אני גם אני אתרום הודעה
ע עוד אחת מהחברה New member 10/1/06 #3 אני נכנסתי לפה כי אני מחפשת הופעה של שחר חסון הוא ידוע גם בשם MC מנצור באיזור חיפה יש מצב לפרטים ברגע שתתעורו ..???.
אני נכנסתי לפה כי אני מחפשת הופעה של שחר חסון הוא ידוע גם בשם MC מנצור באיזור חיפה יש מצב לפרטים ברגע שתתעורו ..???.
F Forever NemeSh New member 10/1/06 #4 הופעות באיזור חיפה.. כרגע לא ידוע על הופעות באיזור חיפה, ברגע שיהיו פרטים נוספים מבטיחה לעדכן בינתיים את יכולה להנות מלוח ההופעות של סופ"ש הקרוב..
הופעות באיזור חיפה.. כרגע לא ידוע על הופעות באיזור חיפה, ברגע שיהיו פרטים נוספים מבטיחה לעדכן בינתיים את יכולה להנות מלוח ההופעות של סופ"ש הקרוב..
F FreestyleBoy New member 11/1/06 #5 www.mcmanzur.com כנסי לפה ותראי בלוח הופעות..בדוק תמצאי משהו מנצור הוא מספר אחד!
ה התנפצה הבועה New member 11/1/06 #7 יש בקריות... מחר בפאב לאון לפי מה שאני הבנתי כרטיס זה 40 שקל למזמינים מראש ו50 למזמינים באותו ערב אבל לא בטוחה
יש בקריות... מחר בפאב לאון לפי מה שאני הבנתי כרטיס זה 40 שקל למזמינים מראש ו50 למזמינים באותו ערב אבל לא בטוחה
ה התנפצה הבועה New member 11/1/06 #9 זה שיש הופעה מחר זה בדוק המחיר לא בדוק זה אנשים אמרו לי צריך להתקשר לשאול...