אני דורשת לפגוש במקרה מפורסמים

xydoit

New member
אני דורשת לפגוש במקרה מפורסמים

ברחוב שינקין והסביבה (כמו בסרט הבועה). לא יכול להיות שאני אפגוש מפורסמים רק במסגרת עבודתי. זה כבר מגוחך. לכל המפורסמים, אני מסתובבת בעיקר בדיזנגוף ובקינג ג'ורג'. הפנייה העיקרית היא ליובל אברמוביץ. (איפה אתה מסתובב עם הכלבה?) יום נהדר ושינקינאי לכולם.

חח אביגיל למה סוג ת'?

הרי אביגיל מתחיל עם האות א' שזה כבר מקום ראשון (האלו שלא מבינים שהיא לא התכוונה לזה) חח סתם אבל אביגיל אנחנו אוהבים אותך אין עליך את סלבס הכי מיוחד =) ועם כבר סלבס לאן יובל נעלם ?... חח

תראי זה חשיבה פשוטה

עם יובל בנה פורום על שינקין ואתר רישמי במיוחד על שינקין זה בגלל שהוא אוהב את המקום הזה ועם הוא אוהב את זה אז רוב הסיכויים שהוא גם יבלה שם הרבה לא ככה?.... אגב, עם את הולכת לחפש את יובל בתל אביב אפשר לבוא איתך? חח אבל אני אישית כדי למצוא מישהו לא הולכת ומחפשת אותו באיזה עשירים אלף מקומות כי זה לא יעזור, אלה ישר מחפשת את הבית שלו חח סתם לא שזה דרך מהירה יותר אבל אולי היא עדיפה יותר ואז נגנוב את יובל מהבית שלו חעחעחע

bar in love

New member
אני וחברותיי

חושתותתת אבל חורשותתת על שנקין קינג ג'ורג' והסנטרר..ואיןן יוםם שאנחנו לא רואות מפורסמים!...היום למשל היינו ממש קצת אבל אני זוכרת שראיתי את עידו תדמור..אבל ככהה בתאחלס אנחנו רואות מלא את גיא אריאלי ההורס הזה..יצא לי לראות את מיכל גבריאלוב טלי שרון ערן מהגיים בויז בשנקין ראינו מלא פעמים את גלית גוטמן..יצא לי לראות גם את שירי מימון נינט..הקיצרר מלאא..אם את רוצה לראות מישהו זה שנקין/סנטר

למעלה