..אני בשלבי התארגנות מוקדמים

trancelover

New member
..אני בשלבי התארגנות מוקדמים

אז תעזרו לי להכנס לעניין רציתי לדעת מה הקטע של לנסוע ב-"לבד", או עם כמה חברה, או מאורגן בכלל.. נגיד לבד, איך אתה אמור להנות כלכך ( למשל.. ´תמונות לבד!?´ ),.. ומאורגן נשמע לי קצת במסגרת, וגם עסק יקר מאד ותלוי מאד, אבל יותר מנוסה ויודע לקחת למקומות הנכונים בתאי´.. בקשר לקניות בתאילנד, הרי כולם יודעים כמה זול שם, אם אני מתכנן על מס דברים "כבדים", יקרים או כאלה שתופסים מקום (למשל איזה מעמד מגניב מעץ), איפה אני אמור לאכסן איך אמור לסחוב,.. מה שבראש שלי זה להגיע למקומות הכי שווים שיש, לא לחזור בידיעה שפספסתי משהו, אז עם קצת הצעות ומילים טובות שאני יוכל לרשום, אני בכיוון מקומות הכי חזקים שיש, הכי קוסמיים, כולל מקומות חובה של כל מטייל שמגיע לתאי, מקומות של ראש צעיר, מים וחול, ירוק, חופש, חיי לילה, ובשני מילים : חלום מציאותי
מעניין אותי לדעת גם את כל הסכנות, האזהרות ומה שלא כדאי או לא רצוי ´לעשות´ או ´להגיע ל..´ בתאינד.. ממה להזהר, וכו.. הכל במטרה להנות .. זה בינתיים, נמשיך הלאה ויגיעו עוד שאלות ונושאים.. אז מחכה לדברים שלכם Jaia - Exosphere ( Late Morning Mix !!!!!!!!!!! MUMLAZ LE KULAM

trancelover

New member
קניות ב-תאי´

מה הקטע של הזיוף לא זיוף.. איך אני אמור לשים לב לזה.. איך אני יכול לדעת על מקומות מפגש, לינה או בכלל של ישראלים, יענו ייחודי ???

../images/Emo12.gif מה../images/Emo35.gif

מזתומרת מה הקטע? קודם כל אם אתה נוסע לבד אז אתה פחות מוגבל בקפריזות של מי שאתה נוסע אתו... חוץ מזה: בכלל אין דבר כזה לבד. אתה פוגש אנשים בכל מקום שאתה מגיע אליו. אני רכשתי לי חברים מכל קצוות העולם. וגם: בניגוד לטיולים מאורגנים למקומות אחרים - מאורגן לתאילנד הוא בכלל לא יקר. הטיול של איסתא למשל עולה כ-1200$. אם ניקח בחשבון שהטיסה עולה לפחות 700$, ושהטיול כולל מלון ונסיעות פנימיות, אז-ממש זול!!! אך בהחלט לא מומלץ למי שאין לו כוח לקום בבוקר וכל יום לסוע למקום אחר. וגם לא למי שיש לו קצת יותר זמן, כי זאת ארץ מדהימה וצריך יותר לספוג אותה מאשר לראות אותה. טוב די התפלספויות לבינתיים. בקשר לקניות - מומלץ לדחות אותם ליומ-יומיים שלפני הטיסה חזרה. זה יפתור לך בעיות אחסון.

בוא אני אסביר לך מה זה לבד...

אין אין אין כמו לטייל לבד טיילתי לבד קרוב לשנה נתחיל מזה שאתה לא תלוי באף אחד אחר אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה מתי שאתה רוצה וכמה זמן שאתה רוצה לא מתחשק לך אתה לוקח את הרגליים ועף למקום אחר בלי לדפוק חשבון. אם אתה מסתובב עם המקומיים כמוני אתה לומד מהם המון על המנהגים על התרבות ועל החיים עצמם אבל אתה נוסע לתאילנד שם אתה לא כל כך תהיה עם המקומיים מה שכן תכיר המון חברה אתה לבד אבל אתה בעצם אף פעם לא לבד כמו שוקולדה מתוקה רשמה לך אתה תכיר המון אנישים מכל העולם תמצא את עצמך בבוקר עם חברה אחרים פתאום תכיר חברה חדשים תלך תשב איתם במסעדה תאכלו יחד ובערב עם חברה אחרים. טיול עם חברה שונה לגמרי אתם צמודים אחד לשני 24 שעות ביממה כמובן תלוי איך הראש של חברה שלך אם היא זורמת או לא מה היא תרצה לעשות והכי חשוב כמובן זה הקטע של ההתפשרות, כי אם לא תוותרו אחד לשנייה הטיול שלכם ילך קפוט ויהרס. עכשיו לקניות כנס לכאן שבת שלום ומבורכת וכן אל תתבייש לשאול עוד שאלות

trancelover

New member
כן תודה אחי.. ראיתי תלינק הזה כבר..

ותודה גם לך שוקולדה.. אבל שים לב בקשר לקניות בהודעה המרכזית שלי, למה שבאמת התכוונתי, לאחסון למשל וכו.. בכל מקרה, גם לי נראה שלבד זה יותר חופשי וסבבה, אבל בוא סתם נעלה על איזו נקודה, אתה בדיוק בדרך לאיזה אי נחמד, להתרחץ באיזה חוף, אתה הולך להתרחץ לבד ?? !! ??

