אני די מרוצה דוקא...

Un No Nimi

New member
אני די מרוצה דוקא...

בעוד האויבים שלנו בלבנון ובעזה ובגדה שמחו, עלזו, שרו וחילקו ממתקים לילדים כאשר נחטפו חיילינו וכל פעם שהם מצליחים לפגע בנו, אני לא מחלק ממתקים אני פשוט שמח שנהרגו בהתקפה בכפר-קנא גם נשים וגם ילדים. הם אינם חפים מפשע! הרי כל ילד שנהרג שם היה ממילא גדל להיות חיזבלונצ`יק והיה מתאמן לירות עלינו קטיושות וכל אישה היתה ממשיכה להשריץ בעלי חיים ירודים מסוג הילדים הנ"ל. אז מה הבעיה בעצם? דעת הקהל העולמית? שישקו לנו בתחת! הם צבועים ומתחסדים החל מקוף אנן המאונן ועד אחרון השמאלנים בארץ המתבכיינים כאשר הם עושים פני עצובים נוכח מותם של טרוריסטים היורים אלפי רקטות שמטרתן..... בעצם בואו נחשוב על כל רקטת קסאם וכל קטיושה שנורו באלפניהן בחודשים האחרונים. כל רקטה כזו כוונה במטרה זדונית תוך כוונה מרושעת להרוג כמה שיותר אזרחים ורצוי נשים וילדים מהצד שלנו. אז מה לעשות והם יורים כמו הפרצופים שלהם ומפספסים רוב הפעמים? הא? האם הכוונה הזדונית שלהם לא מחייבת שנתייחס אל כל רקטה כאל קטלנית שפגעה והרגה ולו רק אדם אחד (ילד או אישה) מקרב אזרחי ישראל השלווים שמאומה לא חטאו. ובכן אמור מעתה כל אלפי הרקטות שנורו לעברנו צריכות להיחשב כמו פגעו והרגו ילד אחד, אישה אחת, זקן חסר ישע, סתם אזרח או חלילה חייל ישראלי. ואז יש לנו במנין ההרוגים שלנו כמה אלפים של חללים. אז מה הבעיה אם הרגנו להם היום תוך שאנחנו מכוונים לעבר טרוריסטים שנצפו משגרים רקטות לעבר אזרחינו (זוכרים?) במטרה להרוג. גם כמה נשים וילדים שלא שעו לכרוזים ולהודעות החוזרות ונישנות כי השטח בו הם שוהים הוא שטח הריגה לגיטימי. הטרוריסטים שמשתפנים ומסתתרים בבתי מגורים של אזרחים ומאלצים אותם להיות להם "מגן חי" הם האשמים בהריגות הללו ומצידי שימשיכו! כל עוד נשמרת המדיניות של צהל הנקוטה כעת והיא להרוג כל טרוריסט באשר הוא מסתתר. אחת דינם למות כפי שהם בחרו לעצמם. ולא תודה - לא רוצה הפסקת אש כעת אלא לאחר שנשמיד אותם עד האחרון. אז כעת ברור מדוע אני די מרוצה?ואני מאוד אוהב ילדים דוקא. את שלי יותר מכל.

Duder22

New member
אין לי מילים.

אתה פאשיסט. לא, לא 'פאשיסט' בתור איזה גנאי לאיש ימין קיצוני- אתה פאשיסט על טהרת הפאשיזם. "...וכל אישה הייתה ממשיכה להשריץ בע"ח ירודים מסוג הילדים הנ"ל"?!, "...אני פשוט שמח שנהרגו בהתקפה בכפר-קנא גם נשים וגם ילדים"?! אתה לא נורמאלי. אתה משקר בטירוף כשאתה אומר שכל ילד בלבנון גם ככה יהפוך לפעיל חיזבאללה. זה שקר אדיר. לכל אדם יש מחשבה ותודעה משלו, אולי לא שמת לב, וכל אדם יכול לבחור לעצמו את הדרך שנראית לו. זה שחיזבאללה השתלט על דרום לבנון לא אומר שכל תושבי דרום לבנון הם תומכים נלהבים של חיזבאללה נכון?! איך אתה יכול להגיד שגם הילדים הקטנים אינם חפים מפשע?! אתה ממש טיפש. וגרוע מכך- אתה פאשיסט.

למעלה