אני גונב משהו לפורום קרן פלס תכתבו בשרשור להודעה זאת 100 סיבות חיוביות על יפתי .
M MANY MEN New member 14/5/07 #1 אני גונב משהו לפורום קרן פלס תכתבו בשרשור להודעה זאת 100 סיבות חיוביות על יפתי .
פ פרה של שוקולד השחר New member 16/5/07 #10 יש לו קעקוע על התחת עם השם שלי../images/Emo13.gifדבר חיובי
פ פרה של שוקולד השחר New member 16/5/07 #13 הוא יותר מתוק משוקולד../images/Emo13.gifאה ו... יש כזאת הודעה בטאגליינס אני חושבת:S
M MANY MEN New member 16/5/07 #15 על סמך מה את אומרת את זה ? ש``הוא יותר מתוק משוקולדאה`` טעמת אותו שאת אומרת זאת . . .חחח סתאאם בקטנה (אני מקווה {בעצם בטוח} שאת זורמת)
על סמך מה את אומרת את זה ? ש``הוא יותר מתוק משוקולדאה`` טעמת אותו שאת אומרת זאת . . .חחח סתאאם בקטנה (אני מקווה {בעצם בטוח} שאת זורמת)
פ פרה של שוקולד השחר New member 16/5/07 #17 ../images/Emo13.gifאה ורז? זה מה שגם אני רציתי לומר חח אבל ויתרתי שזה לא יפגע בפורום דניאל(רובם)אם יכנסו לפה חחח...הכוכב שלנו לא ממוסחר כמו הכוכב שלהם חח..אז העדפתי לא לכתוב חח...כי אי לי משו רע נגד דניאל סה"כ חח לא נפגע בהם
../images/Emo13.gifאה ורז? זה מה שגם אני רציתי לומר חח אבל ויתרתי שזה לא יפגע בפורום דניאל(רובם)אם יכנסו לפה חחח...הכוכב שלנו לא ממוסחר כמו הכוכב שלהם חח..אז העדפתי לא לכתוב חח...כי אי לי משו רע נגד דניאל סה"כ חח לא נפגע בהם
פ פרה של שוקולד השחר New member 16/5/07 #18 ../images/Emo207.gifהסינגלים נשלחו לזוכים עכשיו.. תבדקו דואר השבוע...