אני דפוקה? אבל היה לי משעמם!

בשלולית

New member
אני דפוקה? אבל היה לי משעמם! ../images/Emo3.gif

לפני כמה ימים צלצל הטלפון בבית.. הייתי לבד בבית... עניתי... "שלום עם מי אני מדבר?" אני: "עם הדס" "את הבת?" אני : "כן" "ובת כמה את הדס?" "17 וחצי..." * היה פה קטע מצחיק על השם משפחה שלי (שאני אשאיר אותו חסוי) * "תגידי, יש לכם קירבי בבית?" (קירבי = השואב אבק) אני:"כן.." "כמה זמן ? את יודעת?" אני: "כן.. משהו כמו 4 או 5 שנים.." "וואלה.. את יודעת שמגיע לכם ...... " (בלה בלה בלה בלה בלה בלה...) אני: "וואלה סבבה... אבל..." "תגידי ההורים בבית?" אני : "אזהו שבאתי להגיד לך שלא.." "טוב אפשר את הטלפון של אחד מהם?" אמרתי לו כן ונתתי לו תמספר של אמא ואת השם וזה... (טיפשה!!!) "טוב אחלה... תגידי... אמרתי לך שקוראים לי אור?" אני: "כן אמרת... " (לא זוכרת מתי הוא אמר.. אבל הוא אמר...) "אז תקשיבי הדס... אני אור ואני בן 19 וחצי מרחובות.. אפשר אולי לקבל את המספר טלפון שלך?" אני: *צצוחקתתתתתתתתתתתתתתתתתת* "אתה מתחיל איתי כאילו?" "תקראי לזה איך שאת רוצה... למה יש לך מישהו?" אני: "לא.." קיצור, חשבתי לי... רחובות... משעמם לי... טוב נו..
נתתי לו את המספר...דיברנו קצת... הוא עוד מעט מתגייס...הוא עתודאי... עשה עכשיו י"ג י"ד... הוא אמר שהוא יתקשר ושאולי ייצא לנו להיפגש מתישהו השאלה שלי.... אני מממממממממש דפוקה?!@# כאילו....... אחרי זה שאלתי את אמא שלי אם מישהו מקירבי התקשר והיא אמרה שלא!!!!!11 חחח נראה לי שעבדו עליי... אבל המממ איך ידעו את המספר בבית + העובדה שיש לנו קירבי? נראה לי מוזר........................ תהיו עדינים עם התגובות שלכם

MAX D

New member
אני חושב שהיו מספיק סיפורים על

אונס/חטיפה וכד'... אני צריך להמשיך את התשובה שלי?

Piren

New member
../images/Emo13.gif

כדאי לך לבדוק קודם מי זה
לכי תדעי מי יגיע אלייך הביתה

מממ...

לדעתי אל תפגשי איתו כל כך מהר.. תדברי איתו בטלפון,אולי אפילו תדברו באינטרנט אם יש לו מסנג'ר או איי סי קיו. הכי חשוב אל תמהרי לפגוש אותו.. לכי תדעי מה יפול עלייך.

בשלולית

New member
ברור אין שום ספק בכלללללל...

אבל כולם עכשיו הלחיצו אותי שהולכים לרצוח אותי עוד כמה דקות!

חח...

תראי באמת צריך מאוד להזהר אבל לא צריך להסחף! במיוחד שאת מודעת לסכנות ולא תעשי שטויות <אני מקווה ...>

בשלולית

New member
חחחחחחח

הצילו!!! אני הולכת להישאב!
אם יש לכם משהו חשוב להגיד לי... תגידו עכשיו... לא בטוח שאני אחיה מחר =\

בשלולית

New member
טוב.. אז הוא צלצל... ../images/Emo3.gif

אין ספק שזו הייתה טעות לתת ככה סתם לבנאדם זר את המספר שלי ואולי באמת הוא היה נשמע קצת חשוד אבל בונאאאא הלחצתם אותייייייייי הבן אדם כולה רצה להכיר אותי! הוא הזמין אותי לצאת איתו... ואל תדאגו אמרתי לו שאני לא בקטע של להיפגש כל כך מהר... אני קודם רוצה להכיר אותו קצת כי חוץ מזה שהוא עובד בקירבי ועושה י"ג י"ד אני לא יודעת עליו כלום... וזהו הוא נראה לי דיי התבאס מהשיחה כי ביאסתי אותו שאני לא רוצה לראות אותו מהר... הוא אמר שאין לו אינטרנט אז סיכמנו שנהיה כבר בקשר בטלפון... והממ זהו הוא אמר לי בדיוק איפה הוא עובד אני חושבת שאני אלך לעשות ביקור פתע יום אחד...
נרגעתם? האיש בסדר

יחיאב

New member
בטח שאת דפוקה

מצד אחד אמרת שמשעמם לך, מצד שני הוא אמר לך שהוא מרחובות. אז איך הסכמת להמשיך לדבר איתו?

בשלולית

New member
הממ תודה לך, אבל לא הבנתי

מה בדיוק אתה רוצה... למה שאני לא אמשיך לדבר איתו אם הוא מרחובות...? מה הקשר?..

אל תרדי על עצמך

מנסיון שלי זאת יכולה להיות מתיחה, העובדה שיש לכם את השואב אבק לא אומרת כלום(הוא יכל לנחש) זה שנתת לו את המספר לא עושה אותך דפוקה! לא קרה כלום! כולה מספר.. עכשיו אם תפגשי איתו זה סיפור אחר...

keren888

New member
שואב אבק או שלולית....?

חחחח הצחקת אותי.... כל אחד שיתקשר תתני לו את המספר שלך?? לדעתי כן היית טיפשה.... וגם לא מחייב שהוא הכיר אותך ולכן התקשר יכול להיות שבאמת ובתמים רצה משהו אחר..(לגבי השואב אבק) אבל אחרי שיצא לו להכיר אותך שכח למה התקשר... והוא לא התקשר לאמא שלך כי הוא התפדח כי התחיל איתך... לא ככה?

בשלולית

New member
כן גם אני חשבתי ככה...

בכל אופן הוא התקשר אליי כל השבוע... ממש התלהב... אמר שלא יוצא לו להתחיל עם כל אחת בטלפון.. ושפשוט יש לי קול סקסי
שיהיה... וזהו החלטנו להיפגש מתישהו פשוט לא ממש דיברנו על מתי ואיפה.. אני בטוחה שזה או יהיה בבית שלי או במקום ציבורי... והמממ אל תדאגו הוא דווקא דיי חמוד
ולשאלתך.... לא. לא לכל אחד שיבקש אני אתן תמספר שלי! לילה טוב!

keren888

New member
יתכן שתתאכזבי...

אל תחשבי שכל אחד שיש לו קול סקסי הוא חתיך........ אני חוויתי את זה על בשרי....

למעלה