אני דורש לדעת איפה כל "חכמי אורנג´!

peretzy

New member
אני דורש לדעת איפה כל "חכמי אורנג´!

חחח חשבתם שאורנג´ זולים עד לפני כמה שבועות ,לא??? נו אז תסתכלו ותראו שאורנג´ הרשת הכי גנבת שיש!!!! עלק היא רוצה 45 אגורות להודעה מסריחה בין רשת אחרת יאלללה כולכם... אורנג´ דופקת אותכם..... עזבו אותכם תעברו לאמיגו!

engel_j

New member
טעות !!!!!!!!

באורנג´ SMS עולה 20 אג´ כולל מע"מ ללא קשר לאן אתה שולח ! מידע זה בדוק !!!!

פגעסוס

Well-known member
הבנו שאתה לא סובל את אורנג´...

אבל אין צורך לרשום פרטים שאינם נכונים. מחיר שליחת הודעה מאורנג´ לסלקום הוא 20 אג´ במדוייק. ייתכן שהמחיר יעלה בעתיד אבל כרגע הוא 20 אג´. GYXOIO

idan3k

New member
לאמיגו... הצחקת אותי וחוצמזה

מצדי שיהה זיליון שקל להודעה לסלקום, מי שאני צריך לדבר איתו נמצא באורנג´, בשביל זה עברתי אליהם.... ותוסיף את זה למכשירים פ33ה (בניגוד מוחלט לאמיגו שממש מחפשים בנרות את המכשירים הכי מסריחים בשוק)

peretzy

New member
חחח הצחקת אותי עידן...

אורנג´ היו מתים להגיע לקרסולים של אמיגו. אולי אורנג´ יש להם מכשירים יפים אבל הם רק יפים וזהו!!!!! חחחחח

idan3k

New member
מספרים מדברים...

אני לא ראיתי בנאדם אחד עם אמיגו! בכל השכבה שלי אין אמיגו אחד! בכל הבי"ס לא ראיתי אמיגו וגם לא אצל המורים... הפעם היחידה שראיתי על צג של פלאפון 057.... זה היה טעות.... ואני שמח שהצחקתי אותך... ואגב, הדבר הראשון שחשוב בפלאפון זה העיצוב! מראה ראשוני זה הרושם, זה מהשחובים על הפלאפון, ועל הבעלים... אז תהיה מציאותי ותקלוט שמסתכלים כל הקנקן ולא על מה שיש בו...

peretzy

New member
עזוב,עידן תוותר...אם ככה אתה חושב

א.אם אתה מסתכל על המראה חיצוני של המכשיר בלי על התכונות שלו, אז אין לי מה לדבר איתך.. אתה מוכיח שאתה מדבר בסטמיות.... אני וכולם מצפים ממכשיר שיהיה בו כמה שיותר פונקציות ,שיהיה כמה שיותר מתוחכם ,ברור שיופי חיצוני חשוב ..אבל לא כמו התיחכום שלו... על תיחכום אין על מה להתוכח@!!זה מה שעושה את המכשיר... ב. תן לאמיגו 2-3 שנים ותראה שהיא תכנס לשוק .. בדיוק כמו שאורנג´ התחילה ....אתה זוכר??? אורנג´ התחילה מקטן ותוך 3 שנים תראה לאן היא הגיעה...

idan3k

New member
באמת צריך לתת להם זמן אבל אם הם לא

יכניסו מכשיריםעם מראה נורמלי הם בחים לא ידברו אל כלל האוכלוסיה...

peretzy

New member
עידן, הם כבר הכניסו,לא ראית את I90?

תראה את הI90, איזה בן זונה מכשיר.. הבנתי שיש לו יותר פונקציות מאשר הI הרגילים.. יש לו תאורה כחולה הוא דומה לסמסונג 811.. מכשיר באמת בן זונה... והוא יותר זול מה סאם 914... אז תראה...הם כבר התחילו לשים מכשירים יפים וקומפקטים.. תן להם זמן תאמין לי הם יכנסו חזק לשוק..

למעלה