אני גדיה

בחורה 30

New member
אני גדיה

ליאיר שלום תאריך הלידה שלי 17.1.71 וזה אומר מזל גדי אבל מה שאומרים על המזל הזה ששואפים להצלחה גם על חשבון אחרים, ועקשנים נורא, ומחשיבים את החמריות, ולא ממש חברותיים ונורא קרייריסטים ועוד שום דבר מזה לא מתאים לי איך אתה מסביר את זה? (שעת הלידה שלי 7:15 בבוקר ונולדתי בעפולה) זה נכון שלפי שעת הלידה גם האופק שלי בגדי? ועוד שאלה בבקשה : פעם הוציאו לי מפה אסטרולוגית ממוחשבת שמזינים תאריך שעה ומקום לידה והתוכנה פולטת מפה. והתוכנה מוציאה גם ניתוח למפה. האם זה רציני בעיניך? הרבה קושיות... ממש ליל הסדר תודה וכל טוב

אהלן גדיונת - ולהלן התשובות..

נכון שאוהבים מאוד לקטלג סטריאוטיפים גדיים למיניהם בכל מיני שטויות מהסוג שהזכרת, אבל מכיון שיש כל כך הרבה כוכבים אחרים במפה, לעיתים קרובות מאוד אלה באמת שטויות מטוגנות. ראשית - האופק שלך : הוא בתחילת מזל דלי, ולא בגדי. זה כבר מראה על אישיות פתוחה וידידותית כלפי חוץ, שיכולה בקלות לעשות ידידים בכל מקום, ולתת להם הרבה מעצמה,ולעיתים אף על חשבונה היא.. גם ונוס אצלך נמצאת במזל קשת, מקום חם ועוצמתי, ומקרינה משהו מאוד אישי בכל מערכת יחסים, וקרבתה לכוכב נפטון בהחלט אינה `קרה` או `מקצועית` וקרייריסטית, אלא חמה וכנה. נכון שהשמש בבית ה 12 בגדי בצירוף כוכב מרקורי אינם מקום קל, אבל אלה בעיקר אצלך מקור לביקורת עצמית לא קלה וחשבון נפש קצת מוגזם לגבי פעולות שעשית בעבר ועוד ועוד, אבל.. זה אינו מכוון כלפי הזולת, אלא כלפי עצמך בלבד, וגם זה יתבטא יותר בגילאים מאוחרים, עת ההערכה העצמית שלך תדרוש את ההוכחות שלה, ותצטרכי להביא יותר קבלות מקצועיות.. עד אז - את יצור חביב וחברותי, שמאוד אוהב אנשים ומוכן לעזור ולתת הרבה מעצמו. אז - נא לעזוב את השטויות, וכל הסטיגמות המטופשות ההן. ולגבי תכנה ממוחשבת - יש כל מיני סוגים, וקשה לי לדעת למה בדיוק את מתכוונת. כללית, זהו משהו מאוד שטחי וכללי, שכל אחד יכול למצוא בו את מה שהוא רוצה.. אבל יש לעיתים כמה דברים שיכולים להתאים, כמו בכל מקום. אני ממש לא מת על זה, בלשון המעטה..

בחורה 30

New member
עוד שאלה

ליאיר התלהבתי מאוד כי ממש תיארת אותי המקצוע שלי כרגע הוא אדריכלות אבל נפש השחקנית שבי לא נותנת מנוח האם ללמוד משחק או שזה סתם חלום ילדותי וחבל על המאמץ והכסף? אודה לך מאוד אם תענה לי כי אני על פרשת דרכים בעיניין הזה תודה מראש

טיפ לחיים -

אין כזה דבר חלום ילדותי.. אם זה החלום שלך זה אומר משהו, לא?! אישית, בלי קשר לאסטרולוגיה, לכי על זה! נו? למה את מחכה?! יאללה! -שבי-

בחורה 30

New member
לשבי

זה החלום שלי ואני בצעדים קדימה לקראת זה רק שאלתי כדי לקבל איזה חיזוק או ``הוכחה`` לצערי, או שלא לצערי, אני לא מכוונת את חיי ע``פ הכוכבים אלא לפי נטיותי. פשוט יאיר כ``כ דייק בתיאור שמצא חן בעיני לנסות ולראות מה דעתו בנושא הזה. מה גם שבגילי עם ילדים קטנים בבית ומגורים יותר קרוב לגבול מלכל מקום אחר... זה קצת בעיה לעזוב הכל וללמוד משחק... אבל מי שמכיר אותי יודע שאני עוד אגיע לשם. אם לא השנה אז שנה הבראה או בעוד 5 שנים.... וכשאשחק בתיאטרון, תזכיר לי ואשלח לך כרטיסים לשורה הראשונה. - בגלל החיזוקים. אכן, חלומות יש להגשים.זה לרוב, גם לא ממש מסובך . רק צריך לרצות. תודה - שבי.

למעלה