אני בת 20 הוא 30

ר י צ ל

New member
אני בת 20 הוא 30

היתה לו אקסית שאהב והציע לה נישואין הם לא יחד כי ההורים שלה מנעו זאת השאלה שלי היא האם אהבה ראשונה כזו שמשקיעים בה הכל ורוצים לחיות לנצח היא אהבה אחת ולא ניתן להרגיש ככה יותר? האם יכול להיות ששלב ב' יהיה חזק יותר? האם הרגשות יכולים רק להתעצם? או שזה להפך...? בבקשה ענו לי

magenta73

New member
אני לא בעד הקשר הזה

בגלל העובדה שיש בניכם 10 שנים הבדל. ואת עוד כ"כ תמימה, שאת שואלת שאלות כאלה... מגיע לך משהו נקי, כמוך.

ר י צ ל

New member
זו בדיוק ההתלבטות שלי..

אני רוצה מישהו שיאהב אותי בטירוף ולא באופן מחושב וריאלי וכי זה נח למרות שאני יודעת שטוב לו מאוד איתי והוא באמת אוהב אבל.. הוא הציע בעבר למישהי אחרת נישואין... כואב..

זמשוש

New member
אז מה?

זה שהוא הציע נישואין בעבר למישהי אחרת לא אומר שהוא לא יכול לאהוב אחת אחרת הרבה יותר ומה תגידי על גרושים שחלק ב' שלהם הוא הרבה יותר אוהב וחזק מחלק א'? ואני גם לא חושבת שהבדלי הגיל בינכם אמור להוות הבעיה. לא מעט גברים מתנהגים כאילו כמה וכמה שנים מתחת לגיל שלהם. כל זה בא מהצד האופטימי שלי... ומצד אחר (ולא הפסימי)... את רק בת 20... מה את מצפה מהעתיד של מערכת היחסים הזו איתו?

magenta73

New member
לא מסכימה איתך, אבל בע-נ-ק

ואת יודעת מה, זה לא קשור להתנהגות או ל"בגרות מנטלית". זה קשור לזה שאיש (או אישה) בגיל 30 כבר עברו הרבה בחיים שלהם. לימודים, עבודה, הצלחות, אכזבות, חיים "אמיתיים". ילד/ילדה בת 20 לא חוו את זה. לרוב הם היו בחממת התיכון/בית של הורים, הכי הרבה צבא, ועם כל הכבוד, צבא זה לא פרמטר לחיים. וזה הבדל עצום. עצום.

זמשוש

New member
אז אל תסכימי

אנחנו בהרבה דברים לא מסכימות... זה לא חדש
אני מסכימה איתך רק כשאת אומרת שלרוב ילדים בני 20 לא חוו מספיק אבל זה לא מספיק כדי להגיד לה שהקשר הזה איתו לא כדאי לה בגלל הפרשי הגילאים ובגלל שהיא עוד לא חוותה דברים... שתחווה איתו, מה הבעיה...?

magenta73

New member
שזה לא שיוויוני, כאילו דאהה...

וזה בדיוק מה שמפריע לה - היא עדיין לא יכולה להגיד את זה במילים - אבל אומרת - לו הייתה כבר מערכת יחסים רצינית עם אחרת ולי לא.

magenta73

New member
כמה זמן אתם מכירים?

לפני כמה זמן מאז שנפגשתם היה הקטע עם הבחורונת השניה? את חושבת שהוא אוהב אותך? ולמה את בכלל רוצה להתחתן בגיל 20???

ר י צ ל

New member
אני והוא מכירים כשנתיים..

לפני שנפגשנו כ2 גם כן. אני יודעת שהוא אוהב אותי! ואני לא רוצה להתחתן כרגע פשוט מפריע לי העובדה שהוא כבר הציע למישהי לבלות איתו את כל חיו..

magenta73

New member
אני עדיין חושבת

שאת צריכה למצוא משהו שיותר קרוב לגילך, ושלשניכם תהיה אותה נקודת פתיחה כביכול בחיים. לפחות משהו דומה... אבל בכל מקרה, הבחור בן 30. מן הסתם יש לו עבר.... שכולל בתוכו גם עבר רומנטי. זו ממש לא סיבה לא לרצות להתחתן. יש לך דווקא הרבהסיבות אחרות למה לא להתחתן בגיל כזה מוקדם עם בחור כ"כ מבוגר ממך, זה שהוא הציע פעם למשהי אחרת... וואלה. קורה.

Vdrums

New member
זה ממש לא קשור. אם טוב לך אז סבבה.

אם היית יוצאת עם מישהו שהיה בקשר 5 שנים אבל לא הציע נישואין? זה ממש לא קשור לטיב הקשר ולעוצמת האהבה בין בני הזוג.

למעלה