אני גר בכרמיאל.

אני גר בכרמיאל.

כרמיאל מוקפת כפרים ערביים. בכרמיאל היו פרעות, בכרמיאל שרפו מכונויות, בכרמיאל רצחו ערבי! בבית שלי עובדים ערבים. אתמול בחדר שלי עבדו 2 ערבים, אני הייתי בחדר. ערבים עבדו לי בחדר!!!! אין לי אקדח, גם אין לי סכין, אני חולה ומרותק למיטה. עבדו אצלי 2 ערבים בחדר!!!! אמרו שלום! אמרו סליחה! ואמרו להתראות! ואני עדיין חי!!!!! לפני כמה דקות הקבלן * הערבי * שלנו נכנס לנו הביתה ושתה כוס קפה עם ההורים שלי. ערבי שתה כוס קפה עם ההורים שלי!!!!!!!!! ביום ראשון מגיעים פועלים ערבים לסיים שיפוצים בבית. פועלים ערבים בבית שלי!!!!! אני לא מבין איך כל הערבים האלה אני עדיין חי...הרי כל הערבים הם רוצחים...צריך להשמיד את כולם... מישהו מוכן להסביר לי? נתקלתי לא פעם אחת באנשים שאומרים שצריך להרוג את כל הערבים. אבל מה עם החפים מפשע? נהרוג גם אותם? וגולדי, אל תטרח לענות, אני לא מעוניין בתגובה מיהודי שאימץ את הדעות של הנאצים.

Black Star

New member
סוף סוף דעה שפויה.

נמאס לי כבר לשמוע את כל הגזענות המתפרצת משני הצדדים. ואני ממש שמחה לשמוע שיש מקומות שעוד נשמרים בהם יחסים טובים בין יהודים לערבים. תודה, עודדת אותי :) יעל. Immerse Your Soul In Love --

יחסים שפויים?

הישראךים מסתכלים, הערבים עובדים. כנראה שיש מספר ערבים בכרמיאל שהפנימו את העובדה שהם צריכים להיות אזרחים סוג ב ומקבלים את זה בחיבה. אם היית אומר לי שהם פרטנרים לעבודה, הייתי אומר שוויון. אבל.. נו באמת.. אתה חושב שאנשים שבעים עושים מהומות? לך בתור מדכא יהודי יש חלק בזה אם לא שמת לב. ובקשר לדעות גזעניות: כולנו זוכרים את דעותייך המאוד ``לא געניות`` על רוסים ועל זה שהם צריכים לחזור לרוסיה. אז אתה לא יותר טוב. אתה גזען נגד בני עמך שאין רע מזה.

תסלח לי אבל..

אבל למה שערבי מרמת הגולן יבוא ויתפרע בכרמיאל? אתה יודע שאם לא היה לו אישור עבודה הוא בכל לא יכל להכנס לעיר? בקשר לדעותי על רוסים...אני לא מבין מה הקטע בין ההודעה שכתבתי למה שאתה עונה. כנראה שיש לך בעיה בשכל (אם יש לך כזה)

בבקשה ילדי, הסביר לך הכל

הערבים ביפו לא התפרעו?אתה רואה ערבים שחיו הרבה שים עם יהודים הם חלק מהמתפרעים. והפיגוע באפרופו- בוצע ע``י ערבי מאיזור כרמיאל שקיבל אישרו עבודה בתל אביב. אולי היה לך קשה להבין-אבל טענתי שהערבים מרגישים מדוכאים. אתה חלק מהמדכאים, ולא טענתי שהערבי שמשפץ לך את הבית הולך לחסל את המשפחה שלך. שנית, אתה אדם מאוד קצר רוח, הרי ראית-רק קראת את ההודעה שלי , שהייתה לפי דעתי מבוססת על עובדות ואתה טוען שאין לי מוח.זו כבר הדיעה המוגזמת הקיצונית השנייה שלך להיום. ובקשר לרוסים, יש רישומים הכל נכתב. הציטוט המדוייק שלך היה: ``תחזור לרוסיה`` וזה לא משתמע לשני פנים, בכלל לא. לפני שאתה קורא לאנשים -טיפשים, גיזענים, או קורה להם לחזור לרוסיה. תבדוק קצת את עצמך, אולי כמה שנים בחום של מינוס עשר מעלות יהפכו דווקא אותך לאדם יותר טוב? אני.

