אני גאה לפתוח את ההודעה האחרונה

RossandRachel

New member
אני גאה לפתוח את ההודעה האחרונה

על הצגה--זו הייתה ההצגה הכי יפה שראיתי בחיי בעולם!! אבל כמו שאומרים :time to say goodbye ועד כמה שזה עצוב וחבל- שמחתי נורא לראות את כולכם, ואת השחקנים (ואנשים- פעם ראשונה לא פחדתי לגשת לשחקנים ולהגיד שהיה יפה!) ולהנות מההצגה הזו כמו שצריך (משמע: להתחרפן עם חברותיי) וביליתי עם החברות שלי זמן איכות. נהניתי להתרגש עם כולכם בפעם האחרונה, להתרגש עם הדמויות והשחקנים, וכמובן להרים את השלט בשם כווולנו (חח קרן רמי רצתה תמונה רק שלנו עם השלט--צחוקים!. וואלה- זה שימח אותי לשמוע מיב"ז תודה רבה ושריגשתי אותה וכמובן--המון מזל"ט מגיע לאביטל על החתונה שקרבה אלינו והמון הנאה בתאילנד הרחוקה- היה כיף שוב לפגוש אתכם היום (וכל מי שראה- שיודה שהזר של אביטל היה מהמם!חחח) אווף- זו הצגה כ"כ יפהו לא יפה שלוקחים את זה מאיתנו!!ראאר למרות שיש לי שעתיים מחר אני אלך לישון ואתן תיאור טוב יותר מחר אבל הקצרה אומר שכל אחד ואחד נתן את הבסט שלו היום (בעיקר ארנה רוטברג שהתעלתה הרבה מאד מעבר למצופה!...בעצם כולם!!) מאמיר פיי גוטמן- שאלתר והתרגש, ליב"ז- שהיא פשוט שחקנית מדהימה! טלי אורן- שעושה לי את היום עם הבדיחות המקוריות ("תרגיעו-זה רק זר!"), אושרי סהר- שביחד עם טלי יוצר כימיה מעולה! פשוט בנאדם מצחיק!, גומא שריג- המהמם-וכל מילה נוספת מיותרת, יגאל שדה- אין אין עליו!!!! שחקן וזמר מוכשר שהחזיק מעמד כ--ל ההצגות בלי להשבר, ואביטל לבני- אה סטאר איז בורן =]! כמובן הקורוס המדהים שאף הוא התעלה על עצמו:אחד אחד--אתם מדהימים- בלעדיכם ההצגה היא חצי בנאדם! ובל לנו לשכוח את כל מי שלא פיזז על הבמה ולקח חלק: התזמורת, הבמאים המפיקים, תפאורנים, מנהלי במה, כוריאוגרפים ואפילו שתי הבנות המקסימות שעמדו על הרגליים שעתיים וחצי ותרגמו את ההצגה בשפת החרשים!! כמו שאמיר אמר- ההצגה נקטלה עודל פני שהתחילה- אבל הדרך אף פעם לא קלה כשרוצים להגיע אל הפסגה! הצגה מדהימה וחבל שהיא נעלמת- אבל הכוכב שלה לעולם לא ידעך והשחקנים ימשיכו- כל אחד להפגין את כשרונותיו יוצאי הדופן!!! אני אוהבת מאד את כולכם ומאחלת לכל מי שלקח חלק וגם למעריצצים המשך דרך צלחה וכל הכבוד על ההאדה והמסירות (אני עוד רק שנה וחצי...חחח)- ובעיקר תודה למור המדהים- מה הפורום הזה היה בלעדיך?? ליל"ט חל"פ ובואו נקרא כולנו פעם אחרונה: אם יש לך חלום, אל תתן לו ללכת. פורום מרילו כי חלומות מתגשמים- תזכרו שהם מתגשמים ואל תפחדו לחלום!!

וואי היה ערב מושלם אתמול!!!!!

