אני גאה להציג את הדיג´ימון שלי...

burhtk1

New member
אני גאה להציג את הדיג´ימון שלי...

אני לא ממש יודע לצייר ויש שם מלא קווים שבטח רואים שהם מחוקים אבל זאת אשמה של הסורק שלי...הוא עשה לי קצת בעיות בגלל שרק היום הביאו אותו לבית שלי....טוב קוראים לדיג´ימון שלי שם-אזילמון שלב-טירון מתקפה-כנפי ברקים אז אני מקווה שכמה חברים בפורום יאהבו אותו...

burhtk1

New member
....^_^....

זאת אשמת הסורק שלי בגלל שבהתחלה הוא לא סרק טוב וחשבתי שאני צריך להדגיש את כול הקווים....ובסוף היתברר שהסורק סרק במצב שחור (רק שחור לא שחור לבן) אז הייתי צריך למחוק הרבה דברים...

burhtk1

New member
הלו יש כאן מישהו?

למה לא עונים לי על הציור? לא שזה חייב..אני יודע שאני צייר גרוע אבל בכול זאת...

burhtk1

New member
משעמם...

מישהו בכלל שם לב ששמתי ציור? נכון מאוד לא יפה אבל....

הלדין

New member
זהו דיג´ימון-אלוף, לפחות

דיג´ימון-טירון הוא בדרך כלל קטן והמתקפה שלו מרשימה בערך כמו כושר הנאום של ברק. הדבר הזה הוא בערך בממדי ראנאמון. ציור נחמד בכל מקרה.

Digi Lista

New member
אני אוהבת!...

כמו שאמרתי אני פשוט מקנאה בכול אדם שיודע לצייר משהו שנראה כמו מה שהוא התכוון אליו ולא כמו משהו אחר- לא מזוהה... אגב נוריאל... אין מה לקחת ללב שלא עונים להודעה שלך...גם לשלי לא תמיד עונים ולפעמים לא נמצאים באותו הרגע, ולפעמים פשוט אין כוח להגיב ואז מגיבים אחר כך(אני מנסה להפנים את זה תוך כדי שאני מסבירה את זה...), העיקר לשמור על
וגם על ה-
(מצטערת אני לא מצליחה להיגמל...)

burhtk1

New member
<<מסמיק>> ^_^

אני לא יודע לצייר....ותודה על כול המחמאות רק דאגתי שהציור עם ההודעה פשוט תעבור דף ואז אנשים אחר כך לא ידעו על ההודעה....

Digi Lista

New member
תמיד אתה יכול...

לשרשר לשרשור אחר עם ציורים(אפילו בדפים קודמים...)ואז הכול יוקפץ...אתה יודע לצייר יותר טוב ממני, מבחינתי זה הרבה!, אני מכניסה את זה לגלריה עוד מעט.

למעלה