אני גר במקום שהוא גן עדן-בועז אופיר

boazofir3

New member
אני גר במקום שהוא גן עדן-בועז אופיר

בס"ד אני גר במקום שהוא גן עדן מאת: בועז אופיר א אני גר במקום שהוא גן עדן אני גר במערב ואני... בו מאוהב אני אוהב את המקום... מערב ראשון לציון הכול נקי ומסודר הרבה ירוק... והרגשה בלב... מתוק. פזמון: לפנינה בתוך העיר על היופי, המרחב והאוויר למערב כתבתי את השיר... ב המערב יפה, המערב ירוק המערב נקי, המערב... שלי בתים, גינות מרחב, מזרקות כמו תמונה של נוף ויופי של אין סוף... פזמון: לפנינה בתוך העיר על היופי, המרחב והאוויר למערב כתבתי את השיר...

חןשסק

New member
סחטיין על הכתיבה ../images/Emo45.gif../images/Emo79.gif

אני לא רוצה לחשוב איך יראה שיר שאני אכתוב על המקום שבו אני גרה- המזרח...
פחד אלוהים... למרות שבזמן האחרון מתחילים קצת לשפץ פה, אבל נההה.. זה לא נחשב..

אני גר בגני ראשון בוילות שם

השכונה שלי הכי שקטה חוץ מזה שביום חמישי שרפו לנו אופנוע- חזרתי מסיור במשטרה עליתי למחשב פתאום אני שומע מן פיצוצים קטנים אני מסתכל בחלון רואה משהו עולה באש- ישר בלי היסוס לקחתי מטף רצתי למטה התקשרתי לכיבוי ואמרתי להם שיש אופנוע משובל"ר אצלנו אצלנו ששרוף שישלחו ניידת דחוף במקביל התחלתי לכבות לא כל כך הצלחתי לכבות -הגיעו כיבוי וניידת היה נחמד. וגמרנו על כוס קולה אצלי בבית.אני המוות סיור וכיבוי

כע

מזה שקט פה המכוניות שעוברות פה בכביש באמצע החיים ומעירות חצי שכונה הערסונים שלא יודעים לשמור על שקט ואני מוצאת את עצמי באמצע הלילה מתעוררת ומחפשת את הגרזן כדי ללכת להשתיק אותם הפקאצות שצווחות שעושות לי רצון כ"כ גדול לרדת למטה ולחתוך להן את מיתרי הקול שכונה הכי שקטה או לא?

אמממ

אני גר בוילות מול מיכאל לוין שם שאין אין לי מושג מה הולך ברחוב שרירא שם. בכול אופן באמת הכביש הזה סיוט גם האמבולנסים שמפעילים סירנות באמצע הלילה- דיברתי עם דובר מד"א שם אני מכיר אותו גם אזרחים התלוננו לגבי זה שככה בשעות הקטנות של הלילה הם מכבים את הסירנות -ובקשר לפאקצות - שימותו

SNTQ

New member
צריך להרוג תשורשים,אח"כ כל השאר

כבר יתפגרו..!

למעלה