נהנתי כל כך!!!!!!!!!! היה ממש כיף.וההצגה היתה אתמול פשוט מצויינת(כמו תמיד אבל אתמול במיוחד) הגעתי שעתיים בערך לפני ההצגה כדי להגיד שלום לשחקנים המושלמים שלי
כל כך שמחתי לפגוש אותם אתמול הם היו כל כך מתוקים
אמירוש שלי איך שהוא הגיע הוא נתן לי נשיקה
וחיבק אותי
והצטלמנו כמובן
ההצגה הייתה קורעת אתמול אמיר הרס אותי מצחוק כפרה עליו
כולם היו פשוט מדהימים ונתנו הופעה משגעת
לפני תחילת ההצגה פגשתי את אסף גולדשטיין שגם הגיע לראות את ההצגה הוא כזה מקסים
צוות הצילום של גיא פינס היה שם ואסי עזר המקסים ראיין אותי לתוכנית
להצגה הגיעה גם רונה לי שמעון מנולד לרקוד שהיא גם החברה של יגאל אלקיים אז אחר כך בכניסת אמנים בקשתי מיגאל לעשות תמונה משותפת איתו ועם רונה לי והוא אמר לי "בוודאי מותק בשבילך הכל"הוא כזה מאמי
ואז הלכנו לצד והוא הציג אותי לרונה לי שהיא ממש מתוקה חבל"ז ועשינו שלושתנו ביחד 2 תמונות משותפות.יגאל מאמי
לך
. וגם זכיתי להכיר לראשונה את ההורים של טלי
קרן רמי הכירה לי אותם
ולהורים של טלי אני בהזדמנות זו רוצה להגיד לכם המון
על אתמול פשוט כל כך התרגשתי ממה שאמרתם לי פשוט הייתי בהלם(שלא נדבר על אבא שלי שבכלל היה בשוק)
רבה לכם על ההרגשה הטובה שהגשתי אתמול בזכותכם אין לכם מושג איך הייתי מאושרת
אחר כך אמירוש יצא מהכניסת אמנים וניגש אלי ונתן לי נשיקה ואמר לי"ביי רעותי נתראה בלהקה"מתוק שלי אני חולה עליו
ולכל הצוות של מרי לו אני אוהבת אותכם מאוד.הפכתם להיות המשפחה שלי ואני כל כך מודה לכם על ה4 שנים המופלאות האלו
המון
לכם על הכל ואני תמיד אתכם לנצח
ואמירוש שלי שוב
לך על הכל אני אוהבת אותך

ונגה היה ממש כיף

אתמול לשבת איתכם בהצגה אוהבת אותכם
ולחברי הפורום:מור.ש,יעל,עידית,מירי,ובת אל,ושירן,היה לי מאוד כיף לפגוש אתכם אתמול
אוהבת אותכם מאוד מאוד
ולניר מנהל קומונת מחזות זמר בתפוז שמחתי מאוד לפגוש אותך אתמול לראשונה
אתה מקסים בדיוק כמו שתארתי לעצמי ואפילו יותר
אוהבת את כולכם פורום יקר שלי

RossandRachel

New member
כנ"ל!

אוף הצגה כ"כ מושלמת נלקחת מאיתנו! אני חושבת שהמשפט המתאים ביותר כרגע הוא: "את באת ונתת ולא ביקשת דבר כמעט. כמו כלים שלובים אני ואת ביחד- מתחברים אל קו הלב!"....=]=]

RossandRachel

New member
ידעתי שהם ההורים של טלי!!!!

חברה שלי אמרה לי שיש מישהי שהיא חושבת שאמא של טלי אורן...היא פשוט דומה לה בול!!

RossandRachel

New member
ראאאר יצאו לי תמונות כאלה טובות

עם אביטל...רק מה? היא יצאה ברורה ואני די מטושטשת....בעעע

miri a

New member
היה מהמם ובמסיבה בכלל...

היה פצצה היינו אני ,עידית, מור.ש ושקד... מזה נהננו! :)

miri a

New member
אממ..

אחרי ההצגה הייתה גם מסיבה (למוזמנים כמובן) עם כל השחקנים של מרי לו של כל הזמנים (חוץ מכמה שהבריזו כמובן) ואממ כל ההפקה, היחסי ציבור, נגנים, קיצר כולם כולם כולם היו שם... ועוד מפורסמים שהוזמנו. היה באמת אבל פצצה צחוקים צחוקים צחוקים כולם היו שיכורים עד מוות ובאמת עשו שמייח!!!

barmiz

New member
חחח רעות

התראיינת לגיא פינס? טוב... בתור צופת זהב חח מן הסתם.

למעלה