אני די חדש

bafo

New member
אני די חדש

יש פה מישהו מחיפה שיש לו סקייט ישן שמוכן למכור בזול לסקייטר לעתיד

StarMo

New member
תקנה ממגה ספורט

בורד טוב שלהם עולה בערך 200 ש"ח והוא די והותר בשביל סקייטר לעתיד..

dmaryan

New member
לאא !!!

אני בעצמי קניתי ממגה-ספורט, אין להם בורדים קלים, הם כולם כבדים, הבעיה שלהם היא שכל ה-Tracks שלהם הם אכושרמותה
כבדים. לסקייט כבד יותר יש את הייתרונות שלו והחסרונות שלו, היתרון שלו הוא שאפשר לעשות אותו פופ חזק ככה שהוא יעופ גבוהה וגם הוא יהיה יותר חד משמעי באוויר, כלומר יעוף לאן שאתה שולח אותו, זו תכונה טובה בישביל נסיעות בעיר ובמקומות שלא צריך להיתלהב עם הסקייט. החיסרון שאני שונה ביותר הוא שהסקייט הכבד הורס לך את הנעליים במהירות אדירה, בימיוחד אם אתה מנסה דברים חדשים. העניין הוא שעם ה-פופ החזק בא גם השיפשוף החזק עם הנעליים, אז אם אתה עושה קיק-פליפ או משהוא שדורש לא רק את הסוליה של הנעל אלה גם את הצד שלה אז בערך תוך חודש-חודשיים אין לך נעליים. בקיצור, אם אתה רוצה לנסוע (מהר) ורק לנסוע אז תקנה במגה ספורט, אם אתה רוצה גם להנות בכל מיני טריקים אז תקנה במקום אחר, מקסימום אתה יכול לעשות את מה שאני עשיתי: תיקנה ממגה ספורט וברגע שתתיבש מחוסר היכולת עליו תקנה Tracks קלים וחדשים, אני ממליץ על GK-6. חוץ מזה אין סקייטים טובים מספיק ב-200 שקל, תגיד למוכר שיראה לך את כל הסקייטים עם מייסבים Abec-3 בגלגלים ואז תבחר את הקל מכל מה שהוא יראה. אם אתה רוצה לשאול איפו יש חנויות אז אני כבר שאלתי את זה, זו אחת השאלות החדשות בפורום. Dima.

rodney

New member
בזמנו גם אני קניתי ממגה ספורט

עוד לפני שהם התחילו למכור את הקריפטוניקס קניתי שם סקט עלוב ב 80 שקל שכשיורדים איתו ירידה תלולה מגיעים למצב שצריך לדחוף על הרגל בשביל לא להתדרדר למעלה! אני אישית לא ממליץ לקנות את זה תשקיעו קצת זה שווה

LINKIN PARK!!!

New member
הכי טוב...

תקנה בלייט ווייב(light wave), זה ברמת השרון, לא זוכר יותר, מקסימום תשאל אנשים.

יש גם LIGHT WAVE בתל אביב

ניראה לי אם אני לא טועה אפילו שני חנויות אחת בבוגרשוב ואחת בשנקין.. בשנקין לא ביקרתי אבל שמעתי שיש... נלה שניראה לי שאני הבת היחידה פה...

rodney

New member
חנויות בתל אביב

light wave - בוגרשוב 72 גנור פריסטייל - בן יהודה 198 גם אני שמעתי על לייט וייב בשנקין אבל זה לא בדוק זה הכתובות שאני יודע כרגע יש פה עוד בנות מידי פעם(אבל זה בהחלט לעיתים רחוקות)

למעלה