אני בשלי. קיפול מואר

גילה או

New member
אני בשלי. קיפול מואר

טוב בהמשך לקיפולי התבניות שאני ממשיכה לקפל קיפלתי בעבר מיתוך האתר של בודאי קיפול בסיס -תחנת רוח. להלן קיפול של 4 כנ"ל.יש לציין כי הצילומים המוארים נוטים חסד לקיפולים.הצילומים המוארים יפים ולא רואים בהם את חוסר הדיוק .

גילה או

New member
למי שלא שם לב עברתי לפינצטה

במקום להחזיק באצבעות .ניסיתי להדביק את הדגם עם נייר דבק שקוף על זכוכית של מנורה שקועה בתיקרה ולצלם אך האור של המנורה חזק מידי והדגם לא יצא יפה .יש מרחק מסוים שמימנו הצילום יוצא הכי יפה .מעניין אותי איך מצלמים את התבניות באתרים.ניסיתי גם להדביק על חלון אבל ברקע ראו את הבינינים שממול .כרגע אני מצלמת עם מצלמת וידאו שיש לה אפשרות לצילומים בודדים .המצלמה הדיגיטלית בדרך כך שכשהיא תגיע אולי יהיו לי צילומים יפים יותר. חשבתי אפילו להישתמש במיתקן שיש לרופאים אורטופדים ובו הם מיסתכלים על תמונות רנטגן אבל זה ניראה לי מופרע לגמרי .ניסיתי להיזכר איך הראו בתערוכה של טומוקו פוסה את התבניות שהיא קיפלה .מישהוא זוכר??

bshuval

New member
על גבי חלון

התבניות של טומוקו פוסה פשוט הודבקו לגב חלון, וכך ראו את אור השמש דרכם. ישנו אתר של איזה בחור סינגפורי, אני חושב, שכרגע פרח לי מהראש, שבו מופיעות כמה תמונות מדהימות של תבניות מוארות, ושם הוא תולה בדרך משלו. אני כרגע לא זוכר, אבל כשיהיה לי יותר זמן אני אנסה להיזכר ולשלוח קישור. בכל מקרה, גילה, למפגש חובבים אני מקווה שאת מביאה כמה מהתבניות המחזוריות האלה כדי שכולנו נראה!!!!!!!!!!!

גילה או

New member
אני מתכננת להביא את הקיפולים.

למרות שכבר היצדקתי מראש שבצילומים זה ניראה יפה יותר.

למעלה