אני דוהרת עם הסוס שלי

DeepThoughts

New member
אני דוהרת עם הסוס שלי

מאחורי הדלת.. פתחי לי את הדלת .. פתחי לי את הדלת.. זה משוגע אני לא אפתח לזה את הדלת. 4 לפנות בוקר לא נרדמת don't come looking for love she said at 4 a.m when there someone else in my bed חושך לא ראיתי כלום, בואי ניצא לטיול בהיר כל החיילים שלי הלכו לשם ואני חותמת בלי רצון על טופס השיחרור הקול שקורא לי חוזר, מיהו המיילל ברוח? זהו שיר ערש עתיק וקודר של אם עייפה לתינוק שתמיד נשאר ער, הקשבתי לכל העצות של כולם נשכבתי לישון מוקדם בסוף יגיע גם תורך לנשום בשקט איך אפשר לנשום? אין לנו מקום! מאחורי הדלת מאחורי הדלת.. הרעש בחוץ הוא הרעש בפנים ניסיתי להפוך את עורי אבל העור שבחוץ דמה מידי לשלי I want you to tell me lets eat the moon with two cofee spoons אבל כמה אפשר לפורר סוכר, לגרש בכפית את הטעם המר כמה זמן אני שואלת כמה זמן אני שואלת you with the shaking of ice in your glass can bring me to tears love does strange things to the mind strange things indeed I'm bored to my bones and i'm sad till I smile (משעמם כשמחכים לאוטובוס...)

אהבתי!../images/Emo13.gif

זה מדגיש כמה השירים שלה/שהיא בוחרת לבצע מלאים במוטיבים מסויימים.

Sheeesh

New member
מגניב...

אני בדרך לתחנת אוטובוס צ'או

DeepThoughts

New member
ילדה טרופת דיעה

באתי לקחת אותך הביתה אבל הבית לא נמצא אני מנחמת באנושי באנושי תלמדי להיות נאמנה כמו עורב העורבים קוראים לך לעזוב את הארץ, אבל לבד במטוס, במקום איתך על ספה?

misheani

New member
אהבתי את "אין לנו מקום/מאחורי הדלת" :)

ובכלל, הרעיון פשוט מתבקש... :) הנה שדרוג של השורה הזאת: ראיתי את היד שלי דופקת על דלת אין לנו מקום, מאחורי הדלת, איך אפשר לנשום בשקט? לנשום בספירה לאחור, עשר שניות, ולבכות עשרים שעות בממוצע!

bזוהר

New member
ולבכות עשרים שעות בממוצע

בעיר שבכיתי בה יותר מכל עיר בעולם

misheani

New member
יותר מכל עיר בעולם

בואי נצא לטיול בהיר, בצד המוסתר של העיר, שבכיתי בה יותר מכל עיר בעולם, 20 שעות בלי הפסקה

DeepThoughts

New member
תישארי 20 שנה או עד סוף היום

אין דבר שלם יותר מהכאב שמתנגן בשיר אחר, אבל זה תמיד אותו פזמון ואני רוצה לישון אני קמה בוכה מחלום משונה

bזוהר

New member
קמה בוכה מחלום משונה..על מה חלמתי ולא זכרתי

כלום..ולא לזכור איך לשכוח את הלילה שעבר

DeepThoughts

New member
אני חושבת עלייך רק כשהלילה נגמר

i'm empty again and I look at my room מהחדר שהוא ריק, בחדרי מוגפים כל התריסים כשהסתובבתי בעולם בעיניים עצומות עיניים זרות עיבדו נתונים כמה פעמים רציתי לדבר והמילים שלי קפאו כשהן פגשו את האוויר והכל יקפא פתאום.. לפי השירונט, 4 שירים של רונה שיש בהם את המילה "לנשום" מישהו רוצה לנחש?

DeepThoughts

New member
תשובה מלאה ונכונה זוהר

אם הייתי המורה שלך הייתי אומרת "ניתן למישהו שלא משתתף, זוהר"

bזוהר

New member
אה מצאתי עוד משו חח

אל תתני לי להפוך למשהו שאין לו תקנה אל תתני לי להישאר צמא

DeepThoughts

New member
חח יופי

אין דבר שאי אפשר אם רק רוצים הכל אפשר אין לי ברירה אלא לרצות את האפשר