אני גם חדשה פה..וגם..כנסו

אני גם חדשה פה..וגם..כנסו../images/Emo70.gif

היום מוניקהההה סקסססס בבארבי בכפר סבאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!! כווווללםםםם לבואא...זתומרת מי שגר בסביבה ((:) ת ב ו א ו ליותר פרטים: www.barby.co.il כדאי לכככםםם!!! חחח.. טוב אז אני גם חדשה.. קוראים לי עומר..ואני עדיין בת..חחח.. אני קצת מחורפנת..לא נרוא תצטרכו לסבול אותי.. יהיה טוב!!חייכו קצת..חחח ממ...טוב תבואו היום!!

crazy4tc

New member
חחחחחח ברוכה הבאה!!!

היי עומר אני לאה... זה בסדר אני יכולה להתקרב אלייך אני חולה במחלה ממזמן... :)

אם זה מדבק אז...

האם זה אומר שאנחנו בסכנת הכחדה?! ושלא נהיה שפויים שוב לעולם?!!?

crazy4tc

New member
אכן...

מרגע זה נדונתם לחיות את שארית חייכם כהאנשים שילדים קטנים רצים אחריהם ברחוב וצועקים: "תראו תראו זה ______ המשוגע!!" חחחחחחחחחחחחחח סתם!!!

ברוכה הבאה עומר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

נעים לי מאוד , אני חן הוכמן ואני מאוד מאוד מאוד מאוד שמח שהחלטת להצטרף אלינו לפורום ועוד יותר מאוד מאוד מאוד מאוד מקווה שתישארי איתנו כאן ק-ב-ו-ע ותכתבי ה-ר-ב-ה
אז ככה: את מוזמנת לעיין בפורום :
במאמרים - מאמרים מענינים מאוד ומעמיקים מאוד מאוד מאוד בנוגע ללהקה שלנו - מוניקה סקס! כל מה שרצית לדעת!
גלריות - יש לנו בפורום שלוש קטגוריות של גלריות: 1. קטגוריית "מוניקה סקס" - זוהי גלרייה ממש ממש ממש גדולה, והיא בעצם גם אחת הפינות היותר יפות ומפותחות של הפורום. בגלריה יש מלא תמונות מהופעות, ואם גם לך יש תמונות שאין בגלריה נשמח אם תשלחי לי אותן ונוסיף לגלריה, וניתן לך גם קרדיט כמו לשאר האנשים ששלחו תמונות
את התמונות תוכלי לשלוח לי דרך האימייל או האייסיקיו המצורפים בסוף ההודעה
2. קטדוריית "תמונות של חברי הפורום" - בקטגורייה זו תוכלי לראות תמונות של חברי הפורום השונים. כמו כן, גם תמונתך תוכל להופיע שם (ואפילו נשמח מאוד אם תופיע
שוב... את התמונות ניתן לשלוח אליי דרך האימייל או האייסיקיו. 3. קטגוריית "רקעים לשולחן העבודה" - זוהי בעצם הקטגוריה שבה מופיעים הדברים השונים שחברי הפורום מכינים, ובקטגורייה מופיעים בעיקר רקעים של מוניקה לשולחן עבודה
אם גם את מוכשרת... (ואני מקווה שכך
) ויש לך מה לתת לנו, א\ שוב.. שלחי לי את זה או לאימייל או לאייסיקיו, ואדאג שזה יופיע בגלריה
סקרים - את מוזמנת כמובן לענות על הסקר הנוכחי... וזה בעצם דבר שנורא חשוב לנו! אך כמו כן, נשמח מאוד מאוד מאוד מאוד אם תעני גם על שאר הסקרים ב"ארכיון סקרים"
כמו כן, את מוזמנת כמובן גם להשתתף בדיונים השונים בפורום, לרשום ה-ר-ב-ה ולא להתבייש לפתוח שירשורים
חוץ מזה... כמובן כדיי מאוד מאוד מאוד לעיין בעמוד הראשי ובכלל להתעניין
והכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי חשוב... שנראה אותך פעילה כאן בפורום
מקווה מאוד מאוד מאוד מאוד לראותך כאן ה-ר-ב-ה חן הוכמן
אימייל - [email protected] אייסיקיו - 154979156 אהההההה אה.., איזה נאום

וואוו...../images/Emo13.gif

דפקת אחלה נאום!! קראתי כל מילה והפנמתי..:) וגם הוספתי אותך לאיסיקיו שלי!! איזה פורום שוווווווה יאללה אנשים אתם נשמוווווווווות!! מהרגע הזה אני מבטיחה לבקר פה כל יום!!!!! ולכתוב הרבה.. מהרגע הזה אני מ-כ-ו-ר-ה אוהבת אותכםםם!!!! ואל תדאגו גם אם תדפקו קצת ממני לא נורא.. זה יגרום לכם לחייך הרבההההההה

וד"א..

עד עכשיו..הייתי בפורום מוקי די.. אני משמ אוהבת את מוקי!!! ועכשיו באתי לפה ואני רואה איך אתם כולכם נחמדים לא נטפלים ומתחילים לצעוק אם משהו לא ניראה לכם וזה..אז החלטתי רישמית לעזוב את פורום מוקי די..ואני נשארת פה...לנצח!!! עד רצח!!! חחחח.. אני רואה איך שאתם שמחים שאני נשארת נכון?!!?!? יופי..חחח... או שללאאאא...עכשיו תצטרכו לסבול אותי כל יום..איזה שיטטט..

למעלה