סטאר ../images/Emo24.gif
היי לך אהובה נפלאה .. איזו הפתעה נעימה ידעתי שתשובי לכתוב ושלא נעלמת מכאן אפילו בתוך כל השתיקות הארוכות שלך נעים לגלות שאת מופיעה בכתב איזו שמחה השארת בי כעת התגעגעתי ואני מבטיחה שברגעים של פנאי אשוב לכתוב לך יותר מוסרת לך מכאן את כל אהבתי וגעגועי הגדולים ותודה לך שאת דואגת לשאול בשלומי אני בסדר גמור בתוך כל המלחמות שלי יש תמיד מנצח מאושר
הכוח שלי שדרכו אני מצליחה להגיע תמיד לאין סוף ההתמודדויות ןלעבור אותם האושר הגדול שהוא הבן שלי ואהבת החיים למרות הכל אין תלונות הכל נפלא חוץ מזה התחלתי לעבוד בביתי בעסק קטן ועצמאי משל עצמי הדפסות לסטודנטים מדוע לא זו גישה קלה ומהירה לרווחים נאים די מכובדים הייתי אומרת והנסיך הקטן שלי שכבר ממש גדול בן שנה ו9 כבר בגן ההסתגלות קשה לכל ילד בתחילה ואחר כך זה כבר חולף והוא שב לשחק עם הילדים אחרים ולהתאהב בילדות אחרות
מרגש לראות אותו חוזר עם חויות אחרות בכל יום מין הגן ובבית בכלל יש לו ממלכה ואוניברסיטה גדולה הוא גם חובב מוזיקה ישראלית במיוחד את דלל = דניאל סלומון ככה הוא קורא לו מוציא את הדיסק מראה לי ומנשק אותו
) איזו יופי יש לו אבא מוסיקלי חדש
כפי שאת רואה כל יום בחיי הוא יום מרגש בכל אופן יקירתי אני כולי צפייה שתגיעי כבר לארץ אני מזמינה אותך לביקור בביתי בשמחה גדולה מאוד ומאוד מקווה שנלך יום אחד להופעה של דניאל ביחד אני נפעמת מהתרגשות גם ללכת בקרוב להופעה של דניאל שתהיה בברקה בבאר שבע אני חייבת להיות שם .. זהו יקירתי מצפה לשמוע ממך עוד רבות אוהבת