אני דואגת.

ק ו פ י ף

New member
אני דואגת.

שלום לפורום הנפלא הזה. אני ניכנסת תחת השם של ידיד שלי אז אל תתיחסו לשם בבקשה. לפני כחודש גילו אצלי גוש בחזה והיום אני נוסעת לבית החולים לקבלת תוצאות הבדיקה ולשיחה עם המומחה. אני כולי בפחד מהתשובות. חברה טובה שלי הפנתה אותי לפורום הזה ואמרה לי שכאן יעזרו לי. אז שמי ליאורה ושם האמא שלי טובה תאריך הלידה שלי 7.11.68 לפני שלוש שנים נפתרה אחותי הגדולה מגידול בשד. אם יש מישהו שיכול לעזור לי ? כל שאני רוצה ומבקשת זה לראות את הילדים שלי גדלים ,מתגייסים ,מתחתנים ומקימים משפחות. תודה.

העין3

New member
ליאורה בת טובה.

כבר חצי שעה הטלפון שלי לא מפסיק לצלצל ... חברים מהפורום מתקשרים ומבקשים לעזור לך. אז כך ליאורה. היום לא תקבלי תשובות מפני שהרופא שלך לא יהיה שם אבל מחר בבוקר תקבלי טלפון שהכל בסדר. בגלל שאני לא מבקש שכר או מתנות אז יש לי את הזכות להעמיד לך שלושה תנאים. א. תסלחי לבעלך ! ! ! ב. סעי לקבר של אחותך ותדליקי עוד היום נר. ג. תזמיני מקום ליום רביעי במסעדה כדי לחגוג את הבשרה. בהצלחה. ערו

ק ו פ י ף

New member
אתה מכשף או בן תמותה?

אז כך רק שהאחרים יבינו מה שקורה כאן.. ניכנסנו למחלקה ובכניסה המזכירה התנצלה והודיע לנו שהרופא היה חיב לרוץ למחלקה. היא שאלה אם נרצה להמתין לו כי אולי זה יקח רק קמה דקות. בהתחלה אמרתי שאני ממתינה ואז התקשרתי לידיד שלי ה"קופיף" שעם השם שלו אני ניכנסת לכאן וביקשתי ממנו לבדוק אם יש תשובה בפורום. הוא סיפר לי מה כתב העין3 ובאותו הרגע הודעתי למזכירה שאני חושב לא להמתין. היא ביקשה עוד רגע ואחרי שיחת טלפון של כמה דקות היא אמרה לי שהרופא מתנצל אבל מבטיח להתקשר אלי בבוקר. לא כבר לא היה אויר והדופק שלי עלה למהירות שיא (רק שתבינו שמעולם לא האמנתי ולא נעזרתי ומיסטיקנים). תסלחו לי אבל עד היום חשבתי שכולם שרלטנים. באותו רגע נישקתי את בעלי כשכולי דמעות וביקשתי סליחה. בעלי לא הבין על מה אני מדברת ומאיפה בא לי המרץהזה. משם טסנו לבית הקברות בירקון והדלקתי שם נר ... בעלי מצידו כבר היה בטוח שהתחנה הבאה היא בית חולים פסיכיאטרי. משם חזרנו הביתה ובדרך כבר הזמנתי מקום ל-20 סועדים במסעדה של סגב ליום רביעי... עכשיו חזרנו הביתה ובעלי ראה את מה שכתבת כאן ערן. הוא משתגע ולוחץ שנזמין אותך כאורח כבד שלנו כי כל המשפחה רוצה להכיר אותך. וכמו שכתבו כאן רונית וביתה הילה...אתה מלאך תודה לך ערן .

rasha911

New member
שתהיי בריאה ../images/Emo13.gif ושוב, כל הכבוד לך ערן../images/Emo140.gif

הי חלי...

