אני גולשת בפורום הזה פעם בחודש

galya13

New member
אני גולשת בפורום הזה פעם בחודש

בערך. וכל פעם אני בודקת את ההודעות של הבנות וכל פעם יש לי תקווה שאולי כבר מצאו איזה פטנת להרזיה שלא צריך לעבוד קשה בשביל זה. לא צריך לעשות ספורט, לא צריך לאכול פחות ולא כדורים להרזיה. אבל כל פעם אני רואה שעדיין לא מצאו כלום, אחרת כבר כל הנשים היו רזות. חבל.
ותאמת איך עושים את זה? אני חצי שנה אחרי הלידה, עדיין מניקה חלקית וממש אין לי זמן לעשות ספורט. וגם קשה לי לא לאכול מה שבא לי ומתי שבא לי ובכמויות שבא לי. אם מישהי יודעת פתרון, אני אשמח לשמוע.

בובונקה

New member
הקושי הוא בהתחלה..

להתחיל להתעמל וגם להתחיל דיאטה אבל ברגע שאת מתחילה, פתאום בא לך לעשות את הדברים הללו. לי יש עודף משקל של 27 קילו ולהתחיל לעשות משהו בנידון נראה לי סיוט כי גם ככה הדרך ארוכה, אבל הייתי חייבת זאת לעצמי, למה שאני לא אהיה חתיכה?

אתי אתי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

במעבדות של תפוז כבר יש אב טיפוס, אבל הוא עדיין בהרצה
ספורט אפשר לעשות עם הפיצפון, הליכה עם עגלה, להרים אותו כמו משקולת או להשתמש בחבילת אורז לכל יד כמשקולת...לגבי האוכל, כמו שכתבו כאן העיקר להתחיל.להגיע לנכונות. תתחילי עם לאכול רק בארוחות, ורק בישיבה וספרי לנו מה קורה... נראה אם עכשיו אצליח לשלוח את ההודעה...

galya13

New member
תודה רבה לכולכן. אני אנסה באמת את

מה שאמרתן. הליכה עם עגלה דווקא אני כבר עושה. נשאר רק עניין עם האוכל. אז שוב תודה. ואעדכן מה קורה בהמשך.

למעלה