אני בשלב שבו המשקל תקוע כבר שבועיים

אני בשלב שבו המשקל תקוע כבר שבועיים

כמה זמן נמשך השלב הזה ? אשמח לשמוע מבעלי הניסיון תודה חושבת ותוהה

פנינוש

New member
נתקעת לא נורא תצאי עם ../images/Emo53.gif

חושבת ותוהה יקרה. זה מוכר לי מקרוב,3 חודשים הייתי תקועה באותו משקל. עד שהצרתי את הטבעת, ואז החלה הירידה המסחררת. ואיתה לצערי הרגשה לא טובה של מחנק ואי יכולת לבלוע אפילו את הרוק שלי. שלא לדבר על הקאות נוראיות. כך שאל תקחי ללב, אם את תקועה קצת. אך את שומרת היטב על התפריט שאת אוכלת.אני מקווה שעניתי לך על שאלתך בהצלחה רבה ושתצאי מההיתקעות ותרדי במשקל לאט ובטוח

ורד*

New member
לחושבת ותוהה

כמדומני נותחנו באותה תקופה. עברתי תופעה דומה לשלך, בחודש הראשון ירדתי 10 ק"ג, ניתקעתי על המשקל הזה במשך כ-10 ימים ואז החלטתי להתחיל בפעילות גופנית מתונה יום יומית שכוללת אופני כושר כ-15 דקות כל יום. והיום כשעליתי על המשקל גיליתי 2 ק"ג פחות. בסך הכל ירדתי 12 ק"ג במשך התקופה מאז הניתוח בתאריך 8.8. אני לא בטוחה שהאופניים הם אלו שהזיזו את הגוף משלב הפלאטו שנכנס אליו כי אני באמת שומרת וסופרת קלוריות, אבל גם הדיאטנית וגם הרופא (ובעצם ידעתי זאת בעצמי) המליצו על פעילות כזו. מה גם שכעת אני מרגישה שיותר קל לזוז ולבצע את הרכיבה. אני מדגישה "יותר קל" כי עדיין 15 דקות של רכיבה מתונה מותירות אותי מותשת. ורד.

היי ורד , כן נותחנו בערך באותה

תקופה אני ב-6.8 בכל אופן מאז ועד היום הורדתי 12 ק"ג ואני עושה פעילות ספורטיבית , יום כן יום לא , הליכה אינטנסיבית על ההליכון במשך 40 דקות במהירות של 5.6 ק"מ לשעה וזה כבר במשך כמה שבועות. פתאום בשבועיים האחרונים המשקל פשוט נתקע. האמת היא שגם הפסקתי לעשן לפני שבוע וחצי אבל אין שינוי בכמות הקלוריות שאני מכניסה לגופי (סופרת באדיקות ומנהלת יומן בקרה יומי,1000-1200 קלוריות ליום) כהצעתו של רוייקו אני גם שותה הרבה ביום , מינימום 3 ליטר אבל לרוב זה יותר קרוב ל-4 ליטר. הכנתי את עצמי לשלב הזה , אבל אני משערת שאני עושה כל מה שניתן (שתיה,ספורט) ומה שנותר לי הוא לחכות שהגוף יכנע ,יתרגל ויחזור להפחית במשקל. מה שמצחיק הוא שהק"ג לא יורדים אבל ההקפים קטניים , אז גם זו נחמה. שיהיה לכולנו רק טוב חושבת ותוהה

רוייקו

New member
בחודש הראשון לדיאטה יש עצירה אחרי

שבועיים או שלושה .. העצירה עשויה לארוך בין שבועיים לחודש. הגוף נכנס למעין מגננה. מפסיק את שריפת השומנים ועומד במקום. על פניו ניראה כיאילו יש איזו ירידה בהתחלה. מדובר בדר"כ בנוזלים. השומנים מתחילים להתפרק כחודש לאחר הדיאטה. שם, לצערנו, נישברנו כולנו.. שם גם נישברים כל אלה שעשו, עושים או יעשו דיאטה.. חשוב מאוד לשתות הרבה נוזלים. מיים. הרבה מאוד מיים במהלך היום. לפחות 2 ליטר ביום. יש קשר ישיר בין מיים לדיאטה. כחסרים נוזלים בגוף, שריפת שומנים מתעכבת משום שהגוף מתיחס לשומנים כאל מצבור חירום בו הוא יכול להשתמש בעת שחסר לו נוזלים בגוף. לכן, על מנת שלא תהיה לו סיבה להעצר בכיוון הלא נכון, כדאי לשתות הרבה. הרבה מאוד. ירידה קלה. רוייקו

lia*

New member
רועי אתה מקסים! ההסבירם אחלה ../images/Emo9.gif

וממש מבינים.. תודה!

Soak

New member
ליה יקרה

ש.ל.ו.ם. מה שלומך חמודה???? מקווה שאת מרגישה טוב... ידיד מהמוקד.

lia*

New member
תודה SOAK!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

מאוד התרגשתי מזה שנרשמת לפורום רק בשביל לשאול מה שלומי... ובכן, שלומי מצויין אני כבר ישנה על הבטן, הכאבים כמעט עברו וחזרתי לשגרה מחר אני חוזרת לראשון ככה שאתה עדיין יכול להזמין אותי אלייך לסרט או לראות את הסדרה שדיברנו עליה... בכל אופן תודה רבה לך (לא יאומן כמה אושר יכולה לגרום שאלה "מה שלומך?") המשך יום מהנה ועבודה קלה!! אוהבת ליה

Soak

New member
אין בעד מה מתוקה

ההזמנה בתוקף ויש לך אפילו טרמפ מלכותי מהבית ועד הבית כיאה לנסיכה עם טבעת.... תודה רבה על הברכות (שיחות נוראיות היום...) וע. מוסרת ד"ש חם נ.ב. סליחתי משאר חברי הפורום על השתלטות...

lia*

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif

gal33

New member
חושבת ותוהה, אני עדיין תועה ../images/Emo5.gif

במהלך השנה האחרונה, אני ירדתי חודש חודש עמדתי במקום ירדתי חודש חודש עמדתי במקום וחוזר חלילה כעת אני 4 חודשים במקום. כך שמהנסיון שלי, יש הרבה צורות אפשריות. מאחלת לך ולכולנו ירידה מתונה ורציפה במשקל. אמן.

ורד *

New member
לחושבת ותוהה שלום

לא לוותר, לא להשבר, לא להכנע. למלא אחרי ההוראות בקפדנות ולבסוף הגוף ייענה וייעתר לתכתיבים החדשים שאנו מורידים עליו. במשקלים שאנחנו עוסקים, מעל 120-100 ק"ג, הגוף צריך לקיומו כ- 2000-2500 קלוריות ליום, אם את מסתפקת ב-1000-1200 קלוריות ליום הרי שהמאזן הוא שלילי והירידה חייבת להגיע. מה שקורה הוא מה שרוייקו ציין בתשובתו אליך קודם, הגוף נכנס ל"מגננה" והייתי מוסיפה שהוא גם מביע "מחאה", אבל זה לא יעזור לו, המאזן בבנק הקלוריות מורה על "אובר דראפט" ומינוס.
ורד.

למעלה