כן אבל כמו שאמרתי אתה לא לבד...

אני בגואה שבהודו לא הייתי רגע אחד לבד בין אם תרצה או לא אתה תמיד תכיר אנשים תמיד תיצור חברויות חדשות לא משנה אם אילו אנשים מקומיים או תיירים. ובקשר לקניות אני מתאר לעצמי שתמיד ישנה אפשרות של איכסון בבית מלון למשל או בשמירת חפצים אבל למה לשמור???? אם אתה יכול לדחות את הקניות לסוף זה עוד יותר טוב יומיים-שלושה אחרונים של הטיול לעשות קניות בבנקוק ומשם ישר לשדה התעופה ובחזרה לארץ.

trancelover

New member
הממ..

יש איזה מקומות מפגש קבועים מסויימים של ישראלים בתאילנד ?? או משהו כזה..? אני צריך פרטים, יש לך איזה קישור לתת לי אחי הקפוא ?

אין קבוע אחי....

יש כמובן את בית המלון ששמו הוא "הפלוי" הוא נמצא בסוף הקאווסן רוב החברה שם הם ישראלים אתה יושב בלובי משחק שש-בש ומכיר המון חברה חוץ מזה כל הקאווסן מלא בישראלים. לא תייהיה לך שום בעייה וזו הבטחה גם לא הצפון תאילנד ובטח שבטח לא בדרום באיים תשרום הכל יהיה בסדר אתה לא תאמין כמה חברה יהיו איתך וכמה תכיר.

עמית22

New member
ברי, תרשה לי לחלוק עלייך

אני הגעתי לבנגקוק לפני חודש וחצי עם המלצה ללכת קודם כל לפלוי ("כל הישראלים שמה"), לא ישראלים ולא נעליים, מאורה חשוכה עם פקיד קבלה אנטיפט! אם בישראלים עסקינן, אין יותר פשוט מלגשת בדקה הראשונה בקאוסאן ל"קשר הישראלי" או ל"זולה" (כל אחד בקצה אחר של הקאווסאן), משאירים שם את החפצים (בחינם) והולכים לחפש גסט האוס בלי משקל הגב.

יניב12

New member
בקשר ל"פלוי"

אין כיור בשירותים, והמראה נמצאת מעל האסלה. סתם לידע כללי.

the maestro

New member
מסיפורי הפלוי

למי שלא יודע אז כדאי שידע, היום הפלוי זה המקום של המחששים בע"מ . יש סמים בחדרים ויש פשיטות של המשטרה . המקום זול יחסית אבל לא שווה . כדאי ללכת ל-GREEN HOUSE ליד בית חב"ד מקום נחמד. שמעו לי - לכו לכול מקום רק לא לפלוי !!! ומי שמכיר את נוי - אז היא פוטרה לאחר 20 שנה . היא כנראה פתחה מקום משלה באיזור .

trancelover

New member
עמית22

"מאורה חשוכה עם פקיד קבלה אנטיפט!" אז מה עשית במצב הזה..?? איך התקדמת משם..? הייתי רוצה לדעת, מצב מעניין

בועית

New member
אישית אני שנאתי את הפלוי

מקום לא הכי נקי, הבטיחו מים חמים שבקושי הספיקו למקלחת אחת והאסטטיות שם מתחת לכל ביקורת. נוי הייתה דווקא בקבלה והייתה מאוד נחמדה. מה שמאוד מוזר זה השלטים שכתובים בעיברית ותלויים כמעט בכל קומה- " סמים ניתן להשיג בחדר......" באמצע הלילה פתאום שמענו זהבה בן(זה היה הלילה הראשון בתאילנד) והיינו בהלם, יצאנו החוצה ואיזה בחור בשם ניסן הזמין אותנו אליו לחדר, חבר שלי בשיא התמימות אמר לו- "קיבלת אחלה חדר עם מקרר והכל".. ואז הוא סיפר לנו שהוא כבר כמה שנים שם. בקיצור זאת הייתה פעם ראשונה בטעות ולגמרי אחרונה - אני לא ממליצה.

trancelover

New member
הממ .. ->

אהבתי את ה - " סמים ניתן להשיג בחדר......" חח, אז מה בעצם את כן ממליצה ? בבקשה תשיגו תטראק הזה, אני ישלח אם יש צורך, אותנטי ויוצא מןהכלל, טראק קוסמי שמעלה בי תמיד מחשבות על תאילנד הכפרית, בטבע הירוק חח : J a i a -=- M a i ´ M a i

עמית22

New member
וואלה אחי אתה לחוץ מדי../images/Emo70.gif

במהלך הטיול אתה תיתקל במקומות גרועים בהרבה מהפלוי (הבטחה שלי) ואתה תישן שם. אף אחד לא מת מזה. הצעה שלי, אל תחשוב ותתכנן יותר מדי לטיול, כנס לשאנטי ותזרום עם מה שבא. זאת הצורה הכי טובה ליהנות.

trancelover

New member
סבבה אחי תודה +המלצה מהמזרח

נראה לי שאני יזרום בכיוון הדעה שרשמת לי
תורידו או תפנו אליי לשליחה של הטראק הבא, תעצמו עיניים ותאזינו, ותרגישו את המזרח בתוככם קרוב קרוב, הטראק הזה יקח אותכם לשם, זה בדוק : JAIA - MAI MAI
קולות מן המזרח אם למשהו בא .. [email protected] || icq: 133956564

למעלה