אני גאה בעצמי!

Nightwish-boy

New member
אני גאה בעצמי!

הצלחתי לשכנע את אמא שלי לנסות שלא להשתמש במוצרי קוסמטיקה שנוסו על בעלי חיים (אבל אמא, קולגייט זה רעל!). מכיוון שהרשימה של ISAV לא מלאה (למרות שאני אשתמש בה כמובן), אני צריך מוצרי קוסמטיקה טובים ורבים ככל האפשר מסוגים שונים שלא נוסו על בע"ח. תודה מראש! שלכם
דור

שונרא2000

New member
ממ... כנס לפה

אני אומרת קרליין. על כל שמפו/מרכך/מה שלא יהיה של קרליין מצאתי את הארנב הלבן. גם תמיד ברשימות של נגד ניסויים מצאתי תמיד את קרליין ברשימה של ה"לא עושים ניסויים" משום מה בחוברת האחרונה קרליין הפסיקו להופיע... בשום מקום. זה היה יכול להיות יותר גרוע, הם היו יכולים פתאום להופיע ברשימה של אלו שכן עושים ניסויים.... בכל מקרה, אם אין שום דבר שאני לא יודעת עליו קרליין הם ההמלצה שלי. בקשר למישהו פה (או לא פה) ששאל פעם על טמפונים, גיליתי לא מזמן שגם פלייטקס עושים ניסויים..... אין לי טמפונים...
אז לבנות שבנינו - מה לעשות??.

שונרא2000

New member
אה ועוד משהו

מהר לפני שתפוז ימחקו לי את ההודעות: היי הגר, מה שלומך??

NoFi ToFi

New member
../images/Emo41.gif

כל הכבוד דור!! תמשיך ככה...ובקשר לעוד מוצרים אני ינסה לעדכן אותך בקשר לזה... נופר

AmitKar

New member
כל הכבוד דור! המלצות על מוצרים

אז ככה, אני לא יודע בדיוק מה אתה רוצה אבל אתן רשימה של שמפו, סבון ומשחת שיניים: שמפו: מבחינת שמפואים יש כמה מובילים רובם, דווקא לא עושים ניסויים דוגמאות: קרליין, בודי שופ, רבלון, נטורל פומולה וד"ר פישר אני אישית ממליץ בחום על ד"ר פישר סבונים: עוד לפני שבכלל התחלתי להחרים השתמשתי ב"נקה 7" זהו סבון לא רע שלא מנוסה על בע"ח חוץ מזה יש סבונים של קרליין, פראמגיס (קרליין-פראמגיס הם דומים קצת לפולקסווגן-אודי כלומר, הם די אותה חברה רק עם שני שמות), ד"ר פישר יש להם סבונים טובים, יש את "ניבאה" של בירסדורף ויש גם ביסקול. משחות שיניים: פה אנחנו בבעיה באמת אין הרבה אלטרנטיבות יש את אלמקס איתה אני מצחצח אך היא של חברת טבע שאומנם לא עושה ניסויים בקוסמטיקה אך עושה ניסויים בתרופות גם מרידול וארונל הן של טבע דוגמאות למשחות שיניים לא של טבע שלא מנוסות הן טופו, גאם V גאם, תיאדנט ועוד כמה, אך לא שמעתי עליהן כלום יש משחה טובה שקוראים לה אורביטול אך היא לא מופיעה באתר האגודה אין לי מושג אם היא מנוסה או לא הערה קטנה: על תסתמכו על הארנבת (או ארנב למי שמעדיף) היא לא אומרת כלום כיום כל מי שבא לו יכול לשים את סמל הארנבת ללא שום פיקוח דוגמא לכך היא הנקל סוד אשר בשמפו הוואי שמה את הסמל למרות שהוא מנוסה מקווה שעזרתי עמית

AmitKar

New member
תודה אייל! וגם - משהו שאני לא מבין

...בהודעותיך (כותרת קצרה מדי) מה זה !!!PUNK´S NOT DEAD? (וסליחה על הבורות) עמית

Weird Eyal 21

New member
זאת החתימה שלי

אני חולה על מוזיקת פאנק.... והרבה טוענים שהפאנק מת...אני טוען שהוא פשוט הלך לישון....

¥EleVatioN¥

New member
אם כבר מדברים אז גם לי יש שאלה../images/Emo9.gif

או יותר נכון שאלות
תגידו אולי מישהו מכיר חברה בשם ג´ייד? jade אם אני לא טועה אולי אתם יודעים אם החברה מבצעת ניסויים בבע"ח? כי כבר חיפשתי בכל הרשימות ופשוט לא מצרתי בשום מקום את השם הזה... ואם ניוואה מבצעת ניסויים בבע"ח? בתודה מראש

Weird Eyal 21

New member
אמרו לי שהם ששייכים לסנו

או הפוך.... בכל אופן לא נראה לי שהם עושים ניסויים

AmitKar

New member
תשובות

על ג´ייד כבר דיברנו ובאמת לא כתוב עליו כלום בסופו של דבר נראה לי שיצא שהוא לא מנוסה אבל אני לא בטוח "ניבאה", כפי שכתוב למעלה, לא עושים ניסויים על בע"ח עמית

למעלה