אני ב SUN N FUN!

אני ב SUN N FUN!

ובאתי לשם בססנה 172 ... ראו בתמונה. שני מטוסים נוחתים במקביל - שימו לב לטווין מימין לנו.

Sun n´ Fun

היי מיקי, הבא צילומים ועוד צילומים ועוד צילומים. גש להתרשם מהמטוסים בבנייה עצמית. נסה "לתפוס" טיסה על RV8. ועיקר, רוץ לספר לחבר´ה... אריאל אריאלי

תודה לכולכם

טסתי ב 172 של חבר של מדריך הארובטיקה שלי מפורט לוטרדייל. שעה טיסה ועוד שעה המתנה "מעל לאגם" בשביל לקבל אישור נחיתה. כל הנחיתות מאוד מוזרות, כאשר הבקר מזהיר את כולם לא לומר לו שום דבר בקשר בשום אופן. הכל מתבצע לפי הוראות הבקר, והמטוסים רק מנפנפים בכנפים לאישור ... זה כולל נחיתה של שני מטוסים בו זמנית על אותו מסלול (המסלול 6000 רגל, נוחתים בהתחלה ובאמצע), וכן במקביל (על מסלול ההסעה) והבקר אומר לך בקשר "תוסיף מנוע, נא לא לנחות עדין, כן... כן, יפה ססנה כחולה, עכשיו תמשיל מהר על המסלול ותפנה מייד כי יש לי עוד נחיתות...". חוויה. בתמונה: יש כאן לא פחות מ 9 מוסטנגים שהגיעו בטיסה. תמונה נוספת בהמשך, כי זה סיפור לטעון למחשב, לפרמט ולהעלות לרשת. מחר אני מקווה להיות הישראלי הראשון שיטוס סולו בג´ט פוקס כאן...

מיקי - תביא לנו מוסטנג!

הייתי בשנה שעברה בלה בורז´ה והמוסטנג גנב שם את ההצגה בביצועיו. מי ששמע את צליל המנוע של מוסטנג - לא שמע מנגינה יפה מזו. http://nasaui.ited.uidaho.edu/nasaspark/safety/cover.htm

מנחם תביא ../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif

היה לי המזל לראות אחד היום מניע ומסיע כשאני עומד במרחק נגיעה. המנוע ממש מרשים... מוסטנג עולה היום כמיליון דולר. אם אתה מביא חצי (מיליון דולר) אני מתחייב למצוא מהיכן להביא את החצי השני...או שאולי יש 4 שותפים? באמת לא יזיק שיהיה מוסטנג בארץ. יצחקי גם ישמח לתחזק אותו...

noams

New member
אולי 1.2M$

ב Gaithesburg קיים אחד מהמוסטנגים היפים ביותר בארה"ב. מדובר במטוס שנבנה לאחר גמר המלחמה ושופץ בשנת 98. לבעלים של המטוס יש הנגר שתכולתו (וגם ההנגר עצמו) יגרמו לכל אחד מאיתנו להזיל ריר במשך שנה. בהנגר חונים : 1. Falcon 900 2. L-39 סילון קרב אימון צכי 3. 2 פיפר קאב וסופר קאב 4. מוסטנג ואולי שכחתי משהו. כמובן יש לו גם מכונאי וטייס במשרה מלאה

מיקי, תודה אבל.....

אם היו לי חצי מליון $ יתכן והייתי קונה חצי מוסטנג - בינתיים לא נותר לי אלא להזיל ריר....

איזה כישלון

קמנו מוקדם בבוקר בכדי להגיע ל SUN N FUN לתדריך טיסה ב 8:30 כי בלי תדריך לא טסים (באז"מים)... הגעתי ב 8:35 (ויתרנו על קפה בבוקר!) והקשבתי לתדריך באיחור קל... בסוף אמורים לקבל "פתק" עם מספר הטייס שלך, המאפשר טיסה.... רק שמי שמאחר מסתבר, לא מקבל "כרטיס כניסה" ולכן גם לא מקבל את הפתק המיוחל (דורשים אותו לפני ההמראה...). נו מילא. בצהרים נפגשתי עם צור בנר ושות שהגיעו בטיסה מוושינגטון. אבל הם רצו רק לראות את ה AIR SHOW ואני נטשתי לקניות אחרונות. בערב 5:30 התייצבתי בזמן לתדרוך... אבל רגע לפני הסיום פתאום הופיעו המשטרה (6 רוכבי אופנועים) שתי מכונות כיבוי אש, אמבולנסים... בקיצור, תאונה... טוב עכשיו הסיכוי לטוס נמוך... בכל אופן לקחתי את ה"פתק" והלכתי לכוון מסלול האז"מ לראות מה קרה ומתי יש סיכוי לטוס. להפתעתי היה נדמה לי לרגע שאני ב DE JAVU ... הגט פוקס שאני אמור לטוס עליו - בפוזה שרואים רק בתמונות של מיליס ... הטייס הגאון נחת ככל הנראה על גלגל האף, שבר אותו, והפך את המטוס. לזכות המטוס יאמר שפרט לפרופ, האף וגלגל הזנב הוא נראה שלם, ולטייס ולנוסע שלום (פרט לחקירת ה FAA
אף אחד מאנשי שלומנו לא ראה בדיוק מה קרה... אז במקום לטוס הלכנו לאכול סטייקים ענקיים כמו שרק האמריקאים יכולים לייצר להגריל ולמכור ... YAM. נ.ב. כל הצילומים במצלמה החדשה של נתי אשכנזי שרכשתי עבורו (הוא דרש שאני אכתוב זאת). המקור הוא 5megapixel

שלא יהיו אי הבנות - אני בארץ

וצר לי על הטייס שכבר זכה לתואר "גאון". אני לא יכול שלא להתרשם איך הוא ביצע תעלול כה מבריק בלי עזרה של עץ. רחמי גם על אלפרדו (הבעלים של "ארואלה") שבדרך כלל בסוף הכינוס, מוכר את המטוס בארה"ב ופטור מלהשיט אותו חזרה לאיטליה. מעניין מה יעשה הפעם. העיקר שכולם בריאים ויכולים להתלוצץ על הנושא.

בקשר למוסטנג...

בזמן שהותי בדאלאס, הקים בחור בשם ג´ים קוואנו (Cavanaugh) מוזיאון תעופה בשדה התעופה אדיסון. הבחור שעשה הון רב בעסקי אלקטרוניקה (לפני עידן ההייטק) פשוט קנה מטוסים החל ממלחמת העולם הראשונה ועד פאנטום שיצא מהשירות. כל מטוס שנמצא אצלו בתצוגה מוגדר כ- 10 פנימי וחיצוני. כולם במצב טיסה ומככבים בכל Air Show ראוי ברחבי ארה"ב. תקופה מסוימת התנדבתי לעבודה אצלו בתצוגות, ויש אנשים שעבורם לנגב את השמן שנזל ממנוע המוסטנג היה תענוג. רשימה חלקית של מטוסים (זכרו - הכל בבעלות פרטית - שלו) מוסטנג, ספיטפייר, B-25, גרומן אוונג´ר, L-39, פנטום, מיג 17, מיג 21, F-105, F-104 ולשעות הפנאי פיטס ופייפר קאב... מיקי, בודאי יש שם כרגע כמה מהמטוסים שלו, ראה ותהנה.

למעלה