אתה עדיין לא ענית על השאלה...

וזה שנותנים להם עבודה זה קיפוח? תעשה לי טובה... ובקשר לשאלה: מה קשור בין רוסים להודעה שכתבתי? אתה סתם זורק משפטים לאוויר... ואל תענה בעצם...אתה לא שווה את הרוחב פס.

בלאונט

New member
בחור מוזר

תראה קורט, אני ממש חדש כאן והרושם שנוצר כאן הוא שכולם כאן חברותיים ופתוחים לוויכוחים אינטלקטואלים ברמות ממש גבוהות, והכל בגישה תומכת ונחמדה ורק אתה עוקץ ומתנכל לכל מי שמכניס אותך למבוי סתום. ``לא שווה את הרוחב פס``, ``אין לך שכל``,``רוסים יחזרו לרוסיה``, ואני כאן רק יומיים, אני משוכנע שלא ראיתי עוד כלום.

``אתה לא שווה את הרוחב פס``

כך אמרת. הודעה קיצונית מספר 3 מצידך. למה זה דיכוי? פשוט מאוד כי זו עבודה קשה סמיוחד עם שכר זהום ותנאי מחייה נוראיים ובגללה אף ישראלי לא עובד בה. תנסה אתה לסחוב אבנים 13 שעות ביום ולדבל 7 שקל לשעה ולישון במקלט מזוהם. מבחינת מדינת ישראל ערבים טובים רק לדבר אחד- עבודות מזוהמות והציטוט שציטטתי מקודם, זה פשוט מראה על דעות גזעניות מצידך. לקרוא למישהו לחזור לרוסיה. זה קשור לדיון בדרך עקיפה. אתה קראת כאן לאנשים גזענים והראתי לך טוב מאוד שגם אתה גזען לפי המשפט הזה. אם תמשיך להתנהג כמו שאתה מתנהג נאלץ להיות לא נחמדים. תוכל להמשיך לכתוב כמובן. אבל לא נקרא. ומהי הודעה ללא קריאה. הפגנה קטנה שלי. מבחינתי כל הדיון הזה ביננו לא היה. תנסה להתמתן קצת. נעל את מוזמנת למחוק את השורות האחרונות אם הם מפריעות לפורום. ערן

בלאונט

New member
ערבי טוב זה....

מאד מחוכם. בהחלט. אבל תן לי לנחש: אתה בעד דמוקרטיה כמו כן נכון? בעד צדק ושיוויון? חרות גם? אני בספק. אתה משתיק את הימין הקיצוני, בדוגמה זו גולדי. למה? הוא נחות ממך? טיפש יותר? בגלל שיש לו דעות שונות אתה מבקש ממנו לא לענות? בגלל שהוא נולד שבוע אחריך למציאות עגומה של מוות בדרכים, של סבל? לא, הוא פחות מבין. הרבה פחות חשוב. תראה, אנחנו שמענו על מלחמות אכזריות, שמענו על פיגועים, שמענו על לינץ` אכזרי, שמענו על רצח, תאווה, בזיזה, חוסר כבוד, התעללות ושנאה. ויש דבר אחד שמאחד את רוב האשמים במקרים האלו - כולם ערבים. תראה, לדעתי מדובר בצדק פשוט. אם אני הייתי זורק אבן על המשטרה, על חייל ישראלי או כל עובד ציבורי בכיר כלשהו הייתי נעצר ואם הייתי מנסה להתחמק, בטח ובטח שע``י אלימות קיצונית, הייתי נורה למוות. אלו הם הוראות מהמטה הכללי - אני לא ממציא כלום. אז איך זה שהם רשאים לתקוף, להכאיב ולהכות ועד אתמול עדיין השמאל חשב שצריך לדבר איתם, להבין אותם. איך זה? למה הם לא נעצרו? כי הם התחמקו באלימות קיצונית - אז למה הם לא נורו למוות? כמוני, באותה סיטואציה? אההה, הנה כל הערכים שאתה מצדד אחריהם כל כך: צדק, שיוויון וחירות.

ולמה לא

עצרו את החייל שירה למוות בילד בן 12 שהלך עם אבא שלו לקנות אוטו? ולמה לא עצרו את המתנחלים שעשו לינץ` בעברי לפני מספר שנים? ולמה לא עצרו את יצחק שמיר המחבל (אני מניח שלא ידעת את העובדה הזאת) לכל דבר יש 2 צדדים. ואם ליהודים מותר אז לכל עם אחר מותר.

