תודה על קבלת הפנים אני משיכון המזרח
אז איך אתרחק משם ? תאמינו לי ? אני יוצאת לבד כאן בלילות לפעמים כשחבר שלי בעבודה או עסוק קצת.ולמרות ששמעתי שיש כאן עבריינים ערסים נרקומנים וכו' ישבתי לבד בגנים התהלכתי לבד ברחובות כאן ואף אחד לא הציק לי אף פעם . וכבר חודשיים אני כאן. אין לי מושג איך אנשים מראשון מהשיכון כמובן יודעים ומרגישים שאני לא מקומית.. איך זה מישהו אולי יודע? אולי בגלל שאני לא תימנייה ? או בגלל שבשיכון אני כל דבר "תודה סליחה בבקשה" וכו'? ואני מרגישה כאן טוב מאוד. אנייודעת ששיכון המזרח הוא דיי גדול ומתיחסים אלי כאן מאוד יפה. בעצם מצד שני השכנים נורא שקטים. אני גרה באיזור שמתחילים או בעצם כבר סיימו לבנות כאן. חבר שלי הוא במקור מראשון אבל לא מהשיכון כאן אנחנו רק שוכרים דירה. ואתם יודעים מה? זה הכל עניין של משהו שניתפס וקוראים לזה סטיגמות. אני אישית בחיפה גדלתי בשכונת פשע אבל יצאתי ילדה טובה .. ילדה.. 26 .. ובכל זאת ילדה. מה זה שכונת פשע? מקום שיש בו סמים זנות ומשפחות מבולגנות. וכולנו 5 בנות ובן אחד כולנו לא הדרדרנו לשום מקום למדתי ולא הסתובבתי ברחובות סימתי צבא. ובגיל 20 עברנו לקריות. אשמח להעלות כאן תמונה שלי , אין לי אף אחד כאן בעיר מלבד חבר שלי והמשפחה המקסימה שלו. לכן חשבתי אולי דרך הפורום אמצא לי חברה ( לא חבר ולא ידיד...) חברה טובה וחברת נפש כזאת בכיף עם ראש טוב. שאוכל לדבר איתה לספר לה לצאת איתה לבלות לטייל מה שכיף לעשות סיבובים בעיר כמו שקוראים לזה בקריות. כי בעצם אני כאן לבד מלבדו כמובן . אני מחפשת עבודה כבר לא מעט זמן.אבל לצערי עדין לא מוצאת רק מיתרוצצת בראיונות עבודה שכל אחד אומר " נתקשר ונחזיר תשובה" וככה מתחיל לי היום ונגמר. נקיון בישול טיול קטן בחצר עם הכלבים עם חבר שלי היקר...ג'יפים קצת וזהו. תודה רבה על הקבלת פנים החמה. מהיומיים הראשונים שהייתי כאן אמרתי לחבר שלי "אתה יודע? אנשים בראשון טובים אני במיוחד אהבתי את הקטע הזה שאנשים בראשון לא כמו בקריות מסתכלים בגובה עינים ולא מעל כלומר לא מלמעלה כאילו הם שווים יותר. " ואת הפשטות כאן אהבתי מאוד. כי אני עצמי פשוטה. (ומיוחדת בדרך שלי). קטנה צנועה לא מיתבלטת וכו'. שיהיה לכל אחת ואחד מכם/ן ערב נעים רגוע מלא אור ואהבה.