות!../images/Emo13.gif לא מהסדרה, במציאות הם ביחד! בתכנית..בסוף...את תראי ותגלי ***פעם הבאה שמדברים על העתיד של התכנית תשימי אייקון : ..
M m a r i n i New member 7/11/06 #10 חחחחחחחח.. הם ביחד במציאותת !! ובסידרה יענו הם משקים שאנדריי וקטי יתחנתו.. אין פה מה לשים ספוילר כי זה צפוי שבסוף יהי הכל טוב והם ייהיו ביחד זה מטרת הסידרה... חחחחחחחח...תמיד בכל סרט הסוף צפוי אבל פשוט מעניין איך ומה יקרה..
חחחחחחחח.. הם ביחד במציאותת !! ובסידרה יענו הם משקים שאנדריי וקטי יתחנתו.. אין פה מה לשים ספוילר כי זה צפוי שבסוף יהי הכל טוב והם ייהיו ביחד זה מטרת הסידרה... חחחחחחחח...תמיד בכל סרט הסוף צפוי אבל פשוט מעניין איך ומה יקרה..
T the Girl of Love New member 8/11/06 #11 ../images/Emo214.gifדיברתי בכלליות ../images/Emo3.gif על האייקון של ה ... וברור שהם יתחתנו בסוף, אבל למה את הורסת את ההפתעה, אולי יש כאלו שלא יודעים?
../images/Emo214.gifדיברתי בכלליות ../images/Emo3.gif על האייקון של ה ... וברור שהם יתחתנו בסוף, אבל למה את הורסת את ההפתעה, אולי יש כאלו שלא יודעים?
W white angels New member 9/11/06 #13 אני לא חושבת שיש כאלה שלא יודעים זה די ברור חח רואים את זה עוד מהקליפ פתיחה..