אני דיי חדש בתחום, ביקורת בבקשה?

eldarinn

New member
אז ככה..

אני מניח שעשית את זה ב 3DMAX (תקן אותי אם לא), בכל מקרה כדאי לך לעבוד יותר חזק על הנושא של התאורה שלמעשה משפיע על התמונה כולה. כך גם לגבי הלפיד - זה עבודה בפוטושופ או במקס? אתה צריך לתת יותר אפקט TORCH מאשר GLOW.

Phantom_Lord

New member
תודה על הביקורת:)

אכן עשיתי את זה ב - 3Dsmax 3, ואין לי שמץ של מושג בקשר לאפקטים שעליהם דיברת:) נחמד שאמרת לי שהשתמשתי בדברים המוזרים האלה:)) בכל אופן בקשר לתאורה, המקום בכוונה חשוך ואפל כזה:) הלפיד נעשה במקס, נכון. תודה על הביקורת איש חביב:)

eldarinn

New member
רק שתדע - לא היתה כוונה

להאיר את החדר, אין ספק שמה שעושה את התמונה זה החושך. הכוונה היתה להשתמש נכון בתאורה ובאפקטים שלה. תבדוק קצת TUTORIALS על RAYTRACER ןגם על PARTICLES שהם מחוללים אובייקטים לא-מודלים כמו אש, מיים וכו`. בהצלחה!

ואני רואה שאת ה...חבית (?) עשית...

בהתאם לאיזשהו טוטוריאל שמסביר על איך לעשות חבית מברזל... ובכן, זה יתאים לחבית מברזל ולא מעץ... אני הייתי מוריד לו את הפייה שם למעלה ואת הטבעות ועושה ממנו סתם בול עץ נחמד :) האש לא הכי משתלבת... וזהו :) סה``כ נחמד מאוד!

Phantom_Lord

New member
אכן עשיתי את זה מהטיוטוריאל הזה:)

ובאמת רעיון נחמד לשים שם סתם בול עץ. בוודאי לגבי האש...:) תודה לך.

Phantom_Lord

New member
תודה אני אעיף מבט:)

האש הייתה בעיה ``קטנה`` בשבילי:) צריך לעבוד על הנושא, שוב תודה:)

תפסיק עם זה !!!

כל הכבוד אתה יודע להשתמש במילים גדולות. במקום לשגל את השכל תן מידע פרקטי, כמו לשחק עם ה-COMBUSTION יותר לעומק תן כתובות של TUTORIALS או אתרים איתם. זה מה שמנהל פורום אמור לעשות לא רק לזרוק מילים מפוצצות לאוויר, אנשים צעירים שמתחילים בתלת מימד צריכים עידוד והכוונה ולא ביקורות הורסות, נסה לעזור ולא לקטול!!! בתקווה שתאמץ ותבין D נב אם היה לי זמן הייתי עוזר יותר אבל יש לי הרבה עבודה. מצטער

eldarinn

New member
כל אחד בתחום שלו

אני לא גננת ולא גורו פה וזה גם לא פורום תמיכה. אנשים שומעים ומפנימים מה שהם רוצים, לומדים ומעלים שוב (אם בא להם) - זה חלק מהאתגר. הפורום מיועד לדיונים, זה לא מנוע חיפוש.

3dba

New member
לעבוד חזק על...

טקסטורות אם אתה מתחיל אז זה נחמד אבל תבדוק את עבודת הטקסטורות שלך )bump specular level (ועוד.תתחיל מדברים פשוטים למשל את תמונה שאתה שם בdiffuse תהפוך לשחור לבן בפוטושופ תגביר את הcontrast שלה ושם אותה בspecular level /bump אם אתה רוצה יותר חדות תוריד את הblur בparametersשל התמונה במקס. וזה להתחלה (דרך אגב אני נותן תמיכה על התוכנה בכל הארץ)תכלס טיפים יש הרבה ,הנה תמונה שעשיתי לא מזמן שם לב לתאורה יותר מכל כי תאורה בלי להשתמש בברזיל ולומינר וכל תוכנות הרינדור האחרות זה די קשה לעשות כמו שצריך במיוחד שצריל לחקות radiocity טוב בהצלחה.

3D man

New member
היי זה אני(חשוב)

כמה זמן לקח לך לבנות את המבנה הזה? חשוב מאוד תענה במהרה

למעלה