אני בשוק

sphinxme

New member
אני בשוק

אני אמא של חניך בצופי ים ת"א וקראתי קודם בפורום להזדהות עם חניכי צופי ים ת"א שהערייה מתכננת לבנות גשר הולכי רגל נמוך שימנע שייט מפרשיות בירקון וגם לבנות טיילת על חצי מגרש שלהם. את ההודעה התמימה הזאת מחקה מנהלת הפורום. האם עד כדי כך אתם מפוחדים? האם כל מה שנשאר מערכי הצופים זה חוויות מ-ג-נ-י-ב-ו-ת. אם הודעה זו לא תימחק בשנית אני קוראת לכם לבקר באתר להצלת השיט בירקון

אני מתנצל בשם המנהלות

הן באמת "משהו" (ואת זה אני אומר בקונוטציה שלילית\צינית\מתנאשת) בכל מקרה, אנחנו איתכם כל הדרך! אני חושב שאם תצליחו לעקב את הבניה בעזרת צווים זמניים או אפילו באופן פיזי (להציב משמרות שיפריעו לעבודה) עד הבחירות בתל אביב (זה אמור להיות בערך עוד שנה, נכון?). וכשזה יהפוך לאישיו פוליטי זה יטופל במיהרות רבה.

sphinxme

New member
תודה ../images/Emo42.gif

זה נחמד שלמישהו איכפת. אני שולחת לך גם מייל

nIcKiTa

New member
מה זו השליליות הזו?

אני לא מחקתי כלום.. דווקא באתי ל הגיד לזה! חוץ מזה מי שלא אוהב אותי ואת נועה בעיה שלו! והוא לא חייב לפרסם לפורום את זה...

באמת סליחה....

דבר ראשון - האם כל מה שנישאר מערכי הצופים זה חוויות מגניבות. אני לא יודעת - אבל ערכי הצופים כניראה לא מעניינים כ"כ את מישתמשי הפורום הזה שמעדיפים להעביר חווויות "מגניבות", מזה הם נהנים יותר מאשר מדיון יבש על ערכים שכבר מיזמן לא אומרים כלום.... ודבר שני - אני מיצטערת אבל לא מחקתי שום הודעה שלך... ואם גם חן אומרת שלא יכול להיות שההודעה לא נישלחה כמו שצריך, או שהייתה איזו תקלה בתפוז שגרמה להודעה להימחק. ודבר שלישי - אני גם מזדהה עם שבט צופי ים ת"א, כי גם אני הייתי שם פעם, ומאוד חבל לי שיימנעו מהם את השיט... אולי תעשו שם הפגנות, תסבירו כמה חשובה המיסגרת הזו לילדים, תלכו לדבר עם ראש העיר, לא יודעת מה... אבל העיקר תעשו הרבה רעש ובאלגן, אל תיסתפקו באיזה "אתר להצלת השיט", או באיזו "עצומה לראש העיר" ואני לא מבינה ממה יש לנו להיות מפוחדים...?

אני לא מאמין שאני אומר את זה

אבל נועה צודקת תשמעי, לתקוף על גבי דף הפורום זה לא חכם, למנהל תמיד יש יתרון עלייך עדיף לך לדבר איתו ראש בראש לפני שאת פוצחת במלחמות, מערכת המסרים מושלמת למטרה הזאת. בקשר לצופי ים ת"א, שעכרתי שטיפה מרשימה לגבי הערכים שלהם (היתה לי חברה משם), תנסו לעשות פעולות, לא שליליות, לא ישר הפגנות, הדם האש ותמרות העשן שמורות רק לשלב האחרון. תפגינו קודם נוכחות חיובית, תנסו לארגן משהו כמו יום קהילתי, תראו לחולדאי הזה (או מי שלא ראש העיר עכשיו) שאתם שווים יותר מזה. אהה, ואמנועל, אתה צודק, המנהלות האלה הן באמת "משהו"

sphinxme

New member
אם כך אני מתנצלת ../images/Emo52.gif

אם זה כך אני מתנצלת אבל הייתה הודעה והיא נמחקה. פשוט נדהמתי שהודעה כזו המדברת על סולידריות בסיסית לשבט צופים אחר שמאיימים לפגוע פגיעה קשה בפעילות שלו נמחקת. אשלח שוב את ההודעה וסליחה

למעלה