אני גונבת לעצמי טופיק מפורום מכושפו

Queeny

New member
אני גונבת לעצמי טופיק מפורום מכושפו

ת. אז איך זה הולך: אני רושמת התחלה של פורומפיק כאן בפורום כשהעלילה מסתובבת סביב אחד מחברי הפורום (בהסכמתו כמובן) והוא יודע שהוא יצטרך להמשיך את הסיפור אחרי ולשנות לו את הכיוון לחבר פורום אחר. אזזז... אני מתחילה:
דרור התהלך לו בביתו הקט בשעת לילה מאוחרת מנסה להסתיר את געגועיו לאלכס, כשלפתע שם לב לתמונה של אלכס מונחת לה על השולחן. הוא התקרב וראה שעל התמונה כתוב: thinking about me? I knew you would... love you two, alex. דרור שמח לו, לקח את התמונה וחזר לישון. בסביבות השעה 10 הטלפון צלצל. דרור היה עצבני מאד על מי שהעיז להעיר אותו מהחלום ה... לא כל כך יבש שהיה לו על אלכס... הוא הרים את השפורפרת ושמע את קולו\ה של....:

Drorrrrrr

New member
המשך..... ../images/Emo60.gif

דרור הרים את השפופרת ושמע את קולה של ניצן. ניצן בכתה היא אמרה לו שהיא רוצה לבוא אליו מהר. דרור כמובן הסכים להצעה, הניח את השפופרת, הדליק שני נרות ושם שתי כוסות יין על השולחן, וכמובן בקבוק יין. פתאום נשמעה דפיקה בדלת, ניצן נכנסה.......

Charmed 4ever.

New member
הממ... ../images/Emo54.gif

ניצן ניכנסה כשבעינייה עוד נראו דמעות קטנות ושקופות של בכי. היא הביטה בדרור בעיניים דומעות ואמרה בקול שקט ויציב בצורה יוצאת דופן "א... א... אי... אירנה היא .... היא אחותי!" צעקה ניצן ואת המילה האחרונה אמרה בקול רועד למדי. "מה?!" קרא דרור בתדהמה למה ששמעו אוזניו באותו רגע. "א... אמא שלי... נתנה אותה לאימוץ כי ההורים שלי לא רצו עוד ילדים... ג...גיליתי את זה עכשיו. אירנה בדקה בכל המקומות שהיא יכלה כדי לגלות מי הוריה הביולוגיים ו... היא לא רוסיה!"

TCgirl

New member
../images/Emo187.gif

באותו הזמן אירנה דיברה עם לאה בטלפון. "ניצן היא אחותי" אמרה אירנה "את רצינית??" שאלה לאה "כן, ומתברר שאני לא רוסיה" היא ענתה. לאה לקחה את התיק ויצאה מהבית.

crazy4tc

New member
../images/Emo13.gif

לאה הלכה לה ברחוב עדיין המומה ממה שנודע לה עכשיו. "איזה קטע! אני פשוט לא מאמינה!" לאה כמובן לא חשבה ברגעים כאלה שזה טיפשי ללכת ברחוב ולדבר אל עצמה... בכל מקרה בעודה הולכת ומפחידה את כל האנשים בדרך, פתאום, ללא כל אזהרה היא התנגשה ראש בראש עם... אלכס!!!! אלכס חייך אליה ועזר לה לקום... "את בסדר?" שאל אותה באנגלית שעקב עצלנותה של הכותבת התחלפה לעברית. "כן, ואתה? אני כל כך מצטערת שהתנגשתי בך! אולי אני יכולה לפצות אותך בכוס קפה?" ניסתה לאה לתקן את טעותה המרה... "בטח, למה לא?" אלכס שוב חייך את חיוכו המקסים. אז, הם הלכו להם התיישבו בבית קפה והתחילו לדבר בינהם. למרות השיחה הקולחת לאה השתעממה במהרה, תפסה את אלכס והדביקה לו נשיקה!! אחרי שאלכס התאושש הוא חייך (כן כן שוב) ואמר "להתנשק עם בנות זה דווקא לא רע..." בדיוק כשהוא התקרב אל לאה כדי לנשק אותה בחזרה נשמעה צעקה רמה, "תעזבי אותו! הוא שלי!!!!" לאה ואלכס הסתובבו ולמרבה הפליאה היתה זו לא אחרת מאשר -זאתי שלא אוהבת את אלכס- טל...

ט ל i i ש

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo123.gif

"תעזבי אותי הוא שלי"....אופס כיאלו *חומה*(נא לבטא במטא של סיון...) הוא לא שלי הוא שלל....יולי!!!! טל מצחקקת לה "מי צריך בכלל את אלכס ההומו והבכלל לא חתיך ,שלי יש את החבר שלי \ידיד שלי (אוף מה אנחנו...
) אלכס אתה תראה כי זאת לא הפעם הראשונה שאתה בוגד בה אני הולכת לספר להההההה טל מוציאה לשון ובורחת משם לא לפני שהיא מבלגנת לו את השיער ומשאירה אותו המום .... טל חוזרת הביתה ומייד מתקשרתליולי ומספרת לה הכל יולי צועקת מה?!!?......

crazy4tc

New member
את לא בחוץ גלוש!!!!!

לא שכחו אותך!!! עוד מעט יגיע תורך!!!
בינתיים חכי להמשך של יולי, יו גו פור איט יולי!

למעלה