ברוכה הבאה עומר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif
נעים לי מאוד , אני חן הוכמן ואני מאוד מאוד מאוד מאוד שמח שהחלטת להצטרף אלינו לפורום ועוד יותר מאוד מאוד מאוד מאוד מקווה שתישארי איתנו כאן ק-ב-ו-ע ותכתבי ה-ר-ב-ה
אז ככה: את מוזמנת לעיין בפורום :
במאמרים - מאמרים מענינים מאוד ומעמיקים מאוד מאוד מאוד בנוגע ללהקה שלנו - מוניקה סקס! כל מה שרצית לדעת!
גלריות - יש לנו בפורום שלוש קטגוריות של גלריות: 1. קטגוריית "מוניקה סקס" - זוהי גלרייה ממש ממש ממש גדולה, והיא בעצם גם אחת הפינות היותר יפות ומפותחות של הפורום. בגלריה יש מלא תמונות מהופעות, ואם גם לך יש תמונות שאין בגלריה נשמח אם תשלחי לי אותן ונוסיף לגלריה, וניתן לך גם קרדיט כמו לשאר האנשים ששלחו תמונות
את התמונות תוכלי לשלוח לי דרך האימייל או האייסיקיו המצורפים בסוף ההודעה
2. קטדוריית "תמונות של חברי הפורום" - בקטגורייה זו תוכלי לראות תמונות של חברי הפורום השונים. כמו כן, גם תמונתך תוכל להופיע שם (ואפילו נשמח מאוד אם תופיע
שוב... את התמונות ניתן לשלוח אליי דרך האימייל או האייסיקיו. 3. קטגוריית "רקעים לשולחן העבודה" - זוהי בעצם הקטגוריה שבה מופיעים הדברים השונים שחברי הפורום מכינים, ובקטגורייה מופיעים בעיקר רקעים של מוניקה לשולחן עבודה
אם גם את מוכשרת... (ואני מקווה שכך
) ויש לך מה לתת לנו, א\ שוב.. שלחי לי את זה או לאימייל או לאייסיקיו, ואדאג שזה יופיע בגלריה
סקרים - את מוזמנת כמובן לענות על הסקר הנוכחי... וזה בעצם דבר שנורא חשוב לנו! אך כמו כן, נשמח מאוד מאוד מאוד מאוד אם תעני גם על שאר הסקרים ב"ארכיון סקרים"
כמו כן, את מוזמנת כמובן גם להשתתף בדיונים השונים בפורום, לרשום ה-ר-ב-ה ולא להתבייש
לפתוח שירשורים
חוץ מזה... כמובן כדיי מאוד מאוד מאוד לעיין בעמוד הראשי ובכלל להתעניין
והכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי חשוב... שנראה אותך פעילה כאן בפורום
מקווה מאוד מאוד מאוד מאוד לראותך כאן ה-ר-ב-ה חן הוכמן
אימייל -
[email protected] אייסיקיו - 154979156 אהההההה אה.., איזה נאום