בלאונט

New member
חיים בכל מחיר

אז מאד חבל שאתה לא מעריך אותי למרות שאתה לא מכיר אותי. אני מודע מאד לכך שיצחק שמיר היה טרוריסט גדול, ותתפלא לדעת שהמפקד שהיה אחראי על הירי השגוי על הילד נמצא כעת בחקירה, ערבי שעשה לינץ` לפני שנים ולא עמד בפני החוק פשוט מוכיח את הנקודה שלי. תראה, יצחק שמיר היה טרוריסט, לוחם חירות, איך שלא תקרא לזה ובאותו זמן הוא נלחם למען המדינה, זה כמו שלא יעצרו את אנשי המוסד, אך אני באמת חושב בצורה אוביקטיבית שהאנגלים היו צריכים לעצור אותו, כי זה מה שאנחנו חייבים לעשות. מעבר לזה, אתה באמת חושב שזה בסדר?! אני המום. אתה חושב שבגלל שעד היום נאמר והיו ליקויים בחוק אז אין יותר צורך לאכוף אותו? כלומר, עכשיו גם צדק הפך להיות ערך שמוטל בספק? חיים בכל מחיר, אה.... הלוואי שלפחות לזה היה ביסוס כלשהו.

הצדק...

הצדק אומר שליהודים מותר הכל אני מבין. שיצחק שמיר עשה פיגועים אז הוא לוחם חירות. שערפאת עושה פיגועים אז הוא מחבל? אתמול שלחתי פקס למשרד ראש ההממשלה עם קריאה לרצח אהוד ברק! לא ערבי שלח את זה...יהודי! ראש ממשלה נרצח בישראל...לא על ידי ערבי...על ידי יהודי!!! אתה יודע למה? כי יהודים הם מעל לחוק. ותאמין לי...שהתגובה על הלינץ` אתמול לא הייתה מספיקה...אף אחד לא היה בבניין הזה חף מפשע, היו צריכים לטפל בזה. אבל לא ללכת ולהרוג ילדים בני 12.

בלאונט

New member
אוי, נו באמת...

אוי באמת. אתה מדבר מתוך חוסר ידע מוחלט. מה זה השטויות האלו: היהודים מעל החוק. יגאל אמיר נענש לא? אז מה אתה מבלבל? וזה היה בטעות, הירי בילד. תעשה לי טובה, תדבר מתוך הגיון וידע. מה את רוצה עכשיו? שנהרוג את שמיר? מה אתה רוצה? שאז היינו אמורים להרוג אותו, למרות שהוא עזר לנו? זה מה שאתה רוצה? אז לא הייתה מדינה, לא הייתה חוקה, אז על מה אתה מדבר בכלל? התגובה היתה מאד לא מספיקה, ואני הייתי מתבייש לומר או אפילו לרמוז לכך שהרוצחים האכזרים של שני חיילי המילואים לא צריכים להיענש כי ``שמיר היה טרוריסט``. מה הקשר? על מה אתה מדבר בכלל?

e-shfiyut

New member
אתה טועה.... פשוט טועה

שהיו הפגנות של ערבים ירו בהם... שהמתנחלים הפגינו... אפילו לא עצרו אותם ... ואני שואלת: זה שיוויון ערך האדם? לירן

goldy

New member
אני ל-א(!) נאצי! תתבייש לך!!!

תמיד יש יוצאי דופן! הנאצים, אם אתה לא יודע, רצחו כל אחד שלא ענה לכל הדרישות של הגזע הארי (בלונד עיניים כחולות אף באורך הנכון לא יהודי, סטרייט וכו`) (למזלנו זה נשאר בתאוריה) חוץ מזה, אולי הפועלים שעבדו אצלך לא, אבל אולי הילדים שלהם? אולי בני הדודים שלהם או מישהוא אחר מהמשפחה? אתה לא יכול לדעת. מה שכן אני בטוח שהם בפנים לא רוצחים. גם אני לא רוצח, אני מדבר באוויר, אבל אם יבוא פלסטיני וירצה לרצוח אותי ר-ק בגלל שאני יהודי אתה יכול להיות בטוח שכל האמירות שלי יתגשמו.

למעלה