פקידונת יקרה,גם אני לא כל כולי שלהם תמיד
לי יש בניים,מבחירה, נכון,לא קל,במיוחד עכשיו בחופש ובכלל,אבל,יוצאת לעבוד באוק' ברגע שיכנס למעון הוא כבר יהיה בן שנתיים, הגדול בכיתה ד' לומד עד 3:30 נמצא במסגרת, אני יודעת מהו קושי האמיני לי,כשעניתי לך לפני יומיים לא התכוונתי לפגוע אלא שחשתי שאת ממורמרת ממצבך,יש הגיון במה שאת אומרת וילדים לוקחים ממך,וילדים הם קודמים לכל,וכשאתה בוחר לגדל לבד/כמוני אתה מודע לקשיים, לומר לך שאני כבר המון זמן לא קראתי עיתון בשבת,,למשל??? קונה/זורקת,הפסקתי לקנות חבל על הכסף, בכדי לא ליצור לי תסכול אני משתדלת לחלק את הזמן בין שניהם,יש הפרש גילאים בינהם גדול,ולמדתי עם הזמן, אני חושבת גם שאין שלמות באימהות,חפשי זמן איכות איתה,במזג אוויר גשום אין מה לעשות למטה,אני אוהבת להרטב ומטרייה וכאלה(עכשיו יש תינוק אי אפשר,בעססה....)חחחח ואת הבאת ילד לעולם מתוך קשר'זוגיות נכון?? אז למה זה אגואיסטי,,ולמה הצורך של להיות אימא זה אגואיזם\?? לא חשה שמנעתי מילדיי אבא,,הצורך לגדל לבד נבע מסיבות כאלו ואחרות,הבכור היה מתוכנן והקטן ממש לא,, קבלתי המון עזרה בהתחלה ולי גם אין משפחה שתומכת,מידי פעם מבקרים/נותנים, ובכל זאת מכבדת אותך ואת דעתך רק שזה נשמע מריר מידי. אילנה