תחפשי אחורה בערך לפני חודש שערן נכנס הציג עצמו וסיפר וחשף מהם כוונותיו ומי הוא הוא אדם יוצר...שחי מכפיו...ומעמלו בן יקר לשכינה! הלוואי שכל האנשים שמתיימרים להתחבר לאור ולדרך העידן החדש היו מבינים כמה פסולה היא רדיפת הבצע והנסיון לעשות הון ולהתעשר מריפוי באנרגיות..ומתקשור קיימת בעיה טכנית שעל מנת להפיץ את התורות החדשות יש / היה צורך, להכשיר "צבא קטן", של אנשים שמכירים ובקיאים ברזים..להם מסרו שיש לתת ולקבל..ושיש איזון ביקום הישרים שבהם יקחו תמורה הוגנת לעמלם..ויש מי שינפח זאת ויהפוך זאת למסחרה (כמו בעוד תחומים בחיים אגב..) הבינו שהיום בכל קופ"ח יש שירות רפואי משלים..בעבר צחקו על שימוש במחטים כאילו זו סוג של בדיחה (ולא בימי הורי או סבתי וסבי אלא..שהייתי ילדה בשנות השבעים!) בקרוב...כל מי שירצה יוכל להאזין מליבו ולקבל מסר על חייו!!! (לבד בגופו) בנתיים נשוב ונודה לך ערן...ולכל מי שמאמין בדרך האור והטוב. ולפני שאתחיל לחרבש שטויות גמורות מעייפות אלך למיטה להציק לבעלי...עוד קצת לפני שארדם
..לילה טוב

כן את צודקת

הבנתי כמה דברים שאמרת ואני חושבת שבאמת אדם מתקשר צריך לעשות זאת מרצונו ולא רק מכסף.. אבל ברור גם לקבל משהו. באמת אם הייתי יושעת איפה ערן עובד והוא אמר שהוא גר בתל אביב ואני גרה ממש רחוקה ממנו אז אני לא יכולה לנסוע אליו או להזמין אותו לגלידה חח אבל ממש הייתי שמחה .. אבל אני שואלת שאלות גם שבאמת חשובים לי ואני חייבת לדעת אם הם יקרו לי וזה באמת לא סתם בשבילי חלי

העין3

New member
לא מכשף ולא מלאך... רק רוצה לעזור ולתקן.

ליאורה יקרה. כשמך כן את אור ואור לעולם... הפיצוי שלי והתשלום שקיבלתי היא הבריאות שלך... אני מעריך את הזמנתך למסעדה אבל אם אסכים אז אני שובר כלל ברזל שלי כי אני מסכים לקבל מתנה ! ! ! אתמול הסכמתי לבקשתה של הילה הבת של רונית והלכנו יחד לאכול גלידה... אני לא יודע אם תביני את גודל החבייה עבורי אבל היא גדולה מהחיים.. הסכמתי להזמנה רק פני שמדובר בילדה קטנה שלא ממש מבינה מהוא תשלום ומה היא מתנה. ולך ליאורה נסי לשמור על עצמך על הזוגיות שלך ועל הסובבים אותך ומתי שתזדקקי לי אני כאן או בטלפון. יום נפלא ומלא אור ואהבה. ערן.

עם דמעות התרגשות ושמחה

בעיני חייבת להוסיף משהו כי ערן המקסים לא יפצה פיו (...כמו שאמר לי אב מנזר ביפאן פעם...יש מידה של יוהרה בצניעות מוגזמת..ובנסיון לדחות מחמאה) תראו אנשים יקרים ערן לא פועל מאגו ולא מרצון לשמוע בשבחו אלא מתוך אמונה שלמה בדרך האור היא דרך האם הגדולה... ולכן מאמין ויודע שכל האנשים בעתיד הלא כ"כ רחוק יוכלו לעשות מה שהוא עושה כבר עשרים שנה ועוזר לאנשים..ללא תמורה! וכן הוא אכן מלאך
...כלומר חלק מנשמת מלאך שירד ;לאדמה בגוף אדם..אבל הוא גם איש יקר
ואני מברכת על כך שהוא פה!!!! אבל תאמת שזה חשוב שאתם מאשרים את המסרים ואמיתותם..זו לא אחיזת עיניים וזו לא רמאות. ואני מזמינה את כולכם לקרוא מה שהילה טל ברנויה מנהלת הפורום רשמה בהקדמה לפורום שהיא מאמינה שכל האנשים מתקשרים.. גם ערן מאמין בכך..ואריאלה ועידית..והרבה אנשים שהתחברו לתדר מאמינים ויודעים על המבנה האמיתי של היקום..ועל כך שהנשמה לא אובדת..אלא שבה וחוזרת אל המקור..מה שמכונה העצמי האל או האני העליון..(זה סבוך)..ואתם מוזמנים לקרוא על כך...מאות ספרים כבר הופצו בנידון.
וברכותי....על הבשורה
הנפלאה ותודה גם ממני...לך ערן שאתה פה!!!
תמי